Ужас!!! Полицай изнасили жена.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ужас!!! Полицай изнасили жена.

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 19:49

Много ми е интересно този как е изнасилил въпросната жена при положение, че вчера трябвало да е бил в ареста

Само в рамките на месец униформеният е насилил и друга жена, освен 42-годишната благоевградчанка, станала вчера обект на сексуално посегателство, заради което Бойчев е в ареста вече трето денонощие.
http://news.ibox.bg/news/id_1544679344
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 19:50

Изпратено на: 26 Сеп 2010 17:49
От: zuekaa
До: pomiqrat

моето момче или момиче не тез нам какъв пол си аааааааааа хермафродит се казваше т ва което си ти аз не съм учил да пишя а да ЧУПЯ МУЦУНКИ като т воята ако още едно мнение прочета от теб към мен мисля че т ва значи че нещата стават много лични и ще очаквам да се разберем с теб по някакъв начин
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 26 сеп 2010 19:52

Не съм прочел информацията и не е тук мястото да се коментира това, но определено това е поредното доказателство, че не можеш да си спокоен в родината ни.
Но много ми се иска един ден да не е така!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 19:55

Още нещо, въпросната му е била съседка http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestap ... sedka.html
ние знаем ли между тях дали не е имало някакви отношения към този момент?

Нека не съдим никой преди да чуем позицията и да двете страни по въпроса.
Не трябва да се реагира първосигнално.

Да, пошлите неща веднага ги виждаме, да, не трябва да бъдат крити, но трябва да се обръща внимание и на положителните, тъй като не може да се плюе по всички, като се поставя под общ знаменател http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=592900
Изображение

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 26 сеп 2010 19:56

pomiqrat написа:
zuekaa написа:Мен не ме интересува целия сват интересува мен "ТУК" ако за теб е нормално един полицай да да изнасилва жени и после да продължава да работи в с/мата на МВР ок ама за мен не нормално ПАНИМАЕШ

Да, нормално е полицай да изнасили жена, както е нормално полицай да е корумпиран, побойник, убиец. Вече ти казаха, че в цял свят е така и България е част от света, ако ти не си от този свят продължавай да се друсаш. Как разбра, че е продължил да работи в системата на МВР? Къде го прочети? Май е отстранен, а? Източника, от който ползваш информацията има ли го.
[offtopic]Гледам ти вече втори пост и разбирам, че интелектуалното ти ниво е под средното и не познаваш материята, по която пишеш.[/offtopic]

В КОЙ свят се случва???
При нас е ежедневие...в третия свят да,но ние сме в ЕС :idea:
Пък и въпросът е дали не е прогнила системата,защо се допускат лабилни хора в нея!!!
Вече няма скрито покрито,утре като излезе някое момче на работа ще го гледат него на кръв....защото с това деяние се унижава ПОЛИЦИЯТА,самата професия ПАНИМАЕШ :!:
Да,тук е България и нас ни интересува какво става в самата държава.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 19:58

В САЩ се случва доста често и в Гърция

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 19:58

Zaash написа:Не съм прочел информацията и не е тук мястото да се коментира това, но определено това е поредното доказателство, че не можеш да си спокоен в родината ни.
Но много ми се иска един ден да не е така!

Идеално няма никъде по света и има още къде, къде по-брутални истории, важно е какви ще са последствията

howmen, колко често в България полицай изнасилват жени, за последните 10 години, колко такива случай има?
Последна промяна от PFC Litex на 26 сеп 2010 19:59, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 19:59

howmen написа:
pomiqrat написа:
zuekaa написа:Мен не ме интересува целия сват интересува мен "ТУК" ако за теб е нормално един полицай да да изнасилва жени и после да продължава да работи в с/мата на МВР ок ама за мен не нормално ПАНИМАЕШ

Да, нормално е полицай да изнасили жена, както е нормално полицай да е корумпиран, побойник, убиец. Вече ти казаха, че в цял свят е така и България е част от света, ако ти не си от този свят продължавай да се друсаш. Как разбра, че е продължил да работи в системата на МВР? Къде го прочети? Май е отстранен, а? Източника, от който ползваш информацията има ли го.
[offtopic]Гледам ти вече втори пост и разбирам, че интелектуалното ти ниво е под средното и не познаваш материята, по която пишеш.[/offtopic]

В КОЙ свят се случва???
При нас е ежедневие...в третия свят да,но ние сме в ЕС :idea:
Пък и въпросът е дали не е прогнила системата,защо се допускат лабилни хора в нея!!!
Вече няма скрито покрито,утре като излезе някое момче на работа ще го гледат него на кръв....защото с това деяние се унижава ПОЛИЦИЯТА,самата професия ПАНИМАЕШ :!:
Да,тук е България и нас ни интересува какво става в самата държава.

Със зуека сте един човек, а

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 26 сеп 2010 20:14

СЪД ЗА БОКЛУКА!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 20:20

Съд ще има 100%, ще следя случая ако го отразяват, каква ще е присъдата, защото ако е само уволнение и подобни, все едно нищо не са му направили.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”