Марадона към критиците си: Лапайте ми к***

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Марадона към критиците си: Лапайте ми к***

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2009 19:57

ЕМИЛ написа:
milen.hristov написа:Някой ще ми отговори ли защо един път Митко Бербатов не реагира така мъжки,или да бъде саркада след като е влезнал грубо.
Това явно е разликата между добрите и великите футболисти

Кое му е мъжкото?Да псува и обижда пред всички ли?Няма нужда от такава простащина.

Това Емо аз го наричам липса на спортна злоба,което е пагубно за един спортист.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 15 окт 2009 20:03

Бербатов едва ли ще вкара гол с ръка на финал на СП и едва ли ще се размине на косъм от смъртта заради употребата на наркотици, аз го наричам латино келеш.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 15 окт 2009 20:04

И кое му е мъжкото и геройското да напсуваш медиите и да ти дават резила пред целия свят? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 15 окт 2009 20:05

Най-великия!!!!!
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 окт 2009 20:08

Lord of memory написа:Бербатов едва ли ще вкара гол с ръка на финал на СП и едва ли ще се размине на косъм от смъртта заради употребата на наркотици, аз го наричам латино келеш.

Човече,осъзнаваш ли колко се излагаш :?: Келеши са тия смешници от аватара ти :!:
П.п-гола с ръка е на 1/4 финал.Друг път провери,преди да се излагаш ;)
Последна промяна от niki87 на 15 окт 2009 20:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2009 20:09

Lord of memory написа:Бербатов едва ли ще вкара гол с ръка на финал на СП и едва ли ще се размине на косъм от смъртта заради употребата на наркотици, аз го наричам латино келеш.

Там е разликата,че тоя латино келеш(наистина точно определение)има милиарди фенове и ще бъде помнен още поне 100 години,докато Бербо няколко милиона Българи и до там,ще бъде помнен в света мамсимум 20 години след края на кариерата му.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 15 окт 2009 20:11

Най-великият, но и на него IQ-то му е колкото на Ицо. А това, че Бербатов не ги"храни", няма аркади, не псува по журналистите изобщо не е недостатък. Даже обратното. Винаги може да се проявиш като простак, но природният интелект си е дар Божий, талант и съдба.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2009 20:14

DukeUnv написа:И кое му е мъжкото и геройското да напсуваш медиите и да ти дават резила пред целия свят? :roll:

Аз сигурно като балканец харесвам такъв тип играчи,с характер които с характер на победители,и когато нещо не им изнася си го казват,а не почват да усукват.Много неща в живота и частност в спорта се объркват от шикалкавения и премълчаване.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 15 окт 2009 20:15

Който трябва да го помни Бербо ще го помни, това не включва лапетата по площадките, за сметка на тва защото е вкарал гол с ръка и е заклет наркоман Марадоня, трябва да го помня, примерно един Бест и Кантона са десет хиляди пъти по-добри от латиното, и въпреки кофтите си характери не са шмекери и некрофили.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 15 окт 2009 20:16

milen.hristov написа:

Там е разликата,че тоя латино келеш(наистина точно определение)има милиарди фенове и ще бъде помнен още поне 100 години,докато Бербо няколко милиона Българи и до там,ще бъде помнен в света мамсимум 20 години след края на кариерата му.

Прав си. Много си прав! Но да не забравяме, че "латино-келешът" Марадона не само е играл на СП, но е и световен шампион. Ицо Стоичков също няма да бъде толкова лесно забравен. Но Бербатов просто е друга порода - ще го запомня като футболист, но и като треньор ще се заговори за него, при това с позитивизъм.

Върни се в “Свободна зона”