CTAHKO написа:Да ни е жив и здрав спасителят на Еропа и света
Той първо да спаси Русия от мизерията, безработицата и масовото бягство на младите хора от Русия към САЩ, Германия и Великобритания, тогава да спасява другите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Да ни е жив и здрав спасителят на Еропа и света
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Achtung_Juden написа:fcb_bg написа:Achtung_Juden написа:Дано не доживее 64.
Ами давай, Салман и Ердоган ще ти платят 2 вагона злато, ако я свършиш таз работа.
Дълбоко съжалявам, че във велика държава, каквато е България е пълно с такива като теб - чуждопоклонници. Било то на мръсния руснак или на оня макак Обама. България няма да се оправи, докато не пукнат последните русофили и американофили.
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:CTAHKO написа:Да ни е жив и здрав спасителят на Еропа и света
Той първо да спаси Русия от мизерията, безработицата и масовото бягство на младите хора от Русия към САЩ, Германия и Великобритания, тогава да спасява другите
River Plate написа:CTAHKO написа:River Plate написа:Днес рожден ден има легендарния ляв бек на ЦСКА и националния отбор - Борис Гаганелов, вие ми пускате честитки за тоя урод Путин?
Да е*а и продажния народ!
Толкова е легендарен, че никой не го знае и на никой не му пука за него
Да прав си - ти си един НИКОЙ
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
batceko написа:Към модераторите на този форум ..спортен форум ..уж !!!!
Уважаеми модератори на форума на Гонг . В последните години ставаме , щем не щем, свидетели на безпрецедентна платена проруска пропаганда в този уж спортен форум . Аз съм нормален човек и като такъв не искам да бъда въвличан в про или анти руски полемики , особено на страниците на този СПОРТЕН форум . Мисля , че платените проруски тролове могат , а вероятно имат и парите да си направят собствен форум за тази цел .е ..вярно , тогава няма кой да ги чете и няма как да зарибяват млади и неопитни пичове , но ..това си е техен проблем .
Ще съм особенно признателен на вас , уважаеми модератори ако направите каквото трябва за да се спре веднъж завинаги постояното облъчване на този форум с проруски теми . Същото важи и за проамерикански , но тях нещо не знам защо не ги виждам - явно тъпите хамериканци не плащат на тролове . Както и да е . Това е накратко .
С уважение ваш форумен член .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта