Знамето на Победата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Знамето на Победата

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:16

sin4ec написа:Темата е за малко известни факти около знамето, а не соросоидни мърши да серат в нея и да си бършат сополите.

Много добре, Синчец. Пак си се върнал в старата амплоа да обиждаш всеки, който не е на твоето мнение. Ама то с каквито се събереш, такъв ставаш. Жалко, наистина.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 09 май 2016 16:18

Малко инфо за близачите:
Щатите са ПОДАРИЛИ на СССР !
-22000 самолета
-13000 танка
-2130000 тона авио бензин
-131000 автомата
и още много други неща за обща стойност 1оооооо(милиярд) долара по тогавашни цени

Информацията е достъпна за всеки,който може да търси и да чете.
:)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 16:18

diplomat написа:
sin4ec написа:Темата е за малко известни факти около знамето, а не соросоидни мърши да серат в нея и да си бършат сополите.

Много добре, Синчец. Пак си се върнал в старата амплоа да обиждаш всеки, който не е на твоето мнение. Ама то с каквито се събереш, такъв ставаш. Жалко, наистина.

Аз нямам впредвид теб. Ако си се разпознал като такъв-жалко...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:22

sin4ec написа:
diplomat написа:

Аз нямам впредвид теб. Ако си се разпознал като такъв-жалко...

Добре, но просто не разбирам - кому е нужно цялото това делене и в чия полза е? Не забелязваш ли, че във форума обстановката си стои все същата, че на моменти става дори по-зле? Всичките тези теми допълнително допринасят за тези неща. В България има достатъчно проблеми и хората като цяло имат достатъчно неща на главата, върху които може да се дискутира ежедневно и на които да се търси решение. Сам си го казвал стотици пъти - руснаците ще се оправят сами, да не ги мислим. Да си оправим нашето дворче първо, щото положението стига до критичната точка вече... :(

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 16:30

diplomat написа:Добре, но просто не разбирам - кому е нужно цялото това делене и в чия полза е? Не забелязваш ли, че във форума обстановката си стои все същата, че на моменти става дори по-зле? Всичките тези теми допълнително допринасят за тези неща. В България има достатъчно проблеми и хората като цяло имат достатъчно неща на главата, върху които може да се дискутира ежедневно и на които да се търси решение. Сам си го казвал стотици пъти - руснаците ще се оправят сами, да не ги мислим. Да си оправим нашето дворче първо, щото положението стига до критичната точка вече... :(

Ми не знам кому е нужно. Няколко факта около знамето на подходящата дата щом са проблем-не знам. На 3 март направих темата по стихотворението за Шипка, добре стана, но пак налазиха плювачите и комсомолците...пускам онзи ден мнение за нашия парад-никой дума не обелва. Тука ми влиза някакъв партиец с тезата къде били на 7 декември( :?: ) руснаците и мияча на чинии - неграмотник, какво да ти кажа?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:36

sin4ec написа:
diplomat написа:Добре, но просто не разбирам - кому е нужно цялото това делене и в чия полза е? Не забелязваш ли, че във форума обстановката си стои все същата, че на моменти става дори по-зле? Всичките тези теми допълнително допринасят за тези неща. В България има достатъчно проблеми и хората като цяло имат достатъчно неща на главата, върху които може да се дискутира ежедневно и на които да се търси решение. Сам си го казвал стотици пъти - руснаците ще се оправят сами, да не ги мислим. Да си оправим нашето дворче първо, щото положението стига до критичната точка вече... :(

Ми не знам кому е нужно. Няколко факта около знамето на подходящата дата щом са проблем-не знам. На 3 март направих темата по стихотворението за Шипка, добре стана, но пак налазиха плювачите и комсомолците...пускам онзи ден мнение за нашия парад-никой дума не обелва. Тука ми влиза някакъв партиец с тезата къде били на 7 декември( :?: ) руснаците и мияча на чинии - неграмотник, какво да ти кажа?

Приеми, че хората в България живеят доста тежък живот и реагират емоционално по много въпроси, защото са изтормозени. Това важи и за русофили, и за русофоби. Според мен ще е най-добре да се забранят отделните теми за Русия, САЩ или каквото и да е в тази насока, защото това само ни разделя като нация допълнително и не е само тук, в този форум, а се използва преднамерено от медиите. Нищо против нямам информацията, която публикуваш или споделяш - даже съм ти благодарен, защото много често научавам нови неща от теб. Но се опитай да разбереш защо би изглеждало като провокация в нечии очи, дори и да ти изглежда абсурдно...

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 май 2016 17:19

Червената комунистическа и русофилска мърша - на бесилото!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 17:23

Емигрант 45 написа:Малко инфо за близачите:
Щатите са ПОДАРИЛИ на СССР !
-22000 самолета
-13000 танка
-2130000 тона авио бензин
-131000 автомата
и още много други неща за обща стойност 1оооооо(милиярд) долара по тогавашни цени

Информацията е достъпна за всеки,който може да търси и да чете.
:)

Темата за огромната помощ, която САЩ оказва на СССР, винаги се е подминавала и потулвала, защото е неудобна. Както и темата за съюза между СССР и нацистка Германия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 09 май 2016 17:24

Русия е направило много за Европа разбивайки Вермахта. В момента тя посочва верния път на развитие. В момента се опитват да представят Втората световна война като политически водевил. Всичко това е поръчково. Питай някои Немец, Британец, Французин или Руснак какво мисли за историята на семейството си. Всички те са националисти. Само българите останахме без наша държава. България - държава на данъкоплатците и кръводарителите на Българското правителство, не на Българите.
Последна промяна от Вал на 09 май 2016 17:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 09 май 2016 17:24

Achtung_Juden написа:Червената комунистическа и русофилска мърша - на бесилото!

А ти при Хитлер, но ако може по-надълбоко, че пак ще смърдиш!

Върни се в “Свободна зона”