Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2016 14:14

DANS написа:...Въпреки че дизайнът на УАЗ-ката не е променян от средата на 60-те години на миналия век и интериорът и е меко казано спартански, потребителите все пак очакват някакво ниво на качествена изработка. "Това е срам, толкова си могат пияните работници от Уляновския завод", коментират руснаците инспектирания от тях УАЗ.... Интересен факт е, че в същият "Уляновски автомобилен завод" се сглобяват и "президентските" автомобили "Мономах"!....

Руснаците имат една поговорка: "Доверяй, но проверяй." Затова, преди да пишеш глупости, провери фактите, а не "фактите", а те са:
1. Мястото на сглобяване на серийните автомобили "Мономах" още не е определено. Това може да бъде автомобилният завод в Уляновск, или този в Елабуга (бас държа, че не си чувал дори за такъв). :lol:
2. Прототипите на всички автомобили ще се появят догодина. :)

http://zilv.ru/v-rossii/21567-prezident ... nomah.html

По темата: Говорил съм с руснаци по темата за купчината изхабен метал, наречена УАЗ-ка. Техният коментар беше: Правим ги предимно за военните, те имат само 2 изисквания - да могат да седят в автомобилите с фуражките върху главите си и автомобилите да могат да вървят след танковете... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 яну 2016 14:17, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 яну 2016 14:16

boabbb написа:То това последното и по немски пътища добре върви :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 яну 2016 14:20

Изображение
Изображение
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 яну 2016 14:22

Изображение
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 14:23

Спомням си един път валеше сняг и бях в моето село, то се намира между 2 планини и горските се канеха да ходят в планината, на около 1500м надм. височина :lol: Имаше вече над педя сняг, а нагоре пътя е черен ... Питахме ги дали ще ходят пеша отнякъде, а те - "Няма ядове, бе, УАЗ-ката излиза без проблем" :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 яну 2016 14:32

boabbb написа:Спомням си един път валеше сняг и бях в моето село, то се намира между 2 планини и горските се канеха да ходят в планината, на около 1500м надм. височина :lol: Имаше вече над педя сняг, а нагоре пътя е черен ... Питахме ги дали ще ходят пеша отнякъде, а те - "Няма ядове, бе, УАЗ-ката излиза без проблем" :lol:

Не те ли изкара някоя Тойота за 200 бона?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 14:35

W84me написа:
boabbb написа:Спомням си един път валеше сняг и бях в моето село, то се намира между 2 планини и горските се канеха да ходят в планината, на около 1500м надм. височина :lol: Имаше вече над педя сняг, а нагоре пътя е черен ... Питахме ги дали ще ходят пеша отнякъде, а те - "Няма ядове, бе, УАЗ-ката излиза без проблем" :lol:

Не те ли изкара някоя Тойота за 200 бона?

Аз зимата в планината не ходя :lol: :lol: Зимата е за до печката и за шнапс :lol: Горските си заминаха с такава УАЗ-ка, само, че беше бус, със седалки, а не товарна отзад :lol: Land Cruiser за 200 бона гаранция няма да излезе в подобно време :!: А УАЗ-ката даже не е 4х4, а с двойно ;)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 яну 2016 14:36

pampi написа:Ей туй нещо също е грубо и ръждиво, ама из руските степи си свърши перфектно работата:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

А мен това грубо нещо ме кефи много повече. :lol:
Изображение
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 14:41

Ужас-ката е велик автомобил 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 яну 2016 14:45

korteneca написа:
pampi написа:Ей туй нещо също е грубо и ръждиво, ама из руските степи си свърши перфектно работата:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

А мен това грубо нещо ме кефи много повече. :lol:
Изображение

Високотехнологично чудовище, убиец на танкове, но трудно за производство и поддръжка. Американците са си умирали от страх, защото това чудо е било непробиваемо за техните " Шърман", а ги е пляскало от 2 км.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”