Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот korteneca » 13 яну 2016 17:24

BurnX написа:Жалко ... в такива улични мелета всичко е до късмет , кой къде ще удари ....

Не е точно така. Винаги можеш да набиеш някой без да го убиваш или вкараш в болница. Ама то се иска акъл и поне малко от малко да цениш чуждия живот. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 яну 2016 17:26

Значи не :
"Убиха младо момче във Враца!"
а :
"Убиха шампион по таекуондо във Враца!"
Това ли е най-важното??? Ако не беше шампион по таекуондо нямаше да има тема,нали? Нас,дето не сме шампиони по таекуондо,да ни трепят така ли?
Убийството е гадно,ама и заглавието на темата е тъпня!!! :evil:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 13 яну 2016 17:36

diplomat написа:Ей за тва да позволят на хората да носят оръжия за самозащита и да видим кой кого, да еба майката на всички мутри, псевдо-мутри, нинджи, биткаджии и прочие шибани боклуци!!! :evil: :evil: :evil:

Доколкото знам не е незконно да притежаваш оръжие. Само дето хич не решава проблема. За справка - САЩ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 яну 2016 17:41

dafquezz написа:
diplomat написа:Ей за тва да позволят на хората да носят оръжия за самозащита и да видим кой кого, да еба майката на всички мутри, псевдо-мутри, нинджи, биткаджии и прочие шибани боклуци!!! :evil: :evil: :evil:

Доколкото знам не е незконно да притежаваш оръжие. Само дето хич не решава проблема. За справка - САЩ.

Това е решението, докато масата неандерталци не се цивилизоват. Там са към 4-500 млн. души, тука я имаме, я нямаме 7 милиона. Просто хората трябва да имат право на самозащита.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 яну 2016 17:42

Не знам дали е вярно, но в някои медии пишеше, че момчето е излязло да се бие с братята с бокс в ръка. Историята е супер гадна, но е показателна за днешното ни общество. За мен не е нормално да гледаш как налагат някой пред теб и да не направиш нищо, абсолютно нищо...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 яну 2016 18:20

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 яну 2016 18:23

Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.

Не знам кой крив, кой прав, следвам официалната версия просто, но това безочие и тази агресия ТРЯБВА да се спре. След като институциите не могат да се справят, да върнат правото на хората да се оправят както знаят най-добре.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 яну 2016 18:29

Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.

Двама по 100 килограма срещу един 60 килограма? Нещо не ми се вижда равностойно, шибни му 2 шамара, вкарай му 2 шута и да си заминава. 100 килограмов мъж да те удари само веднъж с бокс и си в несвяст, а тия са го удряли доста повече.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 яну 2016 18:31

diplomat написа:

Не знам кой крив, кой прав, следвам официалната версия просто, но това безочие и тази агресия ТРЯБВА да се спре. След като институциите не могат да се справят, да върнат правото на хората да се оправят както знаят най-добре.

В случая прави няма! А тази агресия може само възпитанието и културата да я спрат.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 13 яну 2016 18:33

Някакъв 18-годишен келеш с АУДИ решил, че е герой от филмите с Жан Клод ван Дам и решил да се направи на мъж пред приятелката си, излязъл от колата да набие двама пешеходци, защото му направили забележка да шофира внимателно и не му излязъл късмета. Ако ги беше блъснал какво щяхте да пишете?
Бях свидетел как двама ботове излязоха от АУДИ 4 итръгна към шофьора на една Тойота Авенсис с псувни и човекът от Тойотата излезе с думите: някакъв проблем ли има и двамцата дадоха задна, защото тоя беше като мечка.

Върни се в “Свободна зона”