Футбол- натоварване на палците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Футбол- натоварване на палците

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 22:24

zyto написа: айде живо и здраво, получих един свестен отговор за който благодаря, а всички комплексари да си живеят комплексирания живот и да се погледнат себе си отстрани

Представям си хората как се комплексират от правописа ти, или пък от невероятната ти интелигентна проява докато риташ :mrgreen:
До та се самоубиеш направо от завист :shock:

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 13 юли 2010 22:27

tprodanov написа:
zyto написа: айде живо и здраво, получих един свестен отговор за който благодаря, а всички комплексари да си живеят комплексирания живот и да се погледнат себе си отстрани

Представям си хората как се комплексират от правописа ти, или пък от невероятната ти интелигентна проява докато риташ :mrgreen:
До та се самоубиеш направо от завист :shock:

[offtopic]айде и другия индивид се включи, таман за тебе си помислих, как още не си се появил с компетентното си мнение, всички левскари сте еднакви, с малки изключения и всички го виждат това. Този форум толкова е западнал, че не е истина просто, ама аз какво друго да очаквам от фенове на левски ( опа забравих главната буква, бан за 1 ден, за лош правопис)[/offtopic]
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 13 юли 2010 22:34

От Русе ли си бе , пич. Попринцип не знаех , че в нашия град има чорбета, ще ми е драго да изгледаме мача на 1ви , за да ти се посмея малко , да видим дали ще ти се подуят пръстите , ама тоя път от завист :d ( това цялото е в кръга на шегата , но все пак си чорбе... )
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 юли 2010 22:45

track.and.field написа:От Русе ли си бе , пич. Попринцип не знаех , че в нашия град има чорбета, ще ми е драго да изгледаме мача на 1ви , за да ти се посмея малко , да видим дали ще ти се подуят пръстите , ама тоя път от завист :d ( това цялото е в кръга на шегата , но все пак си чорбе... )

+1 :mrgreen: :mrgreen: иначе,че си грамотен грамотен си две мнения няма по въпроса ! ; )
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 22:46

Армейче, запомни едно нещо - българския език е една основна и изконна българска ценност. Като знамето, свободата ни, герба. Това е символ. Познаването му е задължение на всеки гражданин според българското законодателство.
С него компромиси не може да се правят - всяка неграмотност към родния език е равносилно на безродие, безотговорност, и още няколко думички, които не са за форума. За комплекси тръгнал да говори..

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 юли 2010 22:50

Приятел или обувките са ти малки или калците с които си обут са твърде дебели и правят този натиск, така загубих доста нокти на краката на тренировки, или просто ходилата и глезените са ти по-слаби (износени) и трябва да играеш, не повече от 20-30 минутки бeз да починеш.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 юли 2010 22:53

zyto написа:Зфравейте имам едно питане към по опитните играчи на футбол и дали някой се е зблъскал с това. Та въпроса ми е играх с едни стари платненки, щото ми се скъсаха едните и след мача някъде час и половина продължи, на цимент беше, по време на играта палците ми изтръпнаха и си помислих че не е нещо сериозно и продължих след играта се събух и видях че на единия палец имам рана все едно от нож прорезна и имаше кръв и на двата палеца също нещо като зачервяване отдолу и изтръпване. Понакуцвах един ден и от това ма заболя глезена пък ама не е нещо сериозно и днеска играх с хубави обувки на трева и то бая 2 часа и сега видях че палците пак са станали нещо като притъркани отдолу и бяха изтръпнали и сега ме болят и да му се невиди глезена пак ме заболя. някой ако се е зблъскал с този проблем да знае дали е само от претоварване, от небодходящи обувки, неправилен стил на ти1ане ли де да знам ама ся пак 2-3 дена няма да мога да ритам и другия път ще си взема чисто нови платненки и да видим ко ще стане тогава, но викам да попитам пък може някой да знае. Айде очаквам ви предположенията с нетърпение.

Пич, наблягай повече на бирата! :) И няма да имаш проблеми!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 13 юли 2010 22:54

tprodanov написа:Армейче, запомни едно нещо - българския език е една основна и изконна българска ценност. Като знамето, свободата ни, герба. Това е символ. Познаването му е задължение на всеки гражданин според българското законодателство.
С него компромиси не може да се правят - всяка неграмотност към родния език е равносилно на безродие, безотговорност, и още няколко думички, които не са за форума. За комплекси тръгнал да говори..

Ако си мислиш, че едно мнение във форум, писано набързо, без да му обръщам чак такова внимание е критерии, за това колко познавам българския език и според това, че не го пиша в официален стил, ок мисли си така тогава, твоя работа. Ех как си запълних вечерта набързо :) Жалкото е, че точно четирима човека писаха по темата, ама и това е нещо, благодарен съм им. ;)
hlucho написа:Пич, наблягай повече на бирата! :) И няма да имаш проблеми!

На това наблягам доста отдавна, макар че не ми личи :lol:
Изображение Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 23:48

Пич, първо си усетил проблем, не си му обърнал внимание, след това категорично си видял, че не е безобидна работата, не си отишъл на лекар, на следващия ден си отишъл да играеш пак, и вместо все пак да отидеш на лекар, задаваш медицински въпрос във форум???
И очакваш смислено мнение и отговор?

Колкото до официалния стил, все ми е едно. Грамотноста и официалния изказ нямат нищо общо. Зблъсквам не се пише по погрешка.

Но, все пак, радва ме, че последното ти мнение е значително по-добре, което означава, че грубата ми нападка е имала смисъл.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 14 юли 2010 00:07

"tprodanov" , стига се заяжда с момчето - все пак е демокрация и всеки избира начина си на живот ( включително всички действия , които ще предприема , стига да са законни ) ! Вместо да правим нещо смислено , ние си търсиме кусурите. Нека да мислим за мача с "Дъндолк" , отколкото за някакви си пунктуационни и граматични правила, които съм сигурен , че човека ги знае ! Ае със здраве :mrgreen:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Свободна зона”