Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Мнениеот River Plate » 07 окт 2015 11:37

CTAHKO написа:Да ни е жив и здрав спасителят на Еропа и света :!:

Той първо да спаси Русия от мизерията, безработицата и масовото бягство на младите хора от Русия към САЩ, Германия и Великобритания, тогава да спасява другите ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 07 окт 2015 11:37

Achtung_Juden написа:
fcb_bg написа:
Achtung_Juden написа:Дано не доживее 64.

Ами давай, Салман и Ердоган ще ти платят 2 вагона злато, ако я свършиш таз работа.

Дълбоко съжалявам, че във велика държава, каквато е България е пълно с такива като теб - чуждопоклонници. Било то на мръсния руснак или на оня макак Обама. България няма да се оправи, докато не пукнат последните русофили и американофили.

:idea:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

triniti

Мнениеот triniti » 07 окт 2015 11:41

River Plate написа:
CTAHKO написа:Да ни е жив и здрав спасителят на Еропа и света :!:

Той първо да спаси Русия от мизерията, безработицата и масовото бягство на младите хора от Русия към САЩ, Германия и Великобритания, тогава да спасява другите ;)

Това вече го направи, нещо друго да искаш?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 окт 2015 11:50

River Plate написа:
CTAHKO написа:
River Plate написа:Днес рожден ден има легендарния ляв бек на ЦСКА и националния отбор - Борис Гаганелов, вие ми пускате честитки за тоя урод Путин?

Да е*а и продажния народ!

Толкова е легендарен, че никой не го знае и на никой не му пука за него 8-)

Да прав си - ти си един НИКОЙ ;)

И ти си прав 8-) Има си тема за него вече над час 8-) Колко червени фенове са поздравили тази червена легенда, че нещо ми се губят 8-) А сега виж и колко качествени люде са уважили рожденият ден на легендарния световен лидер - Владимир Владимирович 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
lomonosov
Контакти:

Мнениеот lomonosov » 07 окт 2015 12:05

Честит рожден ден на един от най-великите и умни политици в историята на човечеството - Владимир Владимирович Путин!Да е жив и здрав още дълги години!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2015 12:15

Че той Володята раждан ли е?
Аз винаги съм бил с впечатлението, че преди 6300 години е слязъл (на кон :o ) от Елбрус и се е заел със създаването на човечеството ... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 07 окт 2015 12:16

Към модераторите на този форум ..спортен форум ..уж !!!!

Уважаеми модератори на форума на Гонг . В последните години ставаме , щем не щем, свидетели на безпрецедентна платена проруска пропаганда в този уж спортен форум . Аз съм нормален човек и като такъв не искам да бъда въвличан в про или анти руски полемики , особено на страниците на този СПОРТЕН форум . Мисля , че платените проруски тролове могат , а вероятно имат и парите да си направят собствен форум за тази цел .е ..вярно , тогава няма кой да ги чете и няма как да зарибяват млади и неопитни пичове , но ..това си е техен проблем .

Ще съм особенно признателен на вас , уважаеми модератори ако направите каквото трябва за да се спре веднъж завинаги постояното облъчване на този форум с проруски теми . Същото важи и за проамерикански , но тях нещо не знам защо не ги виждам - явно тъпите хамериканци не плащат на тролове . Както и да е . Това е накратко .

С уважение ваш форумен член .

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 07 окт 2015 12:21

ЧРД Един от най-големите в историята е твърде дискусионно, защото е политик от съвремието. Със сигурност обаче е най-добрият съвременен политик от тези, които ръководят големите държави.

Американофилите сте абсолютно жалки слуги на световното еврео-масонство и е смешно да се правите на патриоти. Не харесвам и прехласването по русофилството, но те поне имат аргументи. Коя друга държава излезе да смачка ислямистките гниди. Никоя! Такива са фактите, западноориентирани тъпаци, вие не сте антикомунисти, а зомбита, които се кланят на бащиците на идил, мидил и пр.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 07 окт 2015 12:32

Другаря Aлександров преди малко ми писа по qip,че е бил поканен за празненствата в Сочи.Прати и специални поздрави на целия форум 8-)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 окт 2015 12:45

batceko написа:Към модераторите на този форум ..спортен форум ..уж !!!!

Уважаеми модератори на форума на Гонг . В последните години ставаме , щем не щем, свидетели на безпрецедентна платена проруска пропаганда в този уж спортен форум . Аз съм нормален човек и като такъв не искам да бъда въвличан в про или анти руски полемики , особено на страниците на този СПОРТЕН форум . Мисля , че платените проруски тролове могат , а вероятно имат и парите да си направят собствен форум за тази цел .е ..вярно , тогава няма кой да ги чете и няма как да зарибяват млади и неопитни пичове , но ..това си е техен проблем .

Ще съм особенно признателен на вас , уважаеми модератори ако направите каквото трябва за да се спре веднъж завинаги постояното облъчване на този форум с проруски теми . Същото важи и за проамерикански , но тях нещо не знам защо не ги виждам - явно тъпите хамериканци не плащат на тролове . Както и да е . Това е накратко .

С уважение ваш форумен член .

Да ни забранят и националните празници, а 8-) Какво лошо виждаш в това, че честваме и празнуваме този свят за цялото човечество празник 8-) На вас някой да ви е забранил да празнувате байрама :?: Като искате хората да са толерантни към вас, трябва да се научите и вие да проявявате толерантност 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”