Откъде идват и произлизат гърците - истината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Откъде идват и произлизат гърците - истината.

Мнениеот язе » 24 яну 2016 21:01

diplomat написа:
South_Park написа:
Player написа:Тези просто не са хора. Знам от една позната, която е в Гърция и работи като домакиня там, що за хора са това. Починала най-възрастната жена в къщата и всички се събрали за погребението и само синът и проронил 2 -3 сълзи. Нашенката понеже свикнала с нея поне малко за около година две и плакала не малко. Гърците я обвинили че разстройва всички и да престане. След това на гробището хвърлили набързо малко пръст тук там някои и директно всички отиват да пият на кръчма. А като я питах кога работят, ми казва че и тя не знае, защото спят до късно и всяка вечер по заведенията до много късно. Имали някакви големи обедни почивки и мислят само как да харчат пари. Яд ме е не на тях, а на нашите дето ходят да им пълнят джобовете заради почивки.

Факт, а също ме е яд и на тези които ходят в шумадийската кочина , тук има МНОГО по-добри места за всичко.Факт.

Факт до факта. Поздрави.

Най- големия търговски флот... Поздрави. ;)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 24 яну 2016 21:07

Автора на темата колко човека от Гърция познава и посещавал ли е Гърция?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2016 21:12

Player написа:Тези просто не са хора. Знам от една позната, която е в Гърция и работи като домакиня там, що за хора са това. Починала най-възрастната жена в къщата и всички се събрали за погребението и само синът и проронил 2 -3 сълзи. Нашенката понеже свикнала с нея поне малко за около година две и плакала не малко. Гърците я обвинили че разстройва всички и да престане. След това на гробището хвърлили набързо малко пръст тук там някои и директно всички отиват да пият на кръчма. А като я питах кога работят, ми казва че и тя не знае, защото спят до късно и всяка вечер по заведенията до много късно. Имали някакви големи обедни почивки и мислят само как да харчат пари. Яд ме е не на тях, а на нашите дето ходят да им пълнят джобовете заради почивки.

Ми горе-долу е така, но за почивките-ще прощаваш! Хората създават добри условия на приемливи цени. Никой не е виновен, че нашите баба-хазайки и ханджии по морето се осраха брутално. Аз пари за нашето крайбрежие не давам, освен ако не е за мач на Левски, както беше финалът на Лазур!
Инак на планина си ходя, и вчера бях в Банкя-перфектно си изкарахме. Но на морето-НЕ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

hant
Контакти:

Мнениеот hant » 24 яну 2016 21:17

За разлика от болшинството от тези фенове на Путин, които се възхищават от Путин, аз 40 години живея в Сибир и мога реалистично да съдя какво става в Русия и кой е Путин. Ако мислите, че Америка е враг на България, а Русия е приятел на България - жестоко се заблуждавате. Нещо повече - Путин доведе Русия до ръба на пропастта. Никак не ми се иска, но вероятността Русия да се разпадне, е много голяма.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 яну 2016 21:27

язе написа:
diplomat написа:
South_Park написа:

Факт, а също ме е яд и на тези които ходят в шумадийската кочина , тук има МНОГО по-добри места за всичко.Факт.

Факт до факта. Поздрави.

Най- големия търговски флот... Поздрави. ;)

И на тях ли се подлагаш? :lol: Псуеш всьо капиталисти, фашисти, укропитеко-американофили и подобни други малоумни определения, ама ти самия си подлога на всеки възможен враг на българската държава. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2016 21:29

hant написа:За разлика от болшинството от тези фенове на Путин, които се възхищават от Путин, аз 40 години живея в Сибир и мога реалистично да съдя какво става в Русия и кой е Путин. Ако мислите, че Америка е враг на България, а Русия е приятел на България - жестоко се заблуждавате. Нещо повече - Путин доведе Русия до ръба на пропастта. Никак не ми се иска, но вероятността Русия да се разпадне, е много голяма.

Аз от 60 години живея в Аляска, отглеждам кучета и ги храня с пражоли от мамут. Копам ги от близкия хълм.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 24 яну 2016 21:33

Аз съм ходил само в Ксанти при нашите южни съседи и по-мързелив народ НЯМА!
1 часа на обяд няма нито един отворен магазин на центъра :shock:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 яну 2016 21:36

sin4ec написа:
hant написа:За разлика от болшинството от тези фенове на Путин, които се възхищават от Путин, аз 40 години живея в Сибир и мога реалистично да съдя какво става в Русия и кой е Путин. Ако мислите, че Америка е враг на България, а Русия е приятел на България - жестоко се заблуждавате. Нещо повече - Путин доведе Русия до ръба на пропастта. Никак не ми се иска, но вероятността Русия да се разпадне, е много голяма.

Аз от 60 години живея в Аляска, отглеждам кучета и ги храня с пражоли от мамут. Копам ги от близкия хълм.

:mrgreen: Прати малко мезе по лъчевата поща...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 яну 2016 21:47

suburban написа:Автора на темата колко човека от Гърция познава и посещавал ли е Гърция?

Не е задължително да си бил на Луната, за да получиш достатъчно информация за нея, стига да се интересуваш. ;)
Конкретно по темата: Бил съм много пъти по работа във всички балкански страни. От всичките ни съседи най-лошо отношение към нас – българите съм чувствал именно от страна на гърците. Те винаги са се държали към нас надменно, с чувство на някакво превъзходство. От една страна – заради измислената си история, за която колегата пише в темата. От друга – Гърция влезе в ЕС още през 1981 година и дръпна много напред в икономическо отношение.
П.П. Малко встрани от темата: Най-грозните жени в Европа (с малки изключения, които само потвърждават правилото) са гъркините - мустакати, ниски и трътлести. Когато някоя гъркиня слиза от тротоара, за да пресече улицата, задникът й се удря в бордюра... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2016 21:54

Оля Ал Ахмед друго пише и за 2-те си пътувания до Сибир. Путинска подлога ще е неква.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”