КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Европа ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Евро

Мнениеот botevist_75 » 22 ное 2015 10:45

iliyan написа:
botevist_75 написа:Логичния избор. Представител на новите европейци. Харесва ли ви или не това е бъдещето.
Да не говорим за част от другите "деца". Какви са тия мутанти,какво е това чудо.Тия момичета приличат на 30 годишни жени.От Чернобил ли е,от какво е не знам,ама не нормално.
Нашите деца трябваше да спечелят,защо поне приличаха на деца.

Не :) Това резултата от копирането на възрастните :lol: Това е визията на мама и тати , а не на детето. Този тип конкурси са измислени от американците за да си уплътняват времето техните домакини и да имат върху какво да си прехвърлят амбиции.Това е така там от десетилетия. И така са съсипани десетки(може и да са стотици) детства заради болните амбиции на мама и татко. Не си губете времето с тези безсмислени конкурси които унищожават детството и бъдещето на нашите деца.

Нямам предвид само облеклото и грима, а че чисто физически изглеждат ненормално за възрастта си.Учените го наричат акселерация. Това означава,че всяко следващо поколение е по-добре развито от предходното -физически,психически,сексуално. С една дума по-ранно съзряване.Но това става постепенно и с малко.
Аз си спомням като бях на 11-12 г,как изглеждаха момичетата.Не като тия мутанти.
За амбициите на мама/най-вече/ и тати си абсолютно прав. Крисия пее страхотно. И дума не може да става.Но не мога да приема едно 10 годишно дете,да е с грим,да е облечена като компаньонка,да говори с приглушен глас,да гледа с премрежен поглед и да се усмихва похотливо.
Много критикуваха Габи,че нямала визия. Ама то за това е конкурс "Детска Евровизия", а не конкурс "Мис" или "намиране на чичко спонсор"
Налице са вижданията на майките за живота,проектирани върху децата им.

Потребителски аватар
tores94

Мнениеот tores94 » 22 ное 2015 10:57

doktora25 написа:Не мисля, че в подобен конкурс има място за расизъм и че на първо място трябва да се обръща внимание на килограмите (има доста успешни пълни изпълнители). Смятам обаче, че победата е категорично незаслужена, намесили са се политически фактори и определящ е бил журналистическият вот, а не гласуването на зрителите. Комшийският вот бе по-слабо изразен в сравнение с друг път.

Докторе, все пак говорим за конкурс с името Евро визия ...
Въпросното "дете" не е нито европейка, нито има визия !
Да не говорим, че става дума и за детска Евровизия. Нищо детско няма в това !
Говорим за подмяна на ценностната система на хората в името на някакви болни амбиции за глобализация и мултиетническо общество.
Грозното се представя за хубаво. Децата го приемат и започват да свикват с това. Изменя се детската психика. Подменя се ценностната система. Изкривяват се представите !

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 11:12

botevist_75 , ти какво очакваш от децата като това нещо виждат всяка вечер от тв.Мама и тати освен да гледат реалитита , турски и индийски сериали друго не гледат. Според колко % родителите ще седнат да изтеглят някой и друга анимация и ще я пуснат на децата вместо изброените гадости които се дават по BTV и НоваТВ ?! Според мен този процент е 0.1 до 0.9 %. Това виждат децата и това имитират. Когато порастнат децата и влязат в пубертата вече малко тяг ще са същите звезди и никой вече няма да си спомня за тях , че са участвали в такива конкурси и много бързо ще бъдат приземени които няма да се отрази хич положително на психиката им.
Докторе един конкурс е музикален когато в него няма политика и не зависи от гласуване с смс. Има жури от доказани хора в музикалният бизнес които могат да дадат оценка на случващото се на сцената безпристрастно.
Май вече забравихте , че 70 и 80-те години на 20в всички конкурси имаха жури от тях се определяше победителя и си имаше победител на зрителя който се определяше от тези в залата.И в много редки случи двете неща се покриваха.
Отдавна всички Евровизии за безсмислено пилеене на пари и политика от която печелят големите държави , а такива държава като България само инкасират загуби. Сърбите организираха една Евровизия и се отказаха да участват защото от това се печели всичко друго , но не и пари. Да не мислиш , че сега Боко и ко ще признаят , че финансово отношение този конкурс за България е фиаско.Едва ли !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tores94

Мнениеот tores94 » 22 ное 2015 11:13

Единственото положително, което видях снощи е това, че България се справи отлично с организацията на конкурса. Не видях пропуски. Поне нямаше видими такива.
Още повече, че конкурсът се проведе в условията на засилени мерки срещу тероризма.

"Това е най-голямата Детска Евровизия, организирана досега. Спектакълът беше отразен с повече от 400 движещи се светлини, LED стени и техника, която идва за пръв път в страната ни." БЛИЦ

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 11:20

tores94 написа:Единственото положително, което видях снощи е това, че България се справи отлично с организацията на конкурса. Не видях пропуски. Поне нямаше видими такива.
Още повече, че конкурсът се проведе в условията на засилени мерки срещу тероризма.

"Това е най-голямата Детска Евровизия, организирана досега. Спектакълът беше отразен с повече от 400 движещи се светлини, LED стени и техника, която идва за пръв път в страната ни." БЛИЦ

Не съм я гледал , но както казах и в предишните мнение това е безсмислено пилеене пари за да се задоволи егото на Боко и ко.Тези пари можеха да бъдат употребени в подкрепа на развитието на младите български музиканти , а не в пилеене в организиране на един абсолютно безсмислен конкурс.
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2015 11:21

tores94 написа:
doktora25 написа:Не мисля, че в подобен конкурс има място за расизъм и че на първо място трябва да се обръща внимание на килограмите (има доста успешни пълни изпълнители). Смятам обаче, че победата е категорично незаслужена, намесили са се политически фактори и определящ е бил журналистическият вот, а не гласуването на зрителите. Комшийският вот бе по-слабо изразен в сравнение с друг път.

Докторе, все пак говорим за конкурс с името Евро визия ...
Въпросното "дете" не е нито европейка, нито има визия !
Да не говорим, че става дума и за детска Евровизия. Нищо детско няма в това !
Говорим за подмяна на ценностната система на хората в името на някакви болни амбиции за глобализация и мултиетническо общество.
Грозното се представя за хубаво. Децата го приемат и започват да свикват с това. Изменя се детската психика. Подменя се ценностната система. Изкривяват се представите !

Напълно съм съгласен. И аз съм категорично против тези болни амбиции за глобализация и мултиетническо общество. И аз смятам, че те бяха в основата на тази победа. Не ми се и мисли в духа на тези изкривени европейски ценности какъв трябва да спечели догодина. Идеята ми беше че това, което трябва да се оцени и да даде добър пример е талантът. Талант, който момичето има, обаче в никакъв случай не превъзхождаше по-голямата част от участниците снощи.

tores94 написа:Единственото положително, което видях снощи е това, че България се справи отлично с организацията на конкурса. Не видях пропуски. Поне нямаше видими такива.

И тук съм съгласен. Безупречна организация, доближаваща се максимално до големите конкурси. Най ми хареса непрекъснатата реклама на страната като туристическа дестинация, на българската природа, култура и талантливите български деца. Не ми е правило впечатление досега дали другите държави организатори обръщат толкова голямо внимание на това. Публиката също беше на ниво. Имаше и достатъчно гости от другите страни-участници. Направо полудяха като във вторник Бон-бон изпяха "Молитва". Само Поли Генова можеше да си подбере малко по-хубави песни.
Последна промяна от doktora25 на 22 ное 2015 11:30, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 ное 2015 11:25

Евровизия е политически конкурс и няма нищо общо с музикален конкурс! Това с вурст беше скандално и то ясно показва фактите. Някои си мислят, че в детската евровизия няма политически игри, защото били деца, ама на онези не им пука дали са деца или възрастни. И двата конкурса си имат своите предимства за политически игри.
И какво прави Австралия на този конкурс, нали е ЕВРОвизия ? Догодина сигурно ще поканят САЩ, Япония, Китай, Катар, Канада......
Нито има смисъл да участваме, нито да го организираме!

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 11:33

Eminem написа:Евровизия е политически конкурс и няма нищо общо с музикален конкурс! Това с вурст беше скандално и то ясно показва фактите. Някои си мислят, че в детската евровизия няма политически игри, защото били деца, ама на онези не им пука дали са деца или възрастни. И двата конкурса си имат своите предимства за политически игри.
И какво прави Австралия на този конкурс, нали е ЕВРОвизия ? Догодина сигурно ще поканят САЩ, Япония, Китай, Катар, Канада......
Нито има смисъл да участваме, нито да го организираме!

Австралия е там защото интелигентните нации в Европа са взели решение да не си губят време този конкурс. Да виждаш сред участниците стълбовете на ЕС - Франция , Германия и Англия.
Да не говорим , че на световната музикална сцена Англия е държавата в Европа която винаги е била водеща.

годе

Мнениеот годе » 22 ное 2015 11:34

toristo написа:Maртина Вачкова е с подобни черти и фигура. И тя ли е от африкански произход?
Как си направи изводи от някакъв безмислен конкурс, който се гледа от 0,01% от европейците? Май нещо ти идва много гледането на ТВ Алфа.

Уйчо,като те е страх да гледаш Алфа,гледай телевизията на Боко, НОВА,там всичко е преплакнато за такива като тебе!

georgievp
Контакти:

Мнениеот georgievp » 22 ное 2015 11:39

Какво точно означава "Детска Евровизия? Има ли някаква възрастова граница за участницзите? Според мен деца са до 13-14-годишна възраст. След това, до навършването на пълнолетие са младеж/девойка (тийнейджър).
Снощи видях няколко момета, които определено не са деца - някои са не само втасали, а и оттатък.
Що се отнася до малтийката - явно Господ е раздавал неравномерно.

Върни се в “Свободна зона”