Планът Маршал за Съединените щати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Планът Маршал за Съединените щати

Мнениеот Странджата » 05 авг 2015 11:50

Горките американци! От кога са зазалязвали - май откакто ние сме заигрявали. И нито те залязват, нито ние изгряваме. Нищо, че си имаме кой да ни открива магистралите, имаме си и магистралки даже, всичко си имаме - и Хамериканска ненавист, и руска безкрайна и гореща като Сибир обич, само дето си нямаме Хамерикански живот, та се молим някак си да ни пуснат поне да го видим. Ама пък и то за какво ли ни е, като те са тръгнали от развала към провала - друго си е у нас- сутрин-вечер онанизъм - здрав и бодър организъм :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 авг 2015 11:56

Наскоро DW бяха пуснали материал за окаяното състояние на инфраструктурата в САЩ. А един се беше изказал: " Крепим се на тел и молитви...". Електрически стълбове в състояние, което трудно ще видите даже в България. И доста пътища, неремонтирани от байтошово време, че и отгоре.
Честно казано, бях изненадан-огромният БВП предполага тези проблеми отдавна да са решени, и то без проблем. Явно и там някой усърдно "усвоява" фондове. Не са ми ясни причините да е така, но в края на краищата-ще вземат още 2 трилиона заем и ще ги решат. Дето 18 - там и 20 трилиона....
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 05 авг 2015 11:58

viali69 написа:САЩ е една залязваща империя. Факт !
Новите световни лидери ще са от Изтока. Най-вероятно това ще са Русия и Китай. Първите са №1 като военна сила, а вторите вече са най-мощната икономика в света.
Свиквайте с тази мисъл иначе има реална опасност да изостанете от времето и да изглеждате като своите дядовци, които още сънуват СССР и Варшавския договор ... :mrgreen:

Подкрепям на 100% мнението ти!
Някои хора са изостанали във времето и живеят в 1995г.!Факт!
Но вече годината е 2015 и оттогава протекоха много промени!Факт!Факт!
В последните 10 години Русия и Китай дръпнаха напред, а САЩ в последните 15 години дърпат назад! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 05 авг 2015 12:11

petko.h.markov написа:
balgarinrusofil написа:Аз като ви разправям отдавна, че САЩ в момента е една западаща държава , вие не ми вярвате!
Да не говорим, че там има концентрационен лагер "Гуантанамо"! Факт!
А, че инфраструктурата им е под всякаква критика нямам никакво съмнение в това!
Фактите са следните:
САЩ и Западна Европа от 15 години вървят към регрес! Факт!
Докато Русия от 15 години върви към прогрес с постоянен икономически растеж! Факт!

Я кажи какво произвежда тази икономика и какво лично ти би си купил от нея.

Имам Лада , Йотафон, имам нов модел ЛЕД телевизор Рубин! Факт!
Като посъбера пари мисля да продам старата Лада и да си купя нова Лада Гранта!
Редовно ходя до "Берьозка" и си купувам руски хранителни стоки!Най-обичам сладоледите "Ленинградское ескимо" и "Руский пломбир"! А бонбоните им "Альонка" и шоколадът "Бабаевски" са много вкусни!Факт!
Лаптопът ми е Леново - китайска марка и 1 година вече ми работи без проблем! Факт!
Йотафон си го купих преди 3 месеца и работи без проблем! Факт!

Да не говорим в момента американската кухня е най-нездравословната! Факт!
Вижте документални филми за заведенията им за бързо хранене(натравяне) и ще разберете защо! Да не говорим, че храните им са пълни с вредни консерванти! Факт!

Изостанал си във времето! Живееш някъде в началото на 90-те години!
Тези , които твърдят , че САЩ в момента е държава , която върви към прогрес са също толкова смешни, колкото бабите и дядовците , които още сънуват СССР и Варшавския договор! Тоест изостанали във времето хора!
Китай в момента(т.е. 2015г.) е икономическа сила номер 1 , а Русия е военна сила номер 1! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2015 12:20

balgarinrusofil написа:
petko.h.markov написа:
balgarinrusofil написа:Аз като ви разправям отдавна, че САЩ в момента е една западаща държава , вие не ми вярвате!
Фактите са следните:
Докато Русия от 15 години върви към прогрес с постоянен икономически растеж! Факт!

Редовно ходя до "Берьозка" и си купувам руски хранителни стоки!Най-обичам сладоледите "Ленинградское ескимо" и "Руский пломбир"! А бонбоните им "Альонка" и шоколадът "Бабаевски" са много вкусни!Факт!
Лаптопът ми е Леново - китайска марка и 1 година вече ми работи без проблем! Факт!

Вижте документални филми за заведенията им за бързо хранене(натравяне) и ще разберете защо! Да не говорим, че храните им са пълни с вредни консерванти! Факт!

Тези , които твърдят , че САЩ в момента е държава , която върви към прогрес са също толкова смешни, колкото бабите и дядовците , които още сънуват СССР и Варшавския договор! Тоест изостанали във времето хора!
Китай в момента(т.е. 2015г.) е икономическа сила номер 1 , а Русия е военна сила номер 1! Факт!

Браво.Велик си.Ако и аз мога да събера пари като теб,за да си купя тези "шедьоври"на руската техническа мисъл и
икономически просперитет,ще се върна в 2015г.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 авг 2015 12:24

Вай, вай, вай..... Анатема!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 05 авг 2015 12:52

Фактите са следните:

М'че успокой се, че пак започна да вадиш вицове като от последната страница на Меридиан Мач! В щатите има фасадна демокрациям - там всичко се диктува от банките, бизнеса с горивата и ВПК! Икономически щатите са лидер и имат прогрес последните години след избухването на шистовата революция! Икономиката им определено не е западащата! В ЕС нещата са горе долу подобни! Русия обаче спокойно може да се нарече не западаща, а западнала държава! Там над 25% от населението е под прага на бедноста, висока смъртност, ниска продължителност на живота, високи нива на корупция, наркомания, алкохолизъм и неграмотност! Всичко това са факти, доказани многократно в докладите на ООН и други организации! Ако случайно не си бил в Русия, си пусни някое клипче от вконтакт, и гледай за каква мизерия говорим, България като инфраструктура е 100 години пред Русия!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 05 авг 2015 13:01

petko.h.markov написа:
balgarinrusofil написа:
petko.h.markov написа:
Фактите са следните:

Браво.Велик си.Ако и аз мога да събера пари като теб,за да си купя тези "шедьоври"на руската техническа мисъл и
икономически просперитет,ще се върна в 2015г.

Александров пропуснал си да кажеш за любимия си отбор Зенит, невероятно красивите малки градчета в руския прованс и бога на русите - Путим! Значи започнал си да ги усещаш нещата, Русия е ресурсен придатък на Китай! Китай са доста мощни за разлика ОТ Русия (ФАКТ), и населват масова китайци в Сибир! Китай обаче за разлика от Русия е в добри отношения с ЕС и САЩ и изнася огромен % от капиталите си именно там, не в Русия! Ако се сещаш на къде бия :mrgreen: ? Ета пиздец самой лучшей Александров :mrgreen: :lol: ...

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 05 авг 2015 13:02

HardWork написа:
Фактите са следните:

М'че успокой се, че пак започна да вадиш вицове като от последната страница на Меридиан Мач! В щатите има фасадна демокрациям - там всичко се диктува от банките, бизнеса с горивата и ВПК! Икономически щатите са лидер и имат прогрес последните години след избухването на шистовата революция! Икономиката им определено не е западащата! В ЕС нещата са горе долу подобни! Русия обаче спокойно може да се нарече не западаща, а западнала държава! Там над 25% от населението е под прага на бедноста, висока смъртност, ниска продължителност на живота, високи нива на корупция, наркомания, алкохолизъм и неграмотност! Всичко това са факти, доказани многократно в докладите на ООН и други организации! Ако случайно не си бил в Русия, си пусни някое клипче от вконтакт, и гледай за каква мизерия говорим, България като инфраструктура е 100 години пред Русия!

Личи си, че и ти си изостанал във времето човек поне с 20 години ! Живееш някъде в 1995г.! Ало годината е 2015, на не 1995! :lol:
Кой каза, че руснаците са беден народ ? Къде го прочете това? Ходи ли в Русия ? Кога ходи за последно ?
Руснаците в момента имат много по-висок жизнен стандарт от българите!
Ама, не ми говори за дълбоката руска провинция! Нека погледнем качеството на живот в Москва, Сочи, Санкт Петербург , Ростов на Дон, Севастопол, Казан!
Както на Запад, така и в Русия има бедни и богати хора!
Все пак Русия е наследник на една разпаднала се империя! Това носи повече негативи, отколкото позитиви на руснаците!
И въпреки тези негативи само за 20 години Русия се издигна от пепелта!
След още 10 години Русия ще бъде икономическа сила №1!
Точно това ви плаши вас хамериканофилите и русофобите !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 авг 2015 13:02

Човек търси конструктивен и интересен диалог, вие го обърнахте на Лади, Йотафони, "западналата" Русия и т..н. ... Да ви е*а в троловете :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”