Борисов:Столицата ще е приоритет на правителството ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Борисов:Столицата ще е приоритет на правителството????????

Мнениеот kalo » 29 юли 2009 11:25

Правилно! Не може някой да си живее в София,а да плаща данъци на друго място!
Като не искате столицата да има приоритет-искайте жителството отново! ;)
Малееее,ще се изпразни София от псевдо"мазни" шопи! :lol: :lol: :lol:
Ще се диша свободно!!!

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 29 юли 2009 11:31

durex написа:
virtualenbg написа:Еййй,аман от комплексирани селянчета значи
Като не ви кефи София,какво правитре тук бе?

Абе ей див селянин кой знае ти от кое село си ископан ми сега ми се правиш тука на шоп. 70% от населението на София не са истински софиянци,а преселници от цяла България така че половината да не ми се праят на мазни шопи

Специално за теб ще отговоря че аз специално,както и 70 % от рода ми са от София или селата около града
Аз тук съм роден и тук съм израстнал....а хората като теб в повечет случаи идват тук за да си покажат мизериите и повярвай ми това не е само мое мнение
Я ми кажи като си плащам аз данъците тук ,не ели нормално да искам да ми е чисто ,да няма дупки по улиците ,да има паркинги за "гостите" от прованса ,които от горе на всичкото не ги и олзват щото ще трябва да платят 2 лв за 24 часа
И пак тия същите идват тук с боклука си,с автомобилите си,с претенциите си ...с една малка разлика обаче
Те живеят тук под наем ,но не плащат данъци....никакви.
Накрая хората които плащаме ,трябва да покрием и техните сметки,да изчистим и техният боклук и накрая се оказва че въпросните хаймани си отиват по родните мест аи разправят как София била мизерен град

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 29 юли 2009 11:37

Аз съм от София!!!
Глупаво изказване на Борисов!Тъпо е да се бутаме сички в София а в Сливен , Видин, Свищов и купища малки градове и по - големи, да няма пари и да се живее мизерно.Да не говорим за селата.Дано не е вярно де... дано не действат така.Така ако се действа , значи сме на никъде.То ние попринцип сме на никъде де... ама се пак.Ставаме все по зле - трябва да се търси работа а едвам аз лично си намирам в София - какво остава на хората из България>не толерирам изказвания на Софиянци - Ми да София е лице на държавата така ще е- едва ли не другие Д.Г.Д.НЕ е така трябва да е по еднакъв стандарта.Толко няма накъде, че ще се набутаме сички в София - тя ще стане като Ню Йорк или Париш а останалата част от страната да я продадем на Румъния и на околните страни - поне да имаме бюджет в новата град - държава... не това е срамно просто !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 юли 2009 11:41

virtualenbg написа:
durex написа:
virtualenbg написа:Еййй,аман от комплексирани селянчета значи
Като не ви кефи София,какво правитре тук бе?

Абе ей див селянин кой знае ти от кое село си ископан ми сега ми се правиш тука на шоп. 70% от населението на София не са истински софиянци,а преселници от цяла България така че половината да не ми се праят на мазни шопи

Специално за теб ще отговоря че аз специално,както и 70 % от рода ми са от София или селата около града
Аз тук съм роден и тук съм израстнал....а хората като теб в повечет случаи идват тук за да си покажат мизериите и повярвай ми това не е само мое мнение
Я ми кажи като си плащам аз данъците тук ,не ели нормално да искам да ми е чисто ,да няма дупки по улиците ,да има паркинги за "гостите" от прованса ,които от горе на всичкото не ги и олзват щото ще трябва да платят 2 лв за 24 часа
И пак тия същите идват тук с боклука си,с автомобилите си,с претенциите си ...с една малка разлика обаче
Те живеят тук под наем ,но не плащат данъци....никакви.
Накрая хората които плащаме ,трябва да покрием и техните сметки,да изчистим и техният боклук и накрая се оказва че въпросните хаймани си отиват по родните мест аи разправят как София била мизерен град

Човек може да си помисли, че на другите места данъци не се плащат, нали?! Супер тъпо напрежение между столица и останалата част от страната. Супер дилетантско изказване на Борисов(не му е за първи път де), вече не е кмет а премиер на страната, не на София!!! Какво да кажем по морето тогава като се изсипва цялата страна тука, а данъците ни отиват пак за София?! Някой пак се е изказал неподготвен!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 29 юли 2009 13:48

Бижутера написа:Ти кво искаш-еднакво пари за София и Монтана примерно ли....събуди се от съня си,столицата е с предимство :!:

Не и за Монтана, но в предвид, че град като Варна е в пъти по-важен за България (т.е. е най-важният за България) от шоплука... нормално е на нас да се обръща най-голямото внимание! Само от Варна и Варненска област влизат в пъти повече пари в икономиката на страната отколкото от Софийско!!! Само като си помислим, че по време на туристическият сезон на летището във Варна за 2 месеца кацат и излитат толкова хора, колкото на летището в София за една година и се сетете за какво става въпрос! Отделно всичките такси от пристанището, отделно, че Златните и Свети Константин и Елена (бившата Дружба) са във варненско, а Албена в Добруджанско, отделно, че житницата на България пак е мнооооооооооого далеч от София и е в източният край на страната... и какво има малоумната София??? А? Един министерски съвет, един смотан парламент, дето тапаците в него не си вършат работа, президенстство, което може да се премести във всеки друг град, еди колло си посолства (само дето същите държави имат консулства във Варна)... да продължавам ли да изброявам???
София като град е на светлинни години зад Варна, не случайно избират морската ни столица за най-добър за живеене град послендите години, точно затова и цените във Варна са най-високи!!! Нека само да сръвним цените на имотите в София и Варна и става ясно къде са най-ценните места за живеене!!! Аз не съм чувал в София да има жилища с цени по 5000-8000 евро квадрата, но това е цената в Морската градина във Варна, като има сделки и запо 10000-12000 евро на квадрат!
А и нека не забравяме, че най-богатата и силна групировка и позиционирана във Варна - ТИМ! Ако София беше нещо кой знае колко специално ТИМ щяха да са в София (друг е въпроса, че малко по-малко изкупуват и столицата като я превръщат в дъщерен клон на бизнеса си!!!)

Та Генерал Борисов да внимава какви ще ги върши, защото ТИМ и без това му имат зъб и за нула време ще му светят маслото, ако се опита да им прави спънки и не обръща нужното внимание на Варна!!!
Последна промяна от Lord VOODOO на 29 юли 2009 13:50, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lakito7

Re: Борисов:Столицата ще е приоритет на правителството ?

Мнениеот lakito7 » 29 юли 2009 13:49

И това правителство ще е пълна дупка с л-на.Вместо да развият селското стопанство те пак за Сф плачат.Живял съм известно време там и никога по-вече няма да живея,толкова ми е гадно.Ако не е Левски и отвреме на време по бизнес,няма да стъпя там. В Пловдив е най готино.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юли 2009 14:11

Виновни са селяндурите,които идват тук да работят!
Ми като си си роден в Ямбол работи си в Ямбол, като си от Пазарджик учи си там и си живей.

Само че тъпите ученици и студенти от село на настаниха по софийските учебни заведения,по-дъртите дойдоха тука сервитьорки и строители...а пък събота и неделя за село.... :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 29 юли 2009 14:11

Lord VOODOO написа:
Бижутера написа:Ти кво искаш-еднакво пари за София и Монтана примерно ли....събуди се от съня си,столицата е с предимство :!:

Не и за Монтана, но в предвид, че град като Варна е в пъти по-важен за България (т.е. е най-важният за България) от шоплука... нормално е на нас да се обръща най-голямото внимание! Само от Варна и Варненска област влизат в пъти повече пари в икономиката на страната отколкото от Софийско!!! Само като си помислим, че по време на туристическият сезон на летището във Варна за 2 месеца кацат и излитат толкова хора, колкото на летището в София за една година и се сетете за какво става въпрос! Отделно всичките такси от пристанището, отделно, че Златните и Свети Константин и Елена (бившата Дружба) са във варненско, а Албена в Добруджанско, отделно, че житницата на България пак е мнооооооооооого далеч от София и е в източният край на страната... и какво има малоумната София??? А? Един министерски съвет, един смотан парламент, дето тапаците в него не си вършат работа, президенстство, което може да се премести във всеки друг град, еди колло си посолства (само дето същите държави имат консулства във Варна)... да продължавам ли да изброявам???
София като град е на светлинни години зад Варна, не случайно избират морската ни столица за най-добър за живеене град послендите години, точно затова и цените във Варна са най-високи!!! Нека само да сръвним цените на имотите в София и Варна и става ясно къде са най-ценните места за живеене!!! Аз не съм чувал в София да има жилища с цени по 5000-8000 евро квадрата, но това е цената в Морската градина във Варна, като има сделки и запо 10000-12000 евро на квадрат!
А и нека не забравяме, че най-богатата и силна групировка и позиционирана във Варна - ТИМ! Ако София беше нещо кой знае колко специално ТИМ щяха да са в София (друг е въпроса, че малко по-малко изкупуват и столицата като я превръщат в дъщерен клон на бизнеса си!!!)

Та Генерал Борисов да внимава какви ще ги върши, защото ТИМ и без това му имат зъб и за нула време ще му светят маслото, ако се опита да им прави спънки и не обръща нужното внимание на Варна!!!

Еми като Варна е светлини години пред София - Точно за това дай да помогнем на София, все пак се води столица като Варна е толкова прекрасен град и хубав за живеене, дай поне СОфия - Столицата , да прилича поне малко на него - Това следва елементарната логика.
Това за летището е абсолютно не реално дето казваш, в София е доста по-развито и има целогодишни полети, все пак адски много хора идват от всякъде по работа, а не е за 2 месеца да се изсипът за 1 море, има разлика.
Не съм чел статията на Бойко, но съдейки по заглавието е искал да каже , че ще дава най-много пари за столицата и след това за другите градове/села/области - което е съвсем нормално....смисъл както казаха преди това, не може да се дават повече пари за Монтана или друг град, а щом Варна е толкова прекрасен град, явно не им трябват толкова пари..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 29 юли 2009 14:14

Бижутера написа:Виновни са селяндурите,които идват тук да работят!
Ми като си си роден в Ямбол работи си в Ямбол, като си от Пазарджик учи си там и си живей.

Само че тъпите ученици и студенти от село на настаниха по софийските учебни заведения,по-дъртите дойдоха тука сервитьорки и строители...а пък събота и неделя за село.... :twisted: :twisted:

Еми за жалост не са и те виновни толкова, има безработица на всякъде, затварят заводите и другите предприятия, а един малък град в близкото минало се изхранваше само от 1 завод, като този завод го затворят и няма работа просто на около, хората нямат избор и са принудени да ходат в по-големите градове да работят, мислиш че на тях им е приятно да работят сервитиори, при положение че цял живот е работил в завод за акумулатори - примерно.Не че и на мен не са ми противни всички те селяни в София, но трябва да се знае,че някои от тях нямат избор...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юли 2009 14:31

Внася се излишно напрежение,а пък някои се изказват напълно неподготвени.Достатъчно е някой да е гледал пресконференцията на Борисов след изборите за да знае за какво става въпрос,а не да се правят излишни интерпретации.Батко ви Бойко каза,че ще внесе законопроект за презпределение на средствата,отпуснати от дързавата за общините.Според него те трябва да се преразпределят в зависимост от процента данъци внесени от дадена община.Схемата е елементарна.След като дадена община внася 7% от внесените в бюджета данъци,ще получава и 7% от отпуснатите от държавата средства!Къде видяхте тука някакво толериране на София за сметка на провинцията.Напротив.До сега София хранеше провинцията,защото отпусканите от бюджета пари в общината в беше в пъти по малко от приноса на столична община като внесени в бюджета процент пари от данъци!Точно по тоя начин ще се симулират общините да събират и да внасят данъците си.Когато някоя община внесе 12% от приходите в бюджета,ще получи и 12% от средствата,отпускани на общините!Това е истината,а останалото са провинциални комплекси!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Свободна зона”