Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Защо Тиквата излъга?

Мнениеот bilyaletdinov » 07 ное 2016 11:37

ЕМИЛ написа:Защото кокала не се изпуска лесно

Ах, бат' Емо ви го е казал много точно 8-) Само, че сега от кокала ще се облажат още повече Кунева, Божката Лукарски, Симеонов, Каракачанов, няма се изненадам и на Волен да пуснат някой фъндък.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 ное 2016 11:49

bilyaletdinov написа:
ЕМИЛ написа:Защото кокала не се изпуска лесно

Ах, бат' Емо ви го е казал много точно 8-) Само, че сега от кокала ще се облажат още повече Кунева, Божката Лукарски, Симеонов, Каракачанов, няма се изненадам и на Волен да пуснат някой фъндък.

Сега, ако има нови избори, очаквам коалиция БСП, ДПС и "патриотите" ...... едните "патриоти" - Атака, вече качиха веднъж ДПС във властта, тоя път защо и да не участват заедно в нея ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 07 ное 2016 11:49

Защото е проста и лъжлива тиква!

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 07 ное 2016 11:51

Има тема за политика, може там да си задаваш въпросите.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 ное 2016 11:53

k_oleto написа:Като ще има политически теми в спортен форум, да рекна и аз нещо.

Изключително съм разочарован. Моят кандидат: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО я събере 6 % я не. Очаквах повече, очаквах наказателен вот срещу всички тези, които трупат парици на мой гръб, крадейки от мен.

Обаче не сме народ, а мърша.

Не разбирам как може да се гласува за жената мъж или за най-голямата коза виреела в политиката до сега: вицето на генерала. Точно вицето му издигна КОЙ и схемите са ясни.

Ако не си гласувал - имаш моите поздравления.
Който е гласувал е дал легитимност на властта и няма право да се оплаква, тъй като ДОБРОВОЛНО е дал власт на паразитите си.
Който и да стане президент ,ще е ВАШ президент , а не мой, тъй като не съм го упълномощавал , чрез гласът си да ме управлява и представлява - факт. 8-)

Относно кандидатите ВИ за президент :
Цецка Цачева - бивша комунистка(няма бивши комунистки)
Румен Радев - американски агент , избягал от почти всички дебати за президентската кампания, лансиран от американските медии като БТВ за алтернатива на Ц.Ц 8-)
Извод : малко зло и голямо зло имат един и същ корен.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 ное 2016 11:58

South_Park написа:
k_oleto написа:Като ще има политически теми в спортен форум, да рекна и аз нещо.

Изключително съм разочарован. Моят кандидат: НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО я събере 6 % я не. Очаквах повече, очаквах наказателен вот срещу всички тези, които трупат парици на мой гръб, крадейки от мен.

Не разбирам как може да се гласува за жената мъж или за най-голямата коза виреела в политиката до сега: вицето на генерала. Точно вицето му издигна КОЙ и схемите са ясни.

Който е гласувал е дал легитимност на властта и няма право да се оплаква, тъй като ДОБРОВОЛНО е дал власт на паразитите си.
Който и да стане президент ,ще е ВАШ президент , а не мой, тъй като не съм го упълномощавал , чрез гласът си да ме управлява и представлява - факт. 8-)

Напротив .Чрез мълчание ти е все едно кой ще те управлява .

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 ное 2016 12:01

ЕМИЛ написа:
South_Park написа:

Напротив .Чрез мълчание ти е все едно кой ще те управлява .

Чрез НЕгласуване - ставаш НЕсъучастник на паразитите в парламента и можеш да спиш с чиста съвест - факт 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 ное 2016 12:33

Не че нещо приятел, но мисленето ти е доста грешно. Искаш да промениш нещо, или искаш да гледаш безучастно отстрани. Сам прецени.
А че Бойко си го наби сам е факт. Лошото е, че точно в този момент нямаме нужда от нови избори, а от стабилно правителство, било то на тези рапони. Общо взето не виждам правилен ход на този балотаж.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 ное 2016 12:35

ceBep написа:Не че нещо приятел, но мисленето ти е доста грешно. Искаш да промениш нещо, или искаш да гледаш безучастно отстрани. Сам прецени.
А че Бойко си го наби сам е факт. Лошото е, че точно в този момент нямаме нужда от нови избори, а от стабилно правителство, било то на тези рапони. Общо взето не виждам правилен ход на този балотаж.

В кой от кандидатите за президент виждаш потенциална промяна ?
Продължавам по ред
За първите двама казах
Каракачанов - издигнат от Обединението за патриоти , до преди 2-3 месеца се плюха със про-руското мекере Сидеров , заяви че няма шанс да се обедини с него , а сега за изборите ги виждаме обединени , това няма как да бъде президент, след като публично лъже.
Марешки - мутра , която е забогатяла толкова , че може да си позволи да продава лекарства и горива на дъмпингови цени, това не го прави благодетел , а спекулатор с финансовите затруднения на хората ,които гласуват за него само заради 1-2 лева по-евтин бензин и 2-3 лева по-евтини лекарства.
Кандидатът няма цялостни виждания за развитието на държавата, т.е. с нищо няма да е по-различен от Борисов , дори твърде еднакъв , тъй като и двамата са мутри.

Орешарски - без коментар, стара ***** в нов бардак не става

Трайков - чети тука http://www.otizvora.com/2012/02/3810

Калфин - без коментар, стара ***** в нов бардак не става

Дончева - :lol:

Ай чао.
Последна промяна от South_Park на 07 ное 2016 12:41, променено общо 1 път.
[/quote]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 ное 2016 12:39

В нито един. Просто така е устроен живота, че никога не получаваш нещо гледайки и чакайки на готово.

Върни се в “Свободна зона”