iliyan написа:botevist_75 написа:Логичния избор. Представител на новите европейци. Харесва ли ви или не това е бъдещето.
Да не говорим за част от другите "деца". Какви са тия мутанти,какво е това чудо.Тия момичета приличат на 30 годишни жени.От Чернобил ли е,от какво е не знам,ама не нормално.
Нашите деца трябваше да спечелят,защо поне приличаха на деца.
НеТова резултата от копирането на възрастните
Това е визията на мама и тати , а не на детето. Този тип конкурси са измислени от американците за да си уплътняват времето техните домакини и да имат върху какво да си прехвърлят амбиции.Това е така там от десетилетия. И така са съсипани десетки(може и да са стотици) детства заради болните амбиции на мама и татко. Не си губете времето с тези безсмислени конкурси които унищожават детството и бъдещето на нашите деца.
Нямам предвид само облеклото и грима, а че чисто физически изглеждат ненормално за възрастта си.Учените го наричат акселерация. Това означава,че всяко следващо поколение е по-добре развито от предходното -физически,психически,сексуално. С една дума по-ранно съзряване.Но това става постепенно и с малко.
Аз си спомням като бях на 11-12 г,как изглеждаха момичетата.Не като тия мутанти.
За амбициите на мама/най-вече/ и тати си абсолютно прав. Крисия пее страхотно. И дума не може да става.Но не мога да приема едно 10 годишно дете,да е с грим,да е облечена като компаньонка,да говори с приглушен глас,да гледа с премрежен поглед и да се усмихва похотливо.
Много критикуваха Габи,че нямала визия. Ама то за това е конкурс "Детска Евровизия", а не конкурс "Мис" или "намиране на чичко спонсор"
Налице са вижданията на майките за живота,проектирани върху децата им.