Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Само седем прости ...
Ти комунист ли си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".

Мистри написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Само седем прости ...![]()
Ти комунист ли си?

Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Ти комунист ли си?
Какъв съм не знам, но не съм пиян

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Oстави ги да се наиграят децатаПолучава се акуратна дискусия м/у неграмотните евротолерасти
Те това е резултата

Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Ти комунист ли си?
Значи си друсан? Нещо смислено по темата да кажеш?
Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Ти комунист ли си?
Смислено по безсмислена тема няма как да се каже. Ако беше пуснал и тема за 9-и юни същата година, можеше и да е смислена тази тема.
Очаквам на 19-и май догодина, да пуснеш тема за 82 години от неуспешният преврат!

Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Само след 7 поста и Септемврийското въстание стана битка между ЦСКА и "Левски".
Ти комунист ли си?
Смислено по безсмислена тема няма как да се каже. Ако беше пуснал и тема за 9-и юни същата година, можеше и да е смислена тази тема.
Очаквам на 19-и май догодина, да пуснеш тема за 82 години от неуспешният преврат!
Няма да пусна тема за 9-ти юни , при положение ,че ти и станко сте още живи.
Всички ви се подиграват, но явно за вас това е чест.
Кашчей написа:
Пука ми, че и ми се цепи от това, знаеш ли![]()
Данък "форумско харесване" не плащам и нямам намерение да плащам. За въстанието си имам собствено мнение и то е негативно от гледна точка на организаторите и поддръжниците му, но не съм живял в онези години, за да съдя когото и да е било. Въстанието е абсолютна безсмислица 3 месеца след преврата, и си е направо пращане на заколение на вярващи и доста безпросветни селяни, защото именно в такива райони е избухнало. Зле организирано, прибързано, неразчитащо на външна подкрепа, дори и морална. Баш си прилича на Старозагорското от 1875-а, което предшества Априлското, година по-късно. Е, тук минава година и половина, преди поредното безумие на военното крило на БКП.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта