На границата: Воят на държавата срещу частната инициатива

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: На границата: Воят на държавата срещу частната инициатив

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2016 17:19

гражданин от село написа:
Кашчей написа:
гражданин от село написа:Що се връзваш на акъла на един фатмак?

Кептъна не е фатмак-той е убеден антикомунист, който е работил във Външна търговия, на доста висок пост, без да е бил член на БКП и сега изповядва евроценностите, както Дядо поп изповядва младите булки.

Като дойдат китайците какъв ще го правим тогава - мандарин изповядващ маоизма? :mrgreen:

Тогава може да стане върл поддръжник на култа към Кали (не певицата) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 13 апр 2016 17:33

"Не питай, какво родината ти може да направи за теб, а питай, какво ти можеш да направиш да родината си." В този ред на мисли по Фокс от 22 часа започва "11.22.63".

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 13 апр 2016 17:39

fcb_bg написа:
brat domingo написа:Подкрепям кептъна. Който си позволява да самоуправства по границата, да арестува хора, защото преценява че са нарушители, е престъпник. Не сме дивия запад

Ok, когато теб те шамари някой на улицата, а друг се намеси да го спре, кажи на 2-ия, че няма право да се меси, защото не може да прецени кой е крив и кой е прав.
Инак мнението ти ще стане валидно за мен, когато органите за сигурност по границата стигнат по мерки Македония.

Бла-бла, колега. Вероятността някой да се намеси да ме защити в такава ситуация е минимална, да кажем направо, несъществуваща. Но вероятността някой да ме нападне нараства много, когато се внушават идеи за самоуправство. Точно тези идеи дават самочувствие на разни потенциални нападатели, че имат право да раздават правосъдие, защото държавното такова не струвало.
Сравнението с Македония намирам за доста неуместно.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 апр 2016 17:46

mts13 написа:Ку-клукс-клан е нелегална расистка организация възникнала в южните щати на САЩ след премахване на робството и даването на права на черните, непосредстевно след Американската гражданска война,сформирана първоначално като организация "за защита на белите жени"

Срам ме е ,че съм българин.До сега с гордост навсякъде заявявах и доказвах с делата си,както и всички мой приятели,близки и познати,че България е една прекрасна страна с един гостоприемен и толерантен народ.Това което чета по форумите е срам за народа ни,който единствен е спасил еврейте през в втората световна война.
А този "юнак",който е постнал тази фашистка тема е за прокуратурата! Това е в най чистата проба фашизъм.
Поздравявам и модератора за съпричасността към автора на темата.Гнус!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 17:48

brat domingo написа:Подкрепям кептъна. Който си позволява да самоуправства по границата, да арестува хора, защото преценява че са нарушители, е престъпник. Не сме дивия запад

Това не е самоправство, това е задължение на всеки български гражданин :!: Всяко действие, различно от арестуването и предаването престъпниците на полицията е равносилно на престъпление и подлежи на наказателно производство 8-) Поне така пише във върховния закон на Република България - конституцията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 13 апр 2016 17:49

Емигрант 45 написа:
mts13 написа:Ку-клукс-клан е нелегална расистка организация възникнала в южните щати на САЩ след премахване на робството и даването на права на черните, непосредстевно след Американската гражданска война,сформирана първоначално като организация "за защита на белите жени"

Срам ме е ,че съм българин.До сега с гордост навсякъде заявявах и доказвах с делата си,както и всички мой приятели,близки и познати,че България е една прекрасна страна с един гостоприемен и толерантен народ.Това което чета по форумите е срам за народа ни,който единствен е спасил еврейте през в втората световна война.
А този "юнак",който е постнал тази фашистка тема е за прокуратурата! Това е в най чистата проба фашизъм.
Поздравявам и модератора за съпричасността към автора на темата.Гнус!

А ти си лайно !!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 апр 2016 17:49

brat domingo написа:
fcb_bg написа:

Ok, когато теб те шамари някой на улицата, а друг се намеси да го спре, кажи на 2-ия, че няма право да се меси, защото не може да прецени кой е крив и кой е прав.
Инак мнението ти ще стане валидно за мен, когато органите за сигурност по границата стигнат по мерки Македония.

защото държавното такова не струвало.

Ето сам си отговори на върпосът - да държавното такова не струва, което се доказва от ДОКУМЕНТИРАНИТЕ каналджийски схеми с УЧАСТИЕТО на държавните органи.
Мисля ,че една от причините за тази медийна кампания срещу хората, които вършат работата на държавата е , че така ще
им спрат нелегалното финансиране от "бежанците'' посредством комисионни за каналджийство.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 апр 2016 17:50

CTAHKO написа:

Това не е самоправство, това е задължение на всеки български гражданин :!: Всяко действие, различно от арестуването и предаването престъпниците на полицията е равносилно на престъпление и подлежи на наказателно производство 8-) Поне така пише във върховния закон на Република България - конституцията 8-)

тук съм съгласен напълно.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 апр 2016 17:55

brat domingo написа:
fcb_bg написа:

Бла-бла, колега. Вероятността някой да се намеси да ме защити в такава ситуация е минимална, да кажем направо, несъществуваща. Но вероятността някой да ме нападне нараства много, когато се внушават идеи за самоуправство. Точно тези идеи дават самочувствие на разни потенциални нападатели, че имат право да раздават правосъдие, защото държавното такова не струвало.
Сравнението с Македония намирам за доста неуместно.

Кажи какво трябва да се направи, когато оторизираните органи не изпълняват задълженията си и ежедневно безнаказано се нарушава установения(законовия) ред? Когато ежедневно не си сигурен за здравето и имуществото си, когато огромна част от правоохранителните и правораздавателни органи са част или обслужват хора и групировки с/у, които трябва да се борят по закон?

Върни се в “Свободна зона”