In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаревски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: In memoriam: 100 години от рождението на Димитър Списаре

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 15:10

1palq4o1 написа:Един от забравените герои на България!
Поклон и вечна памет!!!

Как ще е забравен, постоянно му правите теми тук, сутринта дори го видях нарисуван на една ограда на едно училище.

За Раковски една тема не съм видял тук, например. За Бенковски също ..... имам предвид онзи, от 19-и век, не новият. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 юли 2016 15:21

1982 написа:За Раковски една тема не съм видял тук, например. За Бенковски също ..... имам предвид онзи, от 19-и век, не новият. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами то вчера беше 18 юли, ама явно няма особено значение, никой ''патриот'' не си направи труда.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 юли 2016 15:24

HoUs4oOL написа:
1982 написа:За Раковски една тема не съм видял тук, например. За Бенковски също ..... имам предвид онзи, от 19-и век, не новият. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами то вчера беше 18 юли, ама явно няма особено значение, никой ''патриот'' не си направи труда.

Е как ще си правят труда, той не е играл у Лецки. 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 15:27

Левскарите е ясно, че толкова митологизират Списаревски точно защото е имал някой и друг мач за клуба им. Ако нямаше нищо общо с тях, грам нямаше да го бръснат. За съжаление, у нас всичко е толкова изродено и извратено, че нямам думи.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 19 юли 2016 16:36

River Plate написа:
HoUs4oOL написа:

ОранДЖеви минджи,
вие защо не направихте вчера някаква тема?
Или единственото свързано с Левски във вашите мозъчета е КЗЛ!
Евах ти и комплексарите-не бил забравен-ами забравен е!!! В училище не се учи какво е направил, нали?!?
А за Бенковски ( не квартала ) и Раковски ( ама не стадиона ) ВСЕ още има достатъчно уроци
Осра.те и тази тема както се полага на свинЬе, хайде отивайте да припознавате
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 юли 2016 17:26

1palq4o1 написа:
River Plate написа:
HoUs4oOL написа:

ОранДЖеви минджи,
вие защо не направихте вчера някаква тема?
Или единственото свързано с Левски във вашите мозъчета е КЗЛ!
Евах ти и комплексарите-не бил забравен-ами забравен е!!! В училище не се учи какво е направил, нали?!?
А за Бенковски ( не квартала ) и Раковски ( ама не стадиона ) ВСЕ още има достатъчно уроци
Осра.те и тази тема както се полага на свинЬе, хайде отивайте да припознавате

Най-тъжното е, че от 1-2 години се сетихте, че съществува такава личност като Списаревски. На мен дядо ми, ми е разказвал за него преди 20 години. Ама така е, когато патриотизма не ви идва отвътре, то си личи как всичко е изкуствено при вас. Пак така се правихте на верни комунисти, а после на репресирани, сега станахте и патриоти. Защо не се сетихте преди 2 години, когато едва се събраха едни мижави 3000 лева за да му се вдигне паметник на Списаревски в родния му Пасарел?

Смешни сте!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2016 17:33

River Plate написа:....Най-тъжното е, че от 1-2 години се сетихте, че съществува такава личност като Списаревски. На мен дядо ми, ми е разказвал за него преди 20 години. Ама така е, когато патриотизма не ви идва отвътре, то си личи как всичко е изкуствено при вас. Пак така се правихте на верни комунисти, а после на репресирани, сега станахте и патриоти. Защо не се сетихте преди 2 години, когато едва се събраха едни мижави 3000 лева за да му се вдигне паметник на Списаревски в родния му Пасарел?...Смешни сте!

"Родния му Пасарел"!?... :o Всъщност, Списаревски е роден в Добрич, така че или дядо ти е бил много пиян, когато ти е разказвал за него, или ти толкова си разбрал и запомнил с няколкото неврона, циркулиращи между ушите ти и служещи главно, за да пазиш равновесие... :roll: 8-) Май смешният си ти!... ;)
П.П. А най-тъжното е, че дори не си си направил труда да прочетеш материала, а първосигнално започваш да плюеш, без да мислиш (вярно е, че мисли който може и има с какво)... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 19 юли 2016 18:20

Captain Stottlemeyer написа:
River Plate написа:....Най-тъжното е, че от 1-2 години се сетихте, че съществува такава личност като Списаревски. На мен дядо ми, ми е разказвал за него преди 20 години. Ама така е, когато патриотизма не ви идва отвътре, то си личи как всичко е изкуствено при вас. Пак така се правихте на верни комунисти, а после на репресирани, сега станахте и патриоти. Защо не се сетихте преди 2 години, когато едва се събраха едни мижави 3000 лева за да му се вдигне паметник на Списаревски в родния му Пасарел?...Смешни сте!

"Родния му Пасарел"!?... :o Всъщност, Списаревски е роден в Добрич, така че или дядо ти е бил много пиян, когато ти е разказвал за него, или ти толкова си разбрал и запомнил с няколкото неврона, циркулиращи между ушите ти и служещи главно, за да пазиш равновесие... :roll: 8-) Май смешният си ти!... ;)
П.П. А най-тъжното е, че дори не си си направил труда да прочетеш материала, а първосигнално започваш да плюеш, без да мислиш (вярно е, че мисли който може и има с какво)... :lol:

Да, всъщност е роден в Добрич, моя грешка. Самолетът му се разбива край Пасарел. Ама това не променя фактът, че едва се събраха 3000 лева за неговия паметник ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юли 2016 18:35

Абе защо червените настръхвате така, винаги когато се спомене за Списаревски, че е играл в Левски? Това и в уикипедията го пише. Какво толкова лошо и необичайно има в това, че Левскарите изтъкват факта, че един национален герой е играл в любимия им отбор? Всички привърженици на своите отбори изтъкват какви ли не аргументи, с които се гордеят, а ние нямаме право да споменаваме, че Списаревски е играл в Левски! Защо не сме се сещали за Бенковски, Раковски, за Списаревски сме се сещали, само защото играл в Левски..., абе вие не се ли усещате, колко жалки ставате с вашите комплекси!?
ДА, НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕРОЙ СПИСАРЕВСКИ Е ИГРАЛ В ЛЕВСКИ И НИЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ТОВА!
А който се опитва да пренебрегва и омаловажава този факт, само става още по-смешен!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 18:42

damyanov1963 написа:Абе защо червените настръхвате така, винаги когато се спомене за Списаревски, че е играл в Левски? !

Защото използвате това за пропаганда. Причината да тачите толкова Списаревски и да го веете постоянно под път и над път е точно, заради връзката с Левски. Дори един тук поиска темата да се премести във форума ви, едва ли не, Списаревски си е ваш, а не на България.

Върни се в “Свободна зона”