Групи във Фейсбук?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Групи във Фейсбук?

Мнениеот Alex » 04 май 2010 18:20

ChernoMore написа:
Sleepwalker написа:Няма файда от тия групи,всичкото е вятър!Само във Фейсбук може с едно цъкане да станеш най-върлия природозащитник,противник на всичко лошо във вселената и подръжник на един куп откровено малоумни каузи,за които забравяш след затварянето на страницата. :roll:

За съжеление си напълно прав..... но това е реалноста... не вярвам нещо да се промени :( (най-сетне да видя нещо смислено в този форум)

не е вярно, че няма файда - за точно пет дни можеш да разбереш каква ни е цялата държавата само от тези групи и НАЙ-ВЕЧЕ какви са българите!!!!!
"Колкото по малко е умът, толкова по-трудно остава да бъде скраит" - това със всичка сила важи за фб и има някои потресаващи тенденции...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 04 май 2010 18:26

Единственото весело на Фейсбук е, че се оформят яки дискусии под снимките и под публикациите от някое приложение. :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 май 2010 18:37

Има група и на нашия форум, Тошко(модор) я направи, ако иска някой нека се присъедини- http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=177991318892&ref=ts
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 04 май 2010 18:42

Мани тоз Фейсбук, събери се приятели и излезте на бира. Топло е, улиците са пълни с хора.
Аз съм от хората които никога няма да си направят Фейсбук, баси тъпотията.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 май 2010 18:52

Siegfried написа:Щом има Скайп , за какво ти е Фейсбук ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Зиги, двете неща нямат нищо общо. По възможно най-лаишкия начин ти го обяснявам,че едното е сайт, а другото е програма. Самият Фейсбук на мен ми върши перфектна работа, защото в групата на моята гимназия намерих много стари приятели, чрез фейсбук си правим срещи да се видим, също така имам много познати по света и чрез сайта подържаме контакт. В скайп не може да се разглеждат снимки(единствено тази на аватара ти), докато във фейсбук се качват цели албуми от сватби, рожденни дни и т.н. Много хора се страхуват,че чужди хора, могат да ти разглеждат снимките, няма такова нещо, може да си заключиш снимките само да ги гледат твоите приятели и никой друг . Фейсбука е хубаво нещо, скайпа също, на мен и двете неща ми вършат много добра работа ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 04 май 2010 19:37

Що бе ... Фейсбук не е толко лошо ... или щот съм нов във Фейсбук и така ми се струва ....
Игричките не са идеално лоши ... особенно Стрийт Рейсър ...

П.п. Приятел съм с половината ЦСКА .... Павел Виданов ,И.Караджов,Е.Гранден, З.Чавдаров,К.Янев.. вече напусналите И.Иванов , Ив.Стоянов ... Евгени Йорданов ...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 май 2010 19:43

cska_vd написа:Що бе ... Фейсбук не е толко лошо ... или щот съм нов във Фейсбук и така ми се струва ....
Игричките не са идеално лоши ... особенно Стрийт Рейсър ...

П.п. Приятел съм с половината ЦСКА .... Павел Виданов ,И.Караджов,Е.Гранден, З.Чавдаров,К.Янев.. вече напусналите И.Иванов , Ив.Стоянов ... Евгени Йорданов ...

Караджата има ли нови "интересни" снимки :lol:

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 04 май 2010 20:05

Alex написа:
ChernoMore написа:
Sleepwalker написа:Няма файда от тия групи,всичкото е вятър!Само във Фейсбук може с едно цъкане да станеш най-върлия природозащитник,противник на всичко лошо във вселената и подръжник на един куп откровено малоумни каузи,за които забравяш след затварянето на страницата. :roll:

За съжеление си напълно прав..... но това е реалноста... не вярвам нещо да се промени :( (най-сетне да видя нещо смислено в този форум)

не е вярно, че няма файда - за точно пет дни можеш да разбереш каква ни е цялата държавата само от тези групи и НАЙ-ВЕЧЕ какви са българите!!!!!
"Колкото по малко е умът, толкова по-трудно остава да бъде скраит" - това със всичка сила важи за фб и има някои потресаващи тенденции...

Хем на смях ме избива, хем ми се плаче... какво да кажа просто..... ШИБАНА ДЪРЖАВА с умствено ограничени хора....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 май 2010 21:12

Я па немам фейсбук, нема и да си направим :twisted: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß