Като не искате столицата да има приоритет-искайте жителството отново!
Малееее,ще се изпразни София от псевдо"мазни" шопи!
Ще се диша свободно!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:virtualenbg написа:Еййй,аман от комплексирани селянчета значи
Като не ви кефи София,какво правитре тук бе?
Абе ей див селянин кой знае ти от кое село си ископан ми сега ми се правиш тука на шоп. 70% от населението на София не са истински софиянци,а преселници от цяла България така че половината да не ми се праят на мазни шопи
virtualenbg написа:durex написа:virtualenbg написа:Еййй,аман от комплексирани селянчета значи
Като не ви кефи София,какво правитре тук бе?
Абе ей див селянин кой знае ти от кое село си ископан ми сега ми се правиш тука на шоп. 70% от населението на София не са истински софиянци,а преселници от цяла България така че половината да не ми се праят на мазни шопи
Специално за теб ще отговоря че аз специално,както и 70 % от рода ми са от София или селата около града
Аз тук съм роден и тук съм израстнал....а хората като теб в повечет случаи идват тук за да си покажат мизериите и повярвай ми това не е само мое мнение
Я ми кажи като си плащам аз данъците тук ,не ели нормално да искам да ми е чисто ,да няма дупки по улиците ,да има паркинги за "гостите" от прованса ,които от горе на всичкото не ги и олзват щото ще трябва да платят 2 лв за 24 часа
И пак тия същите идват тук с боклука си,с автомобилите си,с претенциите си ...с една малка разлика обаче
Те живеят тук под наем ,но не плащат данъци....никакви.
Накрая хората които плащаме ,трябва да покрием и техните сметки,да изчистим и техният боклук и накрая се оказва че въпросните хаймани си отиват по родните мест аи разправят как София била мизерен град
Бижутера написа:Ти кво искаш-еднакво пари за София и Монтана примерно ли....събуди се от съня си,столицата е с предимство
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Бижутера написа:Ти кво искаш-еднакво пари за София и Монтана примерно ли....събуди се от съня си,столицата е с предимство
Не и за Монтана, но в предвид, че град като Варна е в пъти по-важен за България (т.е. е най-важният за България) от шоплука... нормално е на нас да се обръща най-голямото внимание! Само от Варна и Варненска област влизат в пъти повече пари в икономиката на страната отколкото от Софийско!!! Само като си помислим, че по време на туристическият сезон на летището във Варна за 2 месеца кацат и излитат толкова хора, колкото на летището в София за една година и се сетете за какво става въпрос! Отделно всичките такси от пристанището, отделно, че Златните и Свети Константин и Елена (бившата Дружба) са във варненско, а Албена в Добруджанско, отделно, че житницата на България пак е мнооооооооооого далеч от София и е в източният край на страната... и какво има малоумната София??? А? Един министерски съвет, един смотан парламент, дето тапаците в него не си вършат работа, президенстство, което може да се премести във всеки друг град, еди колло си посолства (само дето същите държави имат консулства във Варна)... да продължавам ли да изброявам???
София като град е на светлинни години зад Варна, не случайно избират морската ни столица за най-добър за живеене град послендите години, точно затова и цените във Варна са най-високи!!! Нека само да сръвним цените на имотите в София и Варна и става ясно къде са най-ценните места за живеене!!! Аз не съм чувал в София да има жилища с цени по 5000-8000 евро квадрата, но това е цената в Морската градина във Варна, като има сделки и запо 10000-12000 евро на квадрат!
А и нека не забравяме, че най-богатата и силна групировка и позиционирана във Варна - ТИМ! Ако София беше нещо кой знае колко специално ТИМ щяха да са в София (друг е въпроса, че малко по-малко изкупуват и столицата като я превръщат в дъщерен клон на бизнеса си!!!)
Та Генерал Борисов да внимава какви ще ги върши, защото ТИМ и без това му имат зъб и за нула време ще му светят маслото, ако се опита да им прави спънки и не обръща нужното внимание на Варна!!!
Бижутера написа:Виновни са селяндурите,които идват тук да работят!
Ми като си си роден в Ямбол работи си в Ямбол, като си от Пазарджик учи си там и си живей.
Само че тъпите ученици и студенти от село на настаниха по софийските учебни заведения,по-дъртите дойдоха тука сервитьорки и строители...а пък събота и неделя за село....![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта