За селяните, гражданите, комплексарите.. и още нещо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За селяните, гражданите, комплексарите.. и още нещо
unist_gp, както вече казах, не съм имал предвид никого конкретно, но ти и в този си пост не успя да не обидиш собственика на "Литекс".Това като какво поведение да го приема:селско, селяндурско, градско или комплексарско?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- unist_gp
- Контакти:
Кашчей написа:unist_gp, както вече казах, не съм имал предвид никого конкретно, но ти и в този си пост не успя да не обидиш собственика на "Литекс".Това като какво поведение да го приема:селско, селяндурско, градско или комплексарско?
естествено,че ще го обиждам. ако зависеше от мен,дори щях да го вкарам в затвора и там обидите ми щяха да му се видят като слънчево време в сравнение с това,което би го очаквало в панделата. собственикът на Литекс е един долен кърлеж, който смучи от кръвта на българския народ и един ден ще бъде смачкан като подобна гнида!
Кашчей написа:Забелязвам, че във форума много често се използва определението(в груба и обидна насоченост) "селяни", "селски".., както и "комплексар".Всеки, който не може да противопостави някакъв смислен довод на опонента си, започва да употребява тези изрази.Не знам що за самочувствие можеш да имаш, и най-вече-с какво е подплатено(особено при тийнейджърите, които дори правописа на родния си език не знаят), за да се изживяваш като султана на Бруней, или поне, като Президент на САЩ или Русия.Със сигурност, повечето от използващите тези изрази са хора, които рядко се замислят върху значението им, да не кажа, че въобще не се замислят.Другият често повтарящ се израз-комплексар, комплекси-също се използва без особено голяма мисъл.Какво общо има несъгласието с теб, да с теб(а може и с мен), за да се обявява опонента за комплексар?Какво означава комплексар?От какъв комплекс страда "комплексарят"?А от какво страда този, който ползва това определение с повод и без повод?
След дългото изложение, да те питам, да теб, именно теб:
Ти гражданин ли си и кое селско не ти е присъщо?А комплексар ли си?От какво имаш комплекс?Ако не си ... защо наричаш другите така?
ПП-Ако някой се припознае, вината не е моя.Приликите с действителни никове е напълно случайна
Сега ще ти обясня,комплексар е човек,който употребява думата селянин като обидна за опонента си, просто,защото отскоро е в града и се срамува от произхода си...Предимно,това са хора,живеещи в комплексите...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
unist_gp,ако Литекс се закрие,"Отбора на народа" и "Евробоеца на България" ще спечелят ли ШЛ?Това ще спре ли срамните загуби на българските отбори?
А и каква е цената да победиш нашите грандове с по 8:0 и 4:0?
МЕЦИ написа:Сега ще ти обясня,комплексар е човек,който употребява думата селянин като обидна за опонента си.Просто,защото отскоро е в града и се срамува от произхода си...Предимно,това са хора,живеещи в комплексите...Същото се отнася и за "смешник","мишок" и др.Епитетите и обидите са признак на слабост -мисловна ,интелектуална....Ти си рязък и понякога не особенно обективен,но според мен искрен.
Обективността е доста разтегливо понятие и доста често се влияе от разбиранията и мирогледа на дадения индивид.Аз, за себе си съм обективен, както и ти за себе си....това обаче не пречи и двамата да се съмняваме в обективността на другия, нали.Това обаче никога няма да ме принуди, лично мен, да те нарека селянин или комплексар.Може и да не съм съгласен с теб, но това си е твоето виждане на дадената ситуация, или по даден въпрос и си в правото си да го изкажеш... но без квалификации за опонента, особено, ако не те е предизвикал с нищо, освен с мнението си по конкретния въпрос.
ПП-Вчера се сетих(поне така си мисля), откъде идва никът ти:Цветан Веселинов-Меци,или бъркам?
Последна промяна от Кашчей на 29 ное 2009 20:39, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Masaba написа:unist_gp,ако Литекс се закрие,"Отбора на народа" и "Евробоеца на България" ще спечелят ли ШЛ?Това ще спре ли срамните загуби на българските отбори?
Ако не беше се захванал с Левски,нямаше да ти пиша...Не, ако Литекс се закрие няма полза...Има полза ,ако се закрият хората,с "неправомерни" доходи ,получени с "куфарчета" или с...бухалки.Включвам в това число и собственика на Левски...
Като автор, ще ви помоля да се придържате към темата.
За "Левски" и "Литекс" се изписа доста нещо и още повече ще се изпише.Не ми е това идеята в тази тема!
Благодаря за разбирането!
За "Левски" и "Литекс" се изписа доста нещо и още повече ще се изпише.Не ми е това идеята в тази тема!
