Из хрониките на българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Из хрониките на българския футбол

Мнениеот icko65 » 20 юни 2024 10:19

vratar4eto написа:
icko65 написа:Един въпрос към всички бг фенове.Моля за сериозен отговор..Защо на ЦСКА-София като наследник на ЦСКА(становище на УЕФА) се признават всичките 31 титли,а на Черно море като наследник на Тича и Владислав не се признават 4 титли.Уточнявам ..Черно море произлиза от ТВП-45 т.е. обединението на Тича Владислав и Приморец.В емблемата на Ч.море има 4 звезди които символизират 4-те титли.Благодаря предварително

В сайта на УЕФА ЦСКА-София и ЦСКА са 2 различни отбора. Единият е с 31 титли, другият с 0

Защото не е завършена процедурата по фалита на старото дружество.Закрият ли го титлите остават в Тирето.УЕФА ги обяви за нов клуб но и приемник на ЦСКА.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 юни 2024 10:42

Аз такова решение (за приемане на титли) не съм виждал. Според УЕФА, историята им започва през 2016. Ще видим след закриването на ЦСКА дали ще има промяна.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2024 11:25

vratar4eto написа:Аз такова решение (за приемане на титли) не съм виждал. Според УЕФА, историята им започва през 2016. Ще видим след закриването на ЦСКА дали ще има промяна.

Спортен правоприемник какво е..Запо4ва историята им през 2016 защото ги определят като нов клуб и спортен наследник на ЦСКА..Откупиха 4аст от пасивите и емблемата..

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 20 юни 2024 11:57

Тука дрицко е прав. Надявам се да закрият и ганчевия ловешко-етрополски франкенщайн. :)
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 юни 2024 16:05

Пак казвам, такова решение на УЕФА няма. Има едно решение на КАС за спортед съдлъжник (превеено услужливо от спортните медии у нас като спортен наследник). В дело, в което ЦСКА-София твърди, че няма нищо общо с ЦСКА, а ползването на емблемата и името е "маркетингов трик". КАС им казва - щом ги ползвате за облаги, ще плащате :mrgreen:
Ако УЕФА ги имаше за наследник историята нямаше да им почва от 2016, а от 1948. Все пак всички отбори у нас са пререгистрирани през 90те, пък са с по-стара история.

Както и да е, разводнихме темата. Като цяло съм съгласен , че титлите на Черно море са 4, просто използва доста неправилен довод.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2024 16:20

Какво сте се хванали за 2016 година. Всички знаем и помним какво се случи, помнят и знаят го и ТЕ.
Още първата шампионска титла, която си приписват е леко смърдяща. Уж основани май 1948 и след 3 месеца стават шампиони след изиграни 8 мача.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2024 18:18

vratar4eto написа:Пак казвам, такова решение на УЕФА няма. Има едно решение на КАС за спортед съдлъжник (превеено услужливо от спортните медии у нас като спортен наследник). В дело, в което ЦСКА-София твърди, че няма нищо общо с ЦСКА, а ползването на емблемата и името е "маркетингов трик". КАС им казва - щом ги ползвате за облаги, ще плащате :mrgreen:
Ако УЕФА ги имаше за наследник историята нямаше да им почва от 2016, а от 1948. Все пак всички отбори у нас са пререгистрирани през 90те, пък са с по-стара история.

Както и да е, разводнихме темата. Като цяло съм съгласен , че титлите на Черно море са 4, просто използва доста неправилен довод.

Може и да си прав ..няма да споря но доколкото знам successor е наследник.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2024 18:36

Ицо, проблемът на варненския футбол не е кой колко титли има.
Варна си има 5 титли с една повече от Пловдив.
Проблемът на Варна е стадионът. Питам няколко години тук какво става и ми се нахвърляте, че се бъзикам. Дойде моментът да има във Варна международен мач. Как ми се гледаше мач на Гагарин с осветление каквито бяха мачовете от летните турнири от средата на 80-те, когато за пръв път видях малкия Емо Костадинов какви лястовички правеше и заради него щяха да прекратят мача.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2024 18:57

NOMER14 написа:Ицо, проблемът на варненския футбол не е кой колко титли има.
Варна си има 5 титли с една повече от Пловдив.
Проблемът на Варна е стадионът. Питам няколко години тук какво става и ми се нахвърляте, че се бъзикам. Дойде моментът да има във Варна международен мач. Как ми се гледаше мач на Гагарин с осветление каквито бяха мачовете от летните турнири от средата на 80-те, когато за пръв път видях малкия Емо Костадинов какви лястовички правеше и заради него щяха да прекратят мача.

И стадиона ще стане..Надявам се..Щот и на мен ми се гледа поне един мач на Новия Гагарин..Трите трибуни са готови.Ако не се мотат много до две години трябва да има мач там.ТИМ-а е така .Трудно дава пари и ги дава като е завъртял в оборот някой милион.Готови пари..Не
.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2024 19:00

Е, министър имахте 2 мандата.

Върни се в “Свободна зона”