Кирил Йорданов отново в битка за кмет на Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Кирил Йорданов отново в битка за кмет на Варна

Мнениеот aleksandrov77 » 28 авг 2015 14:21

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:Кмет на Варна трябва да е Констадин Костадинов!
Истински родолюбец и патриот!
ПП Някой знае ли точно на коя дата са местните избори?

За съжаление, ти друже вече ще си в прекрасния Питер, пробемите вече ще са зад гърба ти и няма да можеш да се възползуваш от отвратителното задължение да гласуваш 8-)

Прав си СТАНКО!Май местните избори са 25 Октомври и няма да мога да гласувам, защото ще съм вече в Санкт Петербург! Нищо, и без мен призовавам варненци да изберат Костадин Костадинов - най-добрият вариант към момента!
Искаше ми се преди замина, да пусна един глас за Костадин Костадинов, но вече няма да съм във Варна!
А това да дадеш гласи за Кирил Йорданов е чудовищна глупост! Не очаквах от умен човек като теб да чуя тази глупост!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 авг 2015 14:25

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:

За съжаление, ти друже вече ще си в прекрасния Питер, пробемите вече ще са зад гърба ти и няма да можеш да се възползуваш от отвратителното задължение да гласуваш 8-)

Прав си СТАНКО!Май местните избори са 25 Октомври и няма да мога да гласувам, защото ще съм вече в Санкт Петербург! Нищо, и без мен призовавам варненци да изберат Костадин Костадинов - най-добрият вариант към момента!
Искаше ми се преди замина, да пусна един глас за Костадин Костадинов, но вече няма да съм във Варна!
А това да дадеш гласи за Кирил Йорданов е чудовищна глупост! Не очаквах от умен човек като теб да чуя тази глупост!

Искам да му дам втори шанс. Добрините ми край нямат 8-) Човешко е да се греши, божествено е да се прости :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 28 авг 2015 14:28

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:

Искам да му дам втори шанс. Добрините ми край нямат 8-) Човешко е да се греши, божествено е да се прости :!:

наистина ли си толкова глупав? Та Кирчо беше толкова години кмет и не направи и 10% от това което направи Потника... Дори некачественото строителство по време на Потника превъзхожда многократно нищото на Кирчо... И кой му е виновен че е глупав и управлява града повече от 10 години без да направи елементарни неща?
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 28 авг 2015 14:28

CTAHKO написа:Искам да му дам втори шанс. Добрините ми край нямат 8-) Човешко е да се греши, божествено е да се прости :!:

Никакъв втори шанс! Шанс заслужава Костадин Костадинов!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 авг 2015 14:34

СиняВарна написа:
CTAHKO написа:Искам да му дам втори шанс. Добрините ми край нямат 8-) Човешко е да се греши, божествено е да се прости :!:

наистина ли си толкова глупав? Та Кирчо беше толкова години кмет и не направи и 10% от това което направи Потника... Дори некачественото строителство по време на Потника превъзхожда многократно нищото на Кирчо... И кой му е виновен че е глупав и управлява града повече от 10 години без да направи елементарни неща?

Как кой му е виновен, управляващото мнозинство. Като му резнат парите от София, с какви пари да прави ремонти 8-) На Портних му наляха над 300 милиона и пак нищо не може да направи, нищо не е и направил ;) Ти виждаш ли наляти 300 мил. евро и нагоре във Варна, защото аз не ги виждам къде са 8-) Освен 2-3 асвалтирани варненски булеварда друго не видях през последната ми визита във Варна 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 авг 2015 14:36

aleksandrov77 написа:

Никакъв втори шанс! Шанс заслужава Костадин Костадинов!

Който и да изберат освен Портних/кандидатът на ГЕРБ, пак ще му спрат парите и ще предизвикат недоволството срещу кмета, а не срещу управляващите. Бомбата е заложена 8-)Така действа огнебореца 8-)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 авг 2015 14:56

CTAHKO написа:Аз като горд гражданин на Хасково, имам ли право да гласувам за кмет на Варна 8-) Искам да подкрепя Кирил Йорданов 8-)

от Кролик на 28 Авг 2015 13:12
Нямам думи ... света ще свърши, идиотите НЕ !!

Хех, колко точно го е казал Кролик.. :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 28 авг 2015 14:59

CTAHKO написа:
СиняВарна написа:

Как кой му е виновен, управляващото мнозинство. Като му резнат парите от София, с какви пари да прави ремонти 8-) На Портних му наляха над 300 милиона и пак нищо не може да направи, нищо не е и направил ;) Ти виждаш ли наляти 300 мил. евро и нагоре във Варна, защото аз не ги виждам къде са 8-) Освен 2-3 асвалтирани варненски булеварда друго не видях през последната ми визита във Варна 8-)

ами нормално е бе човек. Бургас защо дръпна напред? Пловдив? Герберски кметове... Нормално е и тук така да се случват нещата... Над 300 млн е бюджета на Варна като град, тея пари не са само за шадраванчета и улички. Като цяло не харесвам политиката на ГЕРБ, не ме разбирай погрешно... Просто за първи път от 12 години се прави нещо в града ни. Кирчо беше и с герб и с бсп и с ндсв и независим и курец, само крадеше. По-добре Потника отколкото Кирката...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 авг 2015 15:09

Къв Кирил бе ? Вие трябва до един да гласувате за Костадин !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 авг 2015 15:09

Iceberg написа:
CTAHKO написа:Аз като горд гражданин на Хасково, имам ли право да гласувам за кмет на Варна 8-) Искам да подкрепя Кирил Йорданов 8-)

от Кролик на 28 Авг 2015 13:12
Нямам думи ... света ще свърши, идиотите НЕ !!

Хех, колко точно го е казал Кролик.. :mrgreen:

Какво толкова смешно съм питал 8-) Щом турски граждани от Истанбул, Бурса или Измир могат да гласуват за кмет на Кърджали, защо български гражданин, живеещ в български град да не може да гласува за кмет на друг български град 8-) Да, много точно го е казал Кролик 8-)

Върни се в “Свободна зона”