Предлагам няколко не толкова популярни маршрута:
Марагидик (Стара планина/Априлци/ Христова стружна), Триглав/ Голям кадемлия (от с. Тъжа през х. Русалка и х.Триглав),
Чумерна (Еленски балкан), Али Ботуш(на върха минава границата с Гърция), вр. Руен от х. Осогово.
Това са няколко не толкова "модерни" дестинации иначе класиките са си ясни:
Ботев(от х. Рай и от х.Плевен), Мальовица, Мусала, Вихрен, Безбог и много по-хубавия от Безбог за мен Полежан, Кончето през Кутело
абе знаете ги много са. Баташки снежник в Родопите също е страхотен с хубава гледка.
Спасението от жегата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спасението от жегата
Последна промяна от Pichichi на 28 юли 2015 15:05, променено общо 1 път.
В Антарктида било хладновато съм чувал...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Синьо сърце написа:modor написа:Поздрави от Разложката котловинаНаздраве!
Наздраве от потна София, ама довечера след работа...
току-що свалих 2 килограма в 204. Хора, не ползвайте климатик на работа, преди да си тръгнете. Излизайки навън се чувствате като говно!
Пише се Левски, чете се Любов.
- dreben23
- Контакти:
Bojko Berojko написа:Рила, Пирин и Родопа са супер
Само Родопа!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Поздрави за красивата снимка. Само преди 20тина дена бях там с малкото левскарче. Една не малка част от живота ми е минал по планините, които са свързани и с работата ми. Предпочитам ги за почивка пред морето.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Бачково, Хвойна, Чепеларе, Смолян и като цяло Родопите - най-красивата българска планина. 

pens написа:Синьо сърце написа:modor написа:Поздрави от Разложката котловинаНаздраве!
Наздраве от потна София, ама довечера след работа...
току-що свалих 2 килограма в 204. Хора, не ползвайте климатик на работа, преди да си тръгнете. Излизайки навън се чувствате като говно!
Късно е за мен цял ден съм в офиса и като ми се наложи да излезна

Темата е Супер, винаги съм предпочитал планината там е истинската почивка, морето само ме напряга в повечето случаи и за съжаление трябва да се съобразя с жената (то нали знаете те не са като хората

Но тая събота и неделя ще съм на Шипка и Бузлуджа малко на разходка

БОТЕВ Пловдив
-
- Контакти:
Синьо сърце написа:
Това е. България има разкошни планини. Курортните селища предлагат голямо разнообразие от места и пакети-луксозни хотели, семейни къщи, вили и хижи. След 1000-1200 метра надморска височина, температурите дори следобед трудно достигат 27-29 градуса, а вечер си е нужна връхна дреха. Далече от нагрятия бетон и асфалт, свежестта на горите и потоците дава съвсем друго усещане. Доколкото аз лично не съм страстен фен на морската почивка, ходенето на планина си е истината. 3-4 часа ходене на ден, после с чиста съвест може да се сяда на катък с орехи и още нещо, плюс ледена изворна вода. А който иска-да се пържи по пясъка и в градовете...![]()
( на снимката е Мальовица, където бях миналата седмица)
Хубава тема и прекрасен изглед ! Блазе им на хората, които са избегнали жегите и се намират на такива райски места.
- Синьо сърце
- Контакти:
Последна промяна от Синьо сърце на 28 юли 2015 19:38, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Кой се интересува от дъртата госпожа 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !