Турци подпалиха параклиса в Сопот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турци подпалиха параклиса в Сопот
До кога ще сме роби в собствената си държава. За това, което са