Кои са най-опасните наркотици?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Кои са най-опасните наркотици?

Мнениеот парци » 10 юли 2015 09:47

scot написа:
От легализираната надали толкова, колкото правят в момента. ;)

МНОГО ПОВЕЧЕ!...

Отиди на преглед.
Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 10 юли 2015 10:32

Ако се легализира марихуаната, приходите от производството и търговията драстично ще спаднат, ще се сринат !

Това е причината разни лобита в бизнеса и политиката да са против, защото ще им паднат печалбите...
Преди 10-тина години килограм добра трева струваше 250 лв., сега чувам че върви по 2000-2500 лв. и нагоре. Ако се легализира, пазара ще се наводни и печалбите ще секнат.

Ето затова не искат да я легализират. Пък и след като "забраненият плод" вече не е забранен, то и интереса на младите тъпанари ще спадне... щото сега повечето пушат именно защото е забранено, да се правят на интересни.

А иначе, когато държавата забрани алкохола, цигарите и хазарта, тогава ще призная, че се бори с дрогата и зависимостите...

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 10 юли 2015 11:12

Основния аргумент за легализацията на леките наркотици не са приходите в бюджета, а факта че масово се употребяват. Под масово имам предвид масово масово, поне в София. С тези закони държавата автоматично прави стотици хиляди хора престъпници.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юли 2015 11:45

но опасността от смъртоносно отравяне е по-ниска, отколкото при алкохола и никотина

Бе верно ли знаеш за некой, умрел от свърхдоза никотин? :roll:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 юли 2015 12:49

КОИ СА НАЙ-ОПАСНИ?

ВСИЧКИ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 юли 2015 13:39

Yoda_ написа:Ако се легализира марихуаната, приходите от производството и търговията драстично ще спаднат, ще се сринат !

Това е причината разни лобита в бизнеса и политиката да са против, защото ще им паднат печалбите...
Преди 10-тина години килограм добра трева струваше 250 лв., сега чувам че върви по 2000-2500 лв. и нагоре. Ако се легализира, пазара ще се наводни и печалбите ще секнат.

Ето затова не искат да я легализират. Пък и след като "забраненият плод" вече не е забранен, то и интереса на младите тъпанари ще спадне... щото сега повечето пушат именно защото е забранено, да се правят на интересни.

А иначе, когато държавата забрани алкохола, цигарите и хазарта, тогава ще призная, че се бори с дрогата и зависимостите...

:evil:

Абсолютно съм съгласен.
Тези които държат бизнеса с марихуаната не искат да става легален, защото тогава всеки ще може да се занимава с този бизнес и ще повече конкуренция, държавен контрол за качеството, акцизи и т.н..

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 юли 2015 14:02

Yoda_ написа:А иначе, когато държавата забрани алкохола, цигарите и хазарта, тогава ще призная, че се бори с дрогата и зависимостите... :evil:

Много умно :lol: Как мислиш, че е създадена мафията в сегашния й вид в САЩ :?: По темата - против легализиране на марихуаната съм, а най-опасните наркотици - хероина и метамфетамините ( crystal meth ) :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 10 юли 2015 14:35

Аз мисля, че не трябва да се легализира марихуаната поради няколко причини. Тя е по-силен наркотик от цигарите, защото е психоактивен и води до състояние, в което не знаеш къде се намираш. И все пак, въпреки множеството мнение според които тревата е безвредна, тя вреди. Всеки пушек в дробовете е вреден, както и всяко психоактивно вещество. Ще бъде сериозен проблем ако хората започнат да пушат марихуана, както пушат цигари, защото никотина отпуска стреса за известно време и си прочистваш главата (ако си на работа примерно), докато при тревата ефектите са по-силни и по-трайни.

Да допълня : легализирането на марихуаната няма да спре контрабандата ѝ. Цигарите са легални, но контрабанда има, защото ако са без бандерол ще се избегне акциза.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2015 14:51

Пия марково уиски, плющя засукани момета и гледам футболните подвизи на Леевски. За какво са ми тези боклуци да ми мътят мозъка и да ми пречат да изживея пълноценно тези моменти? 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 юли 2015 15:17

Хероинът и кокаинът са най-големите гнусотии. Херцата- не само психическо, но и физическо пристрастяване- органите ти могат да спрат да работят нормално, ако изведнъж спреш да им доставяш дозата с отрова. Кокаинът- по-някое време тотално си прецакваш производството на допамин в тялото, които ще рече, че ставаш неспособен да изпитваш каквото и да е щастие без тая гадост.

Иначе и от тревичка и гъбки можеш да стигнеш до психиатрия. ;)

Тревата ако я легализират, огромен дял от консумацията ще имат "домошарките". ;) Не е огромна философия да отгледаш няколко конопени растения. ;)

Върни се в “Свободна зона”