Лупи Невиний

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Лупи Невиний

Мнениеот sandi74 » 11 окт 2015 18:10

icko65 написа:Феновете на Левски да го обожествят в историята на съперничеството с ЦСКА!Цезар Август Лупи Невиний Булгарик!!!

Божественний :idea: :!: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 окт 2015 18:12

Лупи Невиний :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 окт 2015 18:14

Завинаги един от нас. 8-)

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 11 окт 2015 18:29

sandi74 написа:Великолепният професор Томов знае кога,как и къде.Факт.Поклон пред тази свята личност :idea: :!: :lol: :mrgreen: 8-)

Този гении, не е ли вече в букварите и да се изучава в университетите.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 18:47

За всички тук е ясно,че не Томов фалира ЦСКА ,а Титан.Сега защо всички нападат Томов,а не Боклуците също е ясно.Както и да е,левскарите няма да му простят 6-те поредни загуби,други просто ще се заяждат щото Томов е лесна мишена и така.Темата според мен е за ключ,тя не цели нищо друго освен заяждания и обиди.
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 окт 2015 18:52

GOLEADOR написа:За всички тук е ясно,че не Томов фалира ЦСКА ,а Титан.Сега защо всички нападат Томов,а не Боклуците също е ясно.Както и да е,левскарите няма да му простят 6-те поредни загуби,други просто ще се заяждат щото Томов е лесна мишена и така.Темата според мен е за ключ,тя не цели нищо друго освен заяждания и обиди.
Изображение

На мен лично не ми е ясно,че точно лупи не е фалирал ЦСКА!Той просто напълни джобовете с камъни за осигури потъването.И стига вече с тези победи"ПИРОВИ"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2015 18:55

GOLEADOR написа:За всички тук е ясно,че не Томов фалира ЦСКА ,а Титан.Сега защо всички нападат Томов,а не Боклуците също е ясно.Както и да е,левскарите няма да му простят 6-те поредни загуби,други просто ще се заяждат щото Томов е лесна мишена и така.Темата според мен е за ключ,тя не цели нищо друго освен заяждания и обиди.
Изображение

Томов естествено няма никакъв принос за състоянието на ЦСКА в момента-нито с първият си престой, нито с вторият. Той направи всичко по силите си, за да изправи ЦСКА на крака, но не успя. Поклон пред този гений управленчески!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2015 19:11

Изображение

Голеадоре, Томов си загроби поне половината от ЦСКА. А тези победи нямат никаква стойност. Освен за статистиката. Ние имаме серия от 7 и 9 поредни, но не приритваме по този повод. Още повече, онези победи донесоха реални купи и титли. Какво ви донесона тези 6 поредни? Нищо.
Последният стойностен мач е на 9 май, когато на практика донесе титлата за Левски. Останалите са статистика, както вече споменах...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 окт 2015 19:15

Не се спря тоя измекяр ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 19:25

Отдавна съм казал какво ми е мнението за състоянието на ЦСКА и кой е виновен за него.Разбира се,всеки от управляващите до сега клуба имат заслуга да се стигне до тези дългове.Но най-големия виновник е Титан.Те са килърите,а не Томов.Относно това дали тези 6 поредни носят нещо на ЦСКА - не знам дали нещо са донесли ,но явно много са отнели на противниците.Иначе защо ще го нападат така?Ако през 2013 го нямаше Томов,ЦСКА щеше да играе в А окръжна и нямаше да се стигне до тези 6 победи.Явно в това е проблема за да ме убеждават,че не Титан са хората фалирали ЦСКА,а Томов.Друга причина просто не виждам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”