fcb_bg написа:В Щатите ти плащат 200 долара за да участваш като опитно зайче за какво ли не. Подписваш си декларацията "Знам какво правя" и толкова.
Как ги сравняваш само нещата не е истина.Темата какво общо има със САЩ!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:В Щатите ти плащат 200 долара за да участваш като опитно зайче за какво ли не. Подписваш си декларацията "Знам какво правя" и толкова.
fcb_bg написа:futbolqga написа:fcb_bg написа:В Щатите ти плащат 200 долара за да участваш като опитно зайче за какво ли не. Подписваш си декларацията "Знам какво правя" и толкова.
Май не правиш разлика между доброволно и насилствено? Плюс това в САЩ става въпрос за фармацевтични продукти, а не за биологични оръжия.
Биологичните си разработки ги изпитват в естествена среда в Африка.
futbolqga написа:fcb_bg написа:futbolqga написа:fcb_bg написа:В Щатите ти плащат 200 долара за да участваш като опитно зайче за какво ли не. Подписваш си декларацията "Знам какво правя" и толкова.
Май не правиш разлика между доброволно и насилствено? Плюс това в САЩ става въпрос за фармацевтични продукти, а не за биологични оръжия.
Биологичните си разработки ги изпитват в естествена среда в Африка.
Хубаво, да приемем, че е така, въпреки че тезата ти е толкова обоснована, колкото би била моята, че македонците са стъпвали на луната. Как според теб извращенията, които една пропаднала държава извършва, оправдават тези на друга подобна държава?
damyanov1963 написа:sandi74 написа:Другарю Дамянов,едва ли това ви учудва при положение че много години и с нас се правят какви ли не опити на които и маймуните завиждат благородно![]()
Аз пуснах темата за успокоение, че не сме само ние бе Санди
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
damyanov1963 написа:И Хитлер е правил научни експерименти с хора. И него ли го оправдавате(тези, които защитавате КНДР)?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта