Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:То е ясно сега ще влезе Thsmith, капитан Стотълмайер и др. и ще кажат, че не е. После очакваме Станко + други фенове на Челсида кажат да празник Е и разни реднеци и тн. Според мене по добре пиши в темата за Вуелтата и кажи как са нещата там, че нея гледам.
![]()
Thsmith написа:Warped написа:То е ясно сега ще влезе Thsmith, капитан Стотълмайер и др. и ще кажат, че не е. После очакваме Станко + други фенове на Челсида кажат да празник Е и разни реднеци и тн. Според мене по добре пиши в темата за Вуелтата и кажи как са нещата там, че нея гледам.
![]()
Какво ще дойдат бре човек... Все едно да питаш дали падането под турско робство е празник. Сигурно за някой хлебарки ще да е празник... същото е и с това. То не е дори срамно и жалко, а направо нямам думи за да го опиша.
Warped написа:[b]То е ясно сега ще влезе Thsmith, капитан Стотълмайер и др. и ще кажат, че не е...
Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е![]()
![]()
![]()
iliev72 написа:Daniel Levski написа:НЕ , не е празник.
И досега щеше да си копаш на село , ако не беше този празник и щеше само да си чувал интернет и компютри.modor написа:Една от най черните дати в историята ни.
На 9.9.1944 къде е бил дядото и баща ти ?!
iliev72 написа:Thsmith написа:Warped написа:То е ясно сега ще влезе Thsmith, капитан Стотълмайер и др. и ще кажат, че не е. После очакваме Станко + други фенове на Челсида кажат да празник Е и разни реднеци и тн. Според мене по добре пиши в темата за Вуелтата и кажи как са нещата там, че нея гледам.
![]()
Какво ще дойдат бре човек... Все едно да питаш дали падането под турско робство е празник. Сигурно за някой хлебарки ще да е празник... същото е и с това. То не е дори срамно и жалко, а направо нямам думи за да го опиша.
Виж си подписа и после говори за 9.9.1944 !
Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!
Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?
Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.
smoothc написа:Алекс , ти от кое село си , столичанино ?!
Роден съм в "Малката Виена", г'син Илиев, ако това Ви говори нещо
Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е?
Вярно е! Както е вярно и това - Част от жертвите на червения терор в България:Синовете на Райна Княгиня, герои от войните в защита на България:
1.Владимир.Разстрелян на улицата без съд и присъда от комунистите на 10.10.1944г.
2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н.”Народен съд” , но умъртвен садистично в концлагера “Слънчев бряг” в Ловеч.
3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години “лежи” по концлагерите.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ReBorn1982, Thsmith и 8 госта