Колко изкарват продавачите на царевица/ гевреци по морето?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко изкарват продавачите на царевица/ гевреци по морет

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 12:16

sandi74 написа:
Sotir написа:Чувал съм доста баснолосвни суми :shock: и доста съм си мислел да ли си струва да се пробва като вариант за лятото. Някой работил ли е ли нещо подобно? :roll:

Няма лошо да се пробваш ама в никакъв случай не забравяй да се оборудваш с пълното бойно снаражение-каска,протектор,наколенки,налакътници,ламаринка за отзад и ...... УСПЕХ :idea: :mrgreen: :lol: ;)

Само как му даваш съвет, яко! От личен опит ли го знаеш това, или просто предполагаш :twisted:

ПП- Преди две-три седмици имаше интервю по БНР с някакъв, дето решил да продава царевица, но без разрешително. Е изкарал там за два дена към 200 лева, обаче глобата била от 2 до 5 хиляди :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2015 12:21

Кашчей написа:
sandi74 написа:
Sotir написа:Чувал съм доста баснолосвни суми :shock: и доста съм си мислел да ли си струва да се пробва като вариант за лятото. Някой работил ли е ли нещо подобно? :roll:

Няма лошо да се пробваш ама в никакъв случай не забравяй да се оборудваш с пълното бойно снаражение-каска,протектор,наколенки,налакътници,ламаринка за отзад и ...... УСПЕХ :idea: :mrgreen: :lol: ;)

Само как му даваш съвет, яко! От личен опит ли го знаеш това, или просто предполагаш :twisted:

ПП- Преди две-три седмици имаше интервю по БНР с някакъв, дето решил да продава царевица, но без разрешително. Е изкарал там за два дена към 200 лева, обаче глобата била от 2 до 5 хиляди :roll:

[offtopic]Кашчей, гледам няколко пъти вече споменаваш БНР, явно го слушаш.Върви ли още предаването "Спорт и музика"[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 12:23

ivan56 написа:
Кашчей написа:
sandi74 написа:

[offtopic]Кашчей, гледам няколко пъти вече споменаваш БНР, явно го слушаш.Върви ли още предаването "Спорт и музика"[/offtopic]

[offtopic]Слушам го когато съм на работа, а "Спорт и музика" върви все още, да.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 22 юли 2015 12:26

Вчера като ходих на плаж и мернахме 2-ма 3-ма,че стана дума точно за зплатите им, едното аверче каза,че имал познат който взимал 1300-1500+ някакви бонуси.
Ама то трябва да си луд да го почнеш тва.. :shock:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 22 юли 2015 12:34

Sotir написа:Бате ти не знаеш кой познавам, нали така. ...

Еми, значи проблема ти е решен - звънкай му да те вкарва в схемата и ще ти обясни всичко. Всичко останало обикновено завършва ортопедично-неприятно, и постфактум се оказва, че тоз дето го познаваш и не си го питал предварително - не може да ти помогне, щото не е в тоя бизнес точно, а и - няма да си разваля отношението с другите баш зарад теб.

Успех в начинанието :)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 22 юли 2015 12:39

Много смях, направо лудница от тема. Ти да не би да си мислиш че ще купиш царевица от дядото на нивата или ще омесиш гевреци и хайде на плажа да продаваш и няма да дойде някой празноглав с ланци и татуси и да ти завре кочана на едното място ??!! За жал такива инициативи не могат да съществуват по нашите ширини. Тук има други правила , от едни другари. Всичко е тяхно, плажа, пясъка ако питаш тях и водата е тяхна, така че мисля че това е абсурдно. АКо искаш да работиш за някой такъв, успех. Ако искаш сам да се пробваш, два пъти повече успех ще ти трябва.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 22 юли 2015 12:41

Sotir написа:Ами сигурен съм че с 4 месеца бачкане по морето и здраво разнасяне се изкарва доста повече от месечната заплата на коментиращите тука. Особено ако имаш някакъв едж пред конкуренцията. Дето се вика може да разнасяш даже Макдоналдс по плажа на двойна надценка и с това да правиш нелошите пари.

Бачкай, разнасяй, но не занимавай всички със своята провалена, необразована персона, мислейки си, че всички тук са като теб - бачкатори, които се радват на 1000 лева все едно са "нелоши пари". Аз ходя на море, за да плувам и да си почивам, а такива с гевреци са нещо като страничен шум - провалени, скапани хора, които водят нацията надолу с липста на амбиция! България се напълни с тъпаци, готови на всичко за минимална заплата, която да изпушат и похарчат за пета ръка техника и 10-годишни коли. Презирам такива като теб!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2015 12:43

Кашчей написа:
ivan56 написа:
Кашчей написа:
sandi74 написа:

[offtopic]Слушам го когато съм на работа, а "Спорт и музика" върви все още, да.[/offtopic]

[offtopic]Мерси[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 22 юли 2015 12:45

монго елементарно парченце е авторът на темичката. найш, вика, кой познавам... ми като го познаваш що не питаш него ами питаш тук? тея дето продават най-често са работници и на заплата. парсата е за друг, все едно да питаш тия дето късат билетите за чадъри и шезлонги колко изкарват. а пък комбинацията баровци и макдоналдс направо ме изкърти, честно. във ващо село(сигурно някъде из северна българия) баровците може и да тъпчат макдоналдс, ама не навсякъде е така. на съни бийча всички вериги на бургери имат минимална цена 7 марки за брой, ти като ги пуснеш на дубъл, сиреч за 15, вечерта ще нахраниш прасето на хазяина от равда или ахелой
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 12:46

Аз съм на мнение Сотир да си стои в Обесрваторията на Рожен и да не се занимава на тия години с царевица по морето 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”