Топ първенствата- ТВ излъчвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Топ първенствата- ТВ излъчвания

Мнениеот bojkyy » 13 авг 2010 16:50

Бижутера написа:Премиършип - Нова Спорт
А група - Про Бг
Серия А - Тв+
Бундеслига - Евроспорт 2
Ередивизие - Ринг.бг
Руска Висша лига - Ринг.бг
Чемпиъншип - Ринг.бг

И те така :P

Италянското го дават по филм+, когато няма мач от Примера дивисион го дават по Тв+
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 авг 2010 16:53

Испанско Тв+
Италианско Тв+
Немско- Евроспорт 2 (ама само на български т.е на Булсатком )
Английско -Диема ,НоваСпорт( тази тв се гледа само от цифровите абонати)
България ПРоБг
Френско -засега никъде :(
Русия -РингТв
Чемпиъншип РингТв
Португалско -също никъде комай

По Тв + ще дават купите на Италия,Испания и Германия ,като утре ще дават мача на Байерн с някви слабаци.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 авг 2010 17:01

boston celtics написа:
BuRn_Spider написа:Испанското - по Тв + , Аржентинско по Ринг , Бразилско по Евроком , България за една малка държава дава повече първенства от 70% от държавите в СВЕТА !!!!
А уж нямало пари за тв излъчвания :mrgreen: ...оо,я стига...дават най-малко по 10 първенства от цял свят,а нито една телевизия неможа да купи правата за nba :mrgreen: Ебаси и държавата..А Ринг БГ да мре :evil: Най-омразната тв в България за мен,незнам за вас :mrgreen:

Неможе да сравняваш НБА с футболните мачове ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 авг 2010 17:01

[quote="storm "]Немско- Евроспорт 2 (ама само на български т.е на Булсатком )
quote]
Не е само при тях ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 авг 2010 17:06

А бе с една антена на покрива и тук там барнато по приемника всичко гледате :mrgreen: .
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 авг 2010 17:14

За мен мачовете са през седмицата - Евопа.Аз съм на Евроком и са толкова пос*ани.... Евроспорт - Бундеслигата ми го спряха. ТВ + - никoй не го излъчва освен булсатком и там ше набият половината мачове.Испания , Италия , Купите на Германия , Испания и Италия. НОва Спорт също я нямам.Тъкаче аз гледам примерно през седмицата каквото ми дават и мачовете на Барселона по интернет.

+18
ТВ+ може да ми пра*** на ху*** - това надписче дето го пуска отдолу, че тая телевизия ако я излъчва друг кабелен оператор освен Булсатком ще бъде съден.Спряха като гледам и линковете по интернет да ги гледаме. Да де амаа докато Калмар и Левски го дава само ТВ + Барселона - Билбао примерно го дава половин свят, тъкачеее ... това е по въпроса. Като няма пари няма да ги гледаме. :x :x :x :x
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 13 авг 2010 17:27

rhaegar написа:
boston celtics написа:А уж нямало пари за тв излъчвания :mrgreen: ...оо,я стига...дават най-малко по 10 първенства от цял свят,а нито една телевизия неможа да купи правата за nba :mrgreen: Ебаси и държавата.

Страх ги е, че няма да се гледа, щото е през нощта. Ама грешат. Аз например бих гледал и НХЛ и НФЛ, освен НБА

И с право ги е страх все пак там почват от 2-3 часа БГ време и сигурно ще искат доста пари Американците.Аз щях да съм доволен поне плейофите да дават на НБА и НХЛ-за купата финалните срещи, но уви.Тия ТВ+ голям монопол направиха с Испания и БГ отборите в Европа.Така ли неможа някой да ги надцака в парите...... :evil:

gandi64
Контакти:

Мнениеот gandi64 » 13 авг 2010 18:13

rhaegar написа:
boston celtics написа:А уж нямало пари за тв излъчвания :mrgreen: ...оо,я стига...дават най-малко по 10 първенства от цял свят,а нито една телевизия неможа да купи правата за nba :mrgreen: Ебаси и държавата.

Страх ги е, че няма да се гледа, щото е през нощта. Ама грешат. Аз например бих гледал и НХЛ и НФЛ, освен НБА

на цифрата на близу го има този американския спортен espn и по него дават нба, хокеи и много беизбол.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 авг 2010 18:31

rhaegar написа:

ESPN Америка. Мисля че повечето оператори я предлагат
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 13 авг 2010 18:35

gandi64 написа:на цифрата на близу го има този американския спортен espn и по него дават нба, хокеи и много беизбол.

По този еспн дават предимнно колежанските първенства и няма нищо общо освен името с истинския еспн. Правата за американските спортове са много скъпи, а часът на преките излъчвания не е привлекателен за рекламодателите.

TPAKTOP написа:ESPN Америка.

ЕСПН Америка - Европа ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”