Къде е футболът ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Къде е футболът ???

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 юли 2010 22:58

PFCB написа: Те си купуват шалове адидас и фланелки на официални курви като Фиго, Виери, Бекъм и тн…Източник: ultrasloko.com

ето тези тъпаци :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2010 23:00

Cesc Fabregas написа:
PFCB написа: Те си купуват шалове адидас и фланелки на официални курви като Фиго, Виери, Бекъм и тн…Източник: ultrasloko.com

ето тези тъпаци :roll:

Смърт за курвите!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 24 юли 2010 23:06

Според автора излиза, че истински фенове са само такива, подобни на героите от Football Factory и Green Street Hooligans? Май и самия той не знае какво иска да каже с тази статия. Сигурно е ударил две големи и му е дошло просветлението :)
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 юли 2010 23:19

viroglav написа:... Нямаше крясъци , нямаше натрапчиви хореографи и въобще нямаше хулигански прояви ...20 000 истински фена , които се наслаждаваха на играта и ръкопляскаха

Натрапчиви хореографии ? :lol: А и откога викането и хореографиите са хулиганска проява ? А най-смешно става, когато "истинските фенове" (по семките ще ги познаете) почнат да разправят, че подкрепят отбора си. Да ти имам и подкрепата ! :lol: :lol: :lol:
Наскоро Дучето се изрази много точно като каза, че без феновете на ЦСКА надали този отбор е щял да съществува, както други армейски отбори, и надали ЦСКА щеше да бие Леверкузен и да обърне Блекбърн ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юли 2010 23:38

Безумни тъпизми има в тази статия... И какво против Реал има автора? Къде били традициите на Реал- само с това изречение става ясно, че пишещия не е наред с главата... Реал, ако няма традиции няма какво да си говорим повече...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2010 23:44

Доста зле написана и несполучлива статия ;)

Потребителски аватар
topco
Контакти:

Мнениеот topco » 24 юли 2010 23:51

PFCB,ако за тебе този жалък помияр дучето има дори и най-малка представа от футбол то тогава си много зле!И ако за теб да трошиш рейсове и седалки е добре,по-добре иди се прегледай!И автора е прав ,в поне едно нещо-вече няма спорт,а има пари и то много пари.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2010 23:57

PFCB написа:
viroglav написа:... Нямаше крясъци , нямаше натрапчиви хореографи и въобще нямаше хулигански прояви ...20 000 истински фена , които се наслаждаваха на играта и ръкопляскаха

Натрапчиви хореографии ? :lol: А и откога викането и хореографиите са хулиганска проява ? А най-смешно става, когато "истинските фенове" (по семките ще ги познаете) почнат да разправят, че подкрепят отбора си. Да ти имам и подкрепата ! :lol: :lol: :lol:
Наскоро Дучето се изрази много точно като каза, че без феновете на ЦСКА надали този отбор е щял да съществува, както други армейски отбори, и надали ЦСКА щеше да бие Леверкузен и да обърне Блекбърн ;)

Сигурно за пръв път ще се съглася с вироглавия, но тук, ти си в грешка напълно. Хореографиите не са хулиганска проява, но не сме и Северна Корея - там ги правят перфектно, виж кво казва гугъла за human pixel. Ае нема нужда. Преди години нямахме хореографии, нямаше организации, нямаше нищо, но всичко беше по-добре. Аз съм истински фен, ще поспорим ли?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 юли 2010 00:07

Както и много други неща , така и фенството в България е криворазбрано и силно преиначено понятие ... Кое му е нормалното да отида на мач и някой да ми плюе във врата семки , да ми псува на ушенце , да пали димки и мята бомбички и т.н. простотии ? Е , как в такава обстановка да заведа семейството си на мача на любимия ми отбор ? Трябва много да ги мразя , за да го направя ... Ама аз ги обичам !!! Тези , които ходят на мач на любимия си отбор и твърдят , че го подкрепят как по - точно го правят ... Като псуват футболистите навярно ... Викнеш сто пъти "КЗЛ" или "гъза на маймуната е червен" и вече си герой в собствените си очи. С това ли даваш приноса си за победата ? А когато стане въпрос да дадеш 10 лева за билет започваш да се ослушваш и да питаш - "Ама защо трябва да плащам , та аз виках "КЗЛ" или "Гъза на маймуната ... " , трябва вие да ми плащате едва ли не "... Като дойде време за селекция били сме купували анонимници ... Ама тука ключовата думичка е "купували", защото се купува с моите и твоите 10 лева. А като искаме да купим някой класен футболист отсрещната страна не ни кара да викаме КЗЛ , а иска 500 000 евро например ... Най - смешното нещо , което прочетох днес беше , че Титан си слагали 50 % от парите от билетите в джоба и един вид ги крадяли от ЦСКА ... така сигурно мислят и доста от феновете на другите отбори за техните си шефове ... Седнал автора да ми разправя кое било хулиганство и кое не ... Като отида на стадиона искам да гледам мача на спокойствие , а не между другото. Защото си плащам точно за това ... Хореографията била нещо различно от хулиганство ... Ама като те завият с някакъв чаршав и пропуснеш единствения гол например. Или тези , които правят хореографията не ходят , за да гледат футбол ? E , тогава всичко си губи смисъла след като си отишъл на стадиона , за да правиш хореография и да си псуваш на воля , вместо да гледаш мач ... Аз обаче не искам да те слушам и според мен мястото ти не е там. А аз си плащам билета за разлика от тебе ... Познай кой е в правото си ..
Последна промяна от viroglav на 25 юли 2010 00:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 юли 2010 00:09

MORSKI написа:Безумни тъпизми има в тази статия... И какво против Реал има автора? Къде били традициите на Реал- само с това изречение става ясно, че пишещия не е наред с главата... Реал, ако няма традиции няма какво да си говорим повече...

Става въпрос за това, че е суперкомерсиализиран клуб в момента и се купуват футболисти според това кой продава фланелки повече...А с какво се купуват само Перес знае.

Върни се в “Свободна зона”