Мнениеот Roger_Federer » 21 апр 2010 13:26
ОТ ЦСКА се раждаш и такъв оставаш за цял живот.Естествено че тази любов трябва да дойде отнякъде.Семейството ми е така,доста футболно ако мога така да кажа,и то пъстро разпределено.Имаме всякакви,замисляйки се и за роднините,но избрах да бъда от ЦСКА по интересен начин,поне за мен.Баща ми(от ЦСКА,привърженик,но не и фен в пълния смисъл на думата) си мълчеше,но когато като малък се виждаше с някой близки приятели и аз съм бил с него,много често са се опитвали да ме запалят да стана от Левски,но никога не разбирах за какво става дума-те просто ми казваха:О,трябва и ти да станеш левскар" или нещо подобно,но това не ми беше ясно.Малко след като бях навършил 5 години една вечер баща ми гледаше някакъв мач,а аз току-що се бях прибрал,след като бях играл с приятели от квартала.Та влизам аз и сядам до него.Още си спомням подробности,как гледах точно 1 минута (резултатът беше 2:2) и го питах кой е този отбор,който играе.Той ми каза,че това е ЦСКА и тогава "станах" от армейците.Харесаха ми червените екипи и това,че тичаха(на 5 г. възраст не отличавах особено футболните достойнства на играта).По-късно,може би няколко месеца по-късно,когато г питах от кой отбор е той,разбрах,че и той е от ЦСКА.Дотогава не знаех-спомням си,че все ми говореха нещо за Левски,но той винаги си мълчеше,никога не е бил крайно настроен,а може би и така трябва.
Що се отнася до Валенсия,преди 4-5 години им станах фен,харесаха ми като игра и стил.Изобщо харесвам испанското първенство и когато играе испански клуб срещу друг от Европа съм за него,но Валенсия си е най-отпред.Въпреки че харесвам Валенсия,следя и се интересувам от мачовете,съм поддръжник на тезата,че отборът на който си истински фен,трябва да е от родината ти.Затова и не се самоопределям като фен на Валенсия,а като привърженик.
Последна промяна от
Roger_Federer на 21 апр 2010 13:35, променено общо 1 път.