sin4ec написа:diplomat написа:Добре, но просто не разбирам - кому е нужно цялото това делене и в чия полза е? Не забелязваш ли, че във форума обстановката си стои все същата, че на моменти става дори по-зле? Всичките тези теми допълнително допринасят за тези неща. В България има достатъчно проблеми и хората като цяло имат достатъчно неща на главата, върху които може да се дискутира ежедневно и на които да се търси решение. Сам си го казвал стотици пъти - руснаците ще се оправят сами, да не ги мислим. Да си оправим нашето дворче първо, щото положението стига до критичната точка вече...

Ми не знам кому е нужно. Няколко факта около знамето на подходящата дата щом са проблем-не знам. На 3 март направих темата по стихотворението за Шипка, добре стана, но пак налазиха плювачите и комсомолците...пускам онзи ден мнение за нашия парад-никой дума не обелва. Тука ми влиза някакъв партиец с тезата къде били на 7 декември(

) руснаците и мияча на чинии - неграмотник, какво да ти кажа?
Приеми, че хората в България живеят доста тежък живот и реагират емоционално по много въпроси, защото са изтормозени. Това важи и за русофили, и за русофоби. Според мен ще е най-добре да се забранят отделните теми за Русия, САЩ или каквото и да е в тази насока, защото това само ни разделя като нация допълнително и не е само тук, в този форум, а се използва преднамерено от медиите. Нищо против нямам информацията, която публикуваш или споделяш - даже съм ти благодарен, защото много често научавам нови неща от теб. Но се опитай да разбереш защо би изглеждало като провокация в нечии очи, дори и да ти изглежда абсурдно...