Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Мнениеот spartaka » 21 апр 2010 13:15

И аз станах фен на Спартак Пд покрай,баща ми,сигурно съм бил 6,7 годишен,споням си много славни мачове на клуба,а тези шампионските години са ми разказвани и преразказвани,а и сам съм се ровил и интересувал за тях,интересното в случая е че баща ми вече престана да се интересува от БГ футбола и вече бившия му любим Спартак заради слабите продукции и продажното Бг първенство като цяло и вчастност на Спартак,иначе аз въпреки всичко и до ден днешен си тровя живот с проблемите на клуба и ще продължавам да го правя въпреки всичко,просто няма начин да загърбя тази идея за любимия ми пловдивски клуб,дано доживея и по-добри дни на отбора :idea: :!:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 21 апр 2010 13:16

Аз съм за Ювентус от финала за ШЛ през 1996 г. срещу Аякс.Това което си спомням от тогава е че гледах мача с баща си в къщи а той след загубата ни от Италия в САЩ мрази всички италиански отбори и беше за Аякс а аз бях малък и да дразня татко за Юве но от тогава ми останаха симпатиите към тях.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 апр 2010 13:17

Аз съм сравнително малък-на 17 години съм :) Може би първият мач ,който си спомням е този през 2000 година с кървавият гол на Гонзо и ужасно слабата игра на Бербатов :lol: Иначе и баща ми е Левскар ,но заради простотиите не ходи отдавна на стадиона.Другият ми любим отбор е Ювентус-най-великият отбор в Италия :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 апр 2010 13:24

Когато 85та година наказаха и преименуваха Левски и ЦСКА, си пролича една коренна разлика. Да кажем, че и до тогава си бях Левскар, но тогава се запалих. И отборите нямаха никакво значение за това, това, което ме привлече беше агитката. Едната агитка продължаваше да вика Левски, Левски, докато другата викаше Средец. Нямаше начин просто..

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 апр 2010 13:26

От Левски по логичния път-покрай баща ми. От Милан заради Ван Бастен. Много бегло го помня, но пък на финала срещу Барса 94г, само аз виках за Милан :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 апр 2010 13:26

ОТ ЦСКА се раждаш и такъв оставаш за цял живот.Естествено че тази любов трябва да дойде отнякъде.Семейството ми е така,доста футболно ако мога така да кажа,и то пъстро разпределено.Имаме всякакви,замисляйки се и за роднините,но избрах да бъда от ЦСКА по интересен начин,поне за мен.Баща ми(от ЦСКА,привърженик,но не и фен в пълния смисъл на думата) си мълчеше,но когато като малък се виждаше с някой близки приятели и аз съм бил с него,много често са се опитвали да ме запалят да стана от Левски,но никога не разбирах за какво става дума-те просто ми казваха:О,трябва и ти да станеш левскар" или нещо подобно,но това не ми беше ясно.Малко след като бях навършил 5 години една вечер баща ми гледаше някакъв мач,а аз току-що се бях прибрал,след като бях играл с приятели от квартала.Та влизам аз и сядам до него.Още си спомням подробности,как гледах точно 1 минута (резултатът беше 2:2) и го питах кой е този отбор,който играе.Той ми каза,че това е ЦСКА и тогава "станах" от армейците.Харесаха ми червените екипи и това,че тичаха(на 5 г. възраст не отличавах особено футболните достойнства на играта).По-късно,може би няколко месеца по-късно,когато г питах от кой отбор е той,разбрах,че и той е от ЦСКА.Дотогава не знаех-спомням си,че все ми говореха нещо за Левски,но той винаги си мълчеше,никога не е бил крайно настроен,а може би и така трябва.
Що се отнася до Валенсия,преди 4-5 години им станах фен,харесаха ми като игра и стил.Изобщо харесвам испанското първенство и когато играе испански клуб срещу друг от Европа съм за него,но Валенсия си е най-отпред.Въпреки че харесвам Валенсия,следя и се интересувам от мачовете,съм поддръжник на тезата,че отборът на който си истински фен,трябва да е от родината ти.Затова и не се самоопределям като фен на Валенсия,а като привърженик.
Последна промяна от Roger_Federer на 21 апр 2010 13:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 21 апр 2010 13:26

Аз съм от ЦСКА откакто се помня,брат на моята баба е големия вратар на ЦСКА и националния отбор,Георги Найденов.Той умира мистериозно през 1970г. една година преди аз да се родя но,от бащами и от много други хора съм слушал за него само добри думи и така по наследство съм цесекар.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2010 13:29

Не можеш да станеш от някой отбор. Фен се раждаш и такъв умираш. Жената може да си смениш, отбора никога.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 апр 2010 13:30

Гуу написа:Както в 99 % от случайте станах фен на любимия ми отбор по бащина линия, няма как просто, при баща цесекар да се пръкне син левскар или фен на някой друг отбор.
Колкото до това, кога съм станал фен на любимия ми отбор - това е по-скоро момента, когато съм започнал да гледам и да се интересувам от футбол. ;)

Има :mrgreen: Баща ми е болен фен на ЦСКА :mrgreen: А аз съм болен левскар,забавно е :mrgreen:
Последна промяна от niki87 на 21 апр 2010 13:31, променено общо 1 път.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 апр 2010 13:31

На Левски съм фенка от 1996 г.
На Валенсия от когато Бенитес беше начело.
На Юве от 2002 г.
На Арсенал от когато имаха някъде 30, 40 мача без загуба.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Свободна зона”