Благодаря за разбирането!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:МЕЦИ написа:Сега ще ти обясня,комплексар е човек,който употребява думата селянин като обидна за опонента си.Просто,защото отскоро е в града и се срамува от произхода си...Предимно,това са хора,живеещи в комплексите...Същото се отнася и за "смешник","мишок" и др.Епитетите и обидите са признак на слабост -мисловна ,интелектуална....Ти си рязък и понякога не особенно обективен,но според мен искрен.
Обективността е доста разтегливо понятие и доста често се влияе от разбиранията и мирогледа на дадения индивид.Аз, за себе си съм обективен, както и ти за себе си....това обаче не пречи и двамата да се съмняваме в обективността на другия, нали.Това обаче никога няма да ме принуди, лично мен, да те нарека селянин или комплексар.Може и да не съм съгласен с теб, но това си е твоето виждане на дадената ситуация, или по даден въпрос и си в правото си да го изкажеш... но без квалификации за опонента, особено, ако не те е предизвикал с нищо, освен с мнението си по конкретния въпрос.
ПП-Вчера се сетих(поне така си мисля), откъде идва никът ти:Цветан Веселинов-Меци,или бъркам?
Не бъркаш.
Хванали сте се да обсъждате неща, които са мегаотносителни. Има и селяни и граждани, които не стават и за съжаление те са по-големият процент в тази държава. За селяните сте прави дотолкова, доколкото всичко това, което казвате се отнася за хора, които са над 40-50 годишна възраст. Мъненките жители по селата си заслужават напълно някои от обидните прозвища, но разбира се и тук процента не е 100, за да съдиш за характера на някой по това къде е роден...
Относно автора на темата-приятелю, лично мое мнение е, че е доста лицемерно точно ти да повдигаш този въпрос при положение, че точно преди няколко дни ме нарече невъзпитан. Не, че съм се обидил-нито те познавам, нито ми пука за теб, но точно ти да повдигаш този въпрос ми е най-малкото странно. Определил си си някакви критерии за възпитание и си мислиш, че те са правилните и изглежда смяташ, че това ти дава право да определяш кой е възпитан и кой не. Може и да бях малко по-рязък от обикновенно, но конкретно не съм отправил обида към никого за разлика от теб. Може би бях афектиран и от 100-те човека преди мен, които се опитваха да ми кажат дали да съм недоволен от съдиите или не... Не мисля, че имаше и нужда да занимаваме хората с това дали съм възпитан или не-не това беше темата и не беше там мястото да го казваш-има си лични съобщения за тази цел! Аз си позволих тези редове, защото смятам, че се вписват в темата. И за да не кажеш отново, че съм невъзпитан се извинявам, че ти говоря на ти, а не на Вие
Без лоши чувства-не те познавам, за да мисля, каквото и да е за теб.
Хайде със здраве...
Относно автора на темата-приятелю, лично мое мнение е, че е доста лицемерно точно ти да повдигаш този въпрос при положение, че точно преди няколко дни ме нарече невъзпитан. Не, че съм се обидил-нито те познавам, нито ми пука за теб, но точно ти да повдигаш този въпрос ми е най-малкото странно. Определил си си някакви критерии за възпитание и си мислиш, че те са правилните и изглежда смяташ, че това ти дава право да определяш кой е възпитан и кой не. Може и да бях малко по-рязък от обикновенно, но конкретно не съм отправил обида към никого за разлика от теб. Може би бях афектиран и от 100-те човека преди мен, които се опитваха да ми кажат дали да съм недоволен от съдиите или не... Не мисля, че имаше и нужда да занимаваме хората с това дали съм възпитан или не-не това беше темата и не беше там мястото да го казваш-има си лични съобщения за тази цел! Аз си позволих тези редове, защото смятам, че се вписват в темата. И за да не кажеш отново, че съм невъзпитан се извинявам, че ти говоря на ти, а не на Вие
Хайде със здраве...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
МЕЦИ написа:Не бъркаш.Човекът с бързи крака ,но без глава...
Ти си първият ,който се сети... А за останалото...Нали това казвам и аз?!Пиша си в скайп с един бивш модератор от тук,кс който преди доста сме...спорили да речем..Той е от тъй наречения "селски" отбор...Това не ни пречи да се разберем...Няма селски и граждански...Няма селяни и граждани..Има,млади хора...с липсващи първи 7 години..Те винаги ще си останат...млади;)
Печен съм беее.....
За вечно младите си прав, но да си вечно млад не винаги е прегрешение.Прегрешение става, когато разбиранията ти са на нивото на 10-12 годишно хлапе, което си мисли, че светът се върти около него и право е само то и никой друг
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":