Една скоба първо: софиянци и кандидат-софиянци да си помислят искат ли да живеят в град, в който такова тривиално нещо като паркирането или затварянето на една улица може да създаде такива грижи и проблеми. Аз с очите си го видях наскоро, чакайки едно бонбонче 20 мин. след като ми се обади че е на 100 м. от мен.
Колкото до г-н Трифонов. Аз от много отдавна не съм му гледал шоуто, макар да харесвам актьорите и да ми се нравят някои неща основно от критиките, които отправят със сценаристите. Принципно бих подкрепил подобна фигура, само че това което не мога да разбера не е кой стои зад него (може би това е по-важният въпрос, но мен повече ме интересува другото), а именно какви са неговите идеи и какво би отстоявал. Ляв ли е, десен ли е, либерал ли е, консерватор ли е, възгледи за външната политика - това ме интересува. Слушал съм го да хвали Щатите, което е минус в моите очи, но до там. Въпросите от референдума му не са важните, актуалните, наболелите. Те нищо не биха променили и не изразяват почти никаква част от възгледите му, макар че аз ще гласувам - на някои с да, на други с не.
Важните въпроси и проблеми са:
1. Мигрантите. Жизнено важен е референдум за пълен отказ от приемането им на наша територия. Може би това е най-най-най-големият и спешен за решаване проблем.
2. Закриване на съществуващи, отказ от създаване на нови американски и натовски военни бази, противоракетни щитове и пълно и безусловно неучастие в мисии в Сирия, Украйна и т.н.
3. Отказ от подписване на договорите между ЕС, САЩ и Канада.
4. Референдум искаме ли еврото.
5. Конкретни мерки и предложения за преодоляване на кризата в образованието и културата.
6. Конкретни мерки и предложения за справяне с демографската катастрофа.
7. Какви са вижданията му за финансовата и социалната политика и какви пътища предлага за нарастване на доходите?
8. Каква стратегия за развитие на енергетиката предлага?
9. Борбата с престъпността, войната по пътищата и нарушителите от всякакъв характер. (По този въпрос всеки говори, но никой нищо не прави.)
10. Референдум за забрана природните ни богатства да се добиват от чуждестранни компании.
Списъкът може да бъде продължен, но това трябва да са актуалните обществени дебати.
За или против митинга довечера
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За или против митинга довечера
Последна промяна от doktora25 на 29 окт 2016 16:33, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Nikita1313
- Контакти:
За какво ще е тоя митинг?!
- damyanov1963
Аз съм ЗА митинга и референдума, който ще се състои след него, защото България след това ще се изпразни от мигрантите, ще премахне натовските бази, ще отхвърли зависимостта от САЩ, ЕС, Турция и Русия, изобщо ще стане една независима и просперираща държава, без корупция, без мафия, без битова престъпност, без подкупни управляващи, една държава с нов Вожд начело, който ще осигури всичко това и ще направи страната ни Рай, привлекателна за чуждестранни инвеститори и много още други блага.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Nikita1313 написа:За какво ще е тоя митинг?!
За разбиване на статуквото.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- trokadero_
- Контакти:
Защо не ? Слави може да е всякакъв , но поне е с хората .
В най-, най- добрия случай Слави, според това, което декларира, има цел да способства за по-добри и свободни живот и дейност в България, дали с него във властта или не! Проблемът е, че това не е първостепенно сега, най-тежкият проблем е, че народът е болен - психически и физически! При такъв статус на нещата мобилизирането на голяма енергия наистина може да доведе до някакво подобряване на условията, но при болестното състояние на народа от това ще се възползва не който трябва и не за каквото трябва.
Това просто ще повтори в по-водевилен вариант краха на т. нар. преход, който дойде именно защото народът е болен!
Това просто ще повтори в по-водевилен вариант краха на т. нар. преход, който дойде именно защото народът е болен!
- Captain Stottlemeyer
Какво значи "за" или "против", щом митингът е разрешен!?...
Друг е въпросът, има ли смисъл от него, или не? За мен - категорично не... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Погледнете го от добрата страна - последния път, когато блокираха Орлов мост беше, за да гледат 30000 помаци и цигани как руски комунист се мляска с турчин на сцената. Въпросните 30000 после изразиха радостта си опикавайки целия център. Чалгата на Славчо селяндура е на една идея по-добро ниво. Може да е малко, но е подобрение, нека бъдем оптимисти 

- botevist_75
- Контакти:
Според моите информатори, "Нема такава държава" е умотворение на въпросната биологична единица.
Прав е ! Нема ! Само в България,подобен индивид може да е надежда на хората за промяна към по-добро.
Дегенерата, който вкара чалгата в ефира. Който направи просташкото,арогантно и мутренско поведение пример за подражание.
Платената ..... на всички политици/днес на едни,утре на други срещу първите,след това на трети срещу вторите и т.н, но винаги на ДПС/ и на икономическата олигархия,днес ще "мете" държавата точно от тях. Господи Боже Исусе Христе !
Изпълнено с комплекси човече, изживяващо се като водещ от амекиканските телевизии.Само,дето е на светлини години от техния интелект и поведение, вкл. спрямо политиците.
Чалгар,срамуващ се от собствената музика и имитиращ рокаджия с "черните си дрешки". Гротесковото плезене в стил
Джиин Симънс, може да оправи настроението и на най-големия темерут.
Не вярвам в никакви конспиративни теории. В интернет вървят такива теории,че това част от план за сваляне на правителството.Ако е вярно, това не е конспирация. П...та,отново си е намерила клиент и както винаги работи срещу заплащане.Същата тази,която беше най-големия апологет на близкия до нея по ум и манталитет Б.Б. Последният трябва да е най-големия глупак,ако не знае,че предателя винаги си остава предател и п...та винаги,п...ка. Господарите на слугата го знаят.
Не съм гласувал за комунистите от ГЕРБ и ми е все тая далии ще паднат от власт.
Това,което ме натъжава е,че българина трябва да е напълно оглупял за да вярва на въпросния "шоумен"
Прав е ! Нема ! Само в България,подобен индивид може да е надежда на хората за промяна към по-добро.
Дегенерата, който вкара чалгата в ефира. Който направи просташкото,арогантно и мутренско поведение пример за подражание.
Платената ..... на всички политици/днес на едни,утре на други срещу първите,след това на трети срещу вторите и т.н, но винаги на ДПС/ и на икономическата олигархия,днес ще "мете" държавата точно от тях. Господи Боже Исусе Христе !
Изпълнено с комплекси човече, изживяващо се като водещ от амекиканските телевизии.Само,дето е на светлини години от техния интелект и поведение, вкл. спрямо политиците.
Чалгар,срамуващ се от собствената музика и имитиращ рокаджия с "черните си дрешки". Гротесковото плезене в стил
Джиин Симънс, може да оправи настроението и на най-големия темерут.
Не вярвам в никакви конспиративни теории. В интернет вървят такива теории,че това част от план за сваляне на правителството.Ако е вярно, това не е конспирация. П...та,отново си е намерила клиент и както винаги работи срещу заплащане.Същата тази,която беше най-големия апологет на близкия до нея по ум и манталитет Б.Б. Последният трябва да е най-големия глупак,ако не знае,че предателя винаги си остава предател и п...та винаги,п...ка. Господарите на слугата го знаят.
Не съм гласувал за комунистите от ГЕРБ и ми е все тая далии ще паднат от власт.
Това,което ме натъжава е,че българина трябва да е напълно оглупял за да вярва на въпросния "шоумен"
- paceto
- Контакти:
Много хубаво го е казал Кошлуков, защото когато се затваряха същите тези улици, за да се сваля Орешарски нямаше проблем, но сега се вдигна прекалено много шум все едно за първи път ще ги затварят.
---
Емил Кошлуков също реши да коментира концерта, организиран от Слави Трифонов, който ще се проведе тази вечер на "Орлов мост" в столицата. Коментаторът от "ВИП брадър" сравни протестите за свалянето на правителството на Пламен Орешарски с днешния митинг-концерт на шоумена в подкрепа на референдума на 6-и октомври.
Публикуваме мнението на Емил Кошлуков без редакторска намеса.
"70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 70 000 го затварят за един ден. Представям си човек, който пикае на ъгъла на Витошка и Патриарха, свършва, вдига си ципа, отстъпва назад и нагазва в лайно: - Как може да серат в центъра на София бе, егаси селяните!
И сега спорът тук е, че оня, дето пикаел, пиел изискано зелен чай с джинджифил, а другият ял кисело зеле. Ерудирани, съдържателни дебати вървят, да ти е драго да ги четеш.
А смешното е, че каузата е една - и свалянето на Орешарски, и референдумът за смяна на избирателната система. И двете са задължителни. Едното стана, дано да стане и второто.
А свободата да говориш и да правиш митинги е за всеки.
Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, по-леко ли щеше да е движението по Цариградско? Може да не ми харесва Слави, но правата му са същите като моите. Другото е комунизъм."
---
Емил Кошлуков също реши да коментира концерта, организиран от Слави Трифонов, който ще се проведе тази вечер на "Орлов мост" в столицата. Коментаторът от "ВИП брадър" сравни протестите за свалянето на правителството на Пламен Орешарски с днешния митинг-концерт на шоумена в подкрепа на референдума на 6-и октомври.
Публикуваме мнението на Емил Кошлуков без редакторска намеса.
"70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 70 000 го затварят за един ден. Представям си човек, който пикае на ъгъла на Витошка и Патриарха, свършва, вдига си ципа, отстъпва назад и нагазва в лайно: - Как може да серат в центъра на София бе, егаси селяните!
И сега спорът тук е, че оня, дето пикаел, пиел изискано зелен чай с джинджифил, а другият ял кисело зеле. Ерудирани, съдържателни дебати вървят, да ти е драго да ги четеш.
А смешното е, че каузата е една - и свалянето на Орешарски, и референдумът за смяна на избирателната система. И двете са задължителни. Едното стана, дано да стане и второто.
А свободата да говориш и да правиш митинги е за всеки.
Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, по-леко ли щеше да е движението по Цариградско? Може да не ми харесва Слави, но правата му са същите като моите. Другото е комунизъм."