BurnX написа:Жалко ... в такива улични мелета всичко е до късмет , кой къде ще удари ....
Не е точно така. Винаги можеш да набиеш някой без да го убиваш или вкараш в болница. Ама то се иска акъл и поне малко от малко да цениш чуждия живот.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BurnX написа:Жалко ... в такива улични мелета всичко е до късмет , кой къде ще удари ....
diplomat написа:Ей за тва да позволят на хората да носят оръжия за самозащита и да видим кой кого, да еба майката на всички мутри, псевдо-мутри, нинджи, биткаджии и прочие шибани боклуци!!!![]()
![]()
dafquezz написа:diplomat написа:Ей за тва да позволят на хората да носят оръжия за самозащита и да видим кой кого, да еба майката на всички мутри, псевдо-мутри, нинджи, биткаджии и прочие шибани боклуци!!!![]()
![]()
Доколкото знам не е незконно да притежаваш оръжие. Само дето хич не решава проблема. За справка - САЩ.
diplomat написа:Ей за тва да позволят на хората да носят оръжия за самозащита и да видим кой кого, да еба майката на всички мутри, псевдо-мутри, нинджи, биткаджии и прочие шибани боклуци!!!![]()
![]()
Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.
Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
diplomat написа:Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.
Не знам кой крив, кой прав, следвам официалната версия просто, но това безочие и тази агресия ТРЯБВА да се спре. След като институциите не могат да се справят, да върнат правото на хората да се оправят както знаят най-добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта