Мнениеот eelche » 05 май 2016 17:05
Малко размисли и страсти и от мен.Не съм мега добър в тези казуси между работник и трудова борса, но мога да ти кажа, че предлагат доста добри програми за квалификация и преквалификация.Чрез Бюрото може да си намериш работа(да,понякога каквато и да е,но ако ти се работи винаги има какво).Друг е въпросът,че "служителите" са пълни кретени и в повечето случаи се държат идиотски.Аз лично не мога да се оплача за около месец и половина регистрация ми предложиха една оферта и си намерих препитание.Много хора ги подценяват,но имаш ли необходимите умения РАБОТАТА сама ще те намери.
Съвет: Отиди и си насрочи среща лично, яви се и проведи "някакъв" формален разговор ама не си давай жега, все едно ти е през к..а.Това винаги действа, в девет от 10 случая т.нар. работодател разбира,че си "поредната" бройка изпратена от БТ...Трябва да го направиш лично,среща,ала-бала,както си му е реда, щом са ти казали.Обезщетението не е кой знае колко и рано или късно свършва,оглеждай се и за добри оферти, както казах, от Бюрото предлагат курсове за квалификации,преквалификации,езикови и компютърни курсове, работа в чужбина, зависи с какво образование си и какво търсиш.
За Фантастико: скъпи цени и селско обслужване,един мой приятел бачкаше на плод - зеленчука като луд, ама го гърчеха като луд с графика,момчето беше студентче.Негативно мнение имам.
Поздрави и лек ден!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"