Как може подобно нещо?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Как може подобно нещо?!

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 20:07

hristov25 написа:Би трябвало в НПК да пише или в акт за по кой закон се наказва това. Тъй като за обида поне доколкото знам се плаща глоба. Може и затвор да има за което несъм сигурен. Сигурно ще има следствие затова те викат, а не се знае полицаят какво е написал и споменал ли е за подкупа, ако е споменал става лошо.

Абе какъв подкуп?!! Не съм му предлагал пари въобще!!! Казх "Ако успееш да смениш крусшката на тая кола ще те почерпя" Не сум му казал "дай тука сега да се черпим"
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 авг 2010 20:07

TPAKTOP написа:като имаш кола закво ша хоиш на морето с автобус бе човек , и кво се праиш на интересен на куката , нормално е така да реагира ти кво искаш да ти се извинява ли , ти си си виновен ;)
За колата ще ми стъпи бая скъпо да тръгна сам към морето САМ! Мойта компания е там от вчера! Знам че съм виновен ама точно за това питах каква е процедурата?[
ем е на ся бая по - скъпо ти излезна ...
Що бе кви са глобите?

зависи , но едвали ще ти е по - скъпо от бензина за морето приятел ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 авг 2010 20:07

Има разни автомобилни асоциации. Те се занимават със всякакви такива казуси. Можеш да идеш с акта при тях и да питаш какво те очаква. Най-вероятно ще ти се наложи да им станеш асоцииран член, за да ти обърнат внимание и да не ти отрежат главата от кръста с хонорари. Другия вариант, при печен адвокат, той ще те посъветва. На твое място бих ти препоръчал да си намериш свидетел, който да потвърди твоята версия, защото куките със сигурност ще свидетелстват, че си ги обидил, псувал, възпрепятствал и каквото още се сетиш. Нищо, че не са били реални свидетели, те ще излъжат най-нагло.
Колкото до асоциациите, аз отидох с възражение на акт, защото не си носех гражданската. След това са снимали кола с която се возех с превишена скорост. Говорих с една такава асоциация(намират се в сградата срещу КАТ), казаха, че 90% от камерите не са стандартизирани според БДС и са реално незаконни. И тези актове падали в съда. Затова ти препоръчвам да говориш и с такава.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 24 авг 2010 20:08

Колега, заеби всички полицаи и т.н. поне за седмица-две. Изкарай си приятно почивката и после го мисли. Надали ще стане нещо кой знае какво...

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 24 авг 2010 20:10

Провери дали актът съдържа всички реквизити, чувал съм, че често допускат пропуски при писането на актове и в съда падат...

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 24 авг 2010 20:11

Виж това http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=921&sectionid=6&id=00002. Поне това кето е описано обидата се води към хулиганството.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 20:12

sorcererals написа:Има разни автомобилни асоциации. Те се занимават със всякакви такива казуси. Можеш да идеш с акта при тях и да питаш какво те очаква. Най-вероятно ще ти се наложи да им станеш асоцииран член, за да ти обърнат внимание и да не ти отрежат главата от кръста с хонорари. Другия вариант, при печен адвокат, той ще те посъветва. На твое място бих ти препоръчал да си намериш свидетел, който да потвърди твоята версия, защото куките със сигурност ще свидетелстват, че си ги обидил, псувал, възпрепятствал и каквото още се сетиш. Нищо, че не са били реални свидетели, те ще излъжат най-нагло.
Колкото до асоциациите, аз отидох с възражение на акт, защото не си носех гражданската. След това са снимали кола с която се возех с превишена скорост. Говорих с една такава асоциация(намират се в сградата срещу КАТ), казаха, че 90% от камерите не са стандартизирани според БДС и са реално незаконни. И тези актове падали в съда. Затова ти препоръчвам да говориш и с такава.

Много ти благодаря! Знам за тая асоциация БАС точно високата сграда срещу КАТ. Ам няма грам свидетел! Другия беше от другата страна и въобще не пресече Цариградско. Бяхме само аз и той! А и не съм сигурен дали може сега да си платя таксата в БАС защото работата си е "След дъжд качулка". Иначе преди време дори ми бяха дали една визитка докато чаках на опашка за един акт
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 24 авг 2010 20:13

ЕБИ ИМ МАЙКАТА НА ПАРИТЕ ! :| ПРАВИЛНО СИ СЕ ДЪРЖАЛ С ТОЯ КАЛЪФ(ПАРДОН полицай).С ТИЯ ТРЯБВА САМО ТАКА ИЗКЪСО,А НЕ ЕМИ СЕГААА,ТУКА ИМАМ НЕЩО ЗА ТЕБ.. :twisted: :evil: НАУЧИХА СЕ ДА СИ ПРОСЯТ КИНТИ И ЛОШОТО Е ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО "БЪЛГАРИ" СА СКЛОННИ ДА ИМ ДАВАТ...ДОКАТО ИМ ДАВАШ ,ШЕ ТЕ ШИБАТ,ТАКЪВ Е ЖИВОТА... :cry: 8-)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 24 авг 2010 20:13

Пич най-много да ти друснат някаква глоба. Нищо повече не могат да ти направят. За затвор и дума не може да става. Не знам какви са глобите, но бих ти пръпоръчал при всички положения да обжалваш. Имаш това право! На мен като са ми правили актове почти винаги съм писал възражения или жалби. Обикновено има ефект. Да не говорим, че от 3 години ме съдят от ЧЕЗ Електроразпределение и още не могат да ме осъдят. Абе дреме ти, не го взимай толкова навътре...
Последна промяна от petrof на 24 авг 2010 20:15, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 20:14

gld_84 написа:Провери дали актът съдържа всички реквизити, чувал съм, че често допускат пропуски при писането на актове и в съда падат...

Какво ще рече "всички реквизити"?
fabregas_949 написа:Колега, заеби всички полицаи и т.н. поне за седмица-две. Изкарай си приятно почивката и после го мисли. Надали ще стане нещо кой знае какво...

Ами аз още от сега почнах да пия! :mrgreen:
hristov25 написа:Виж това http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=921&sectionid=6&id=00002. Поне това кето е описано обидата се води към хулиганството.

Мерси много! това означава само парична глоба! Мерси!

Върни се в “Свободна зона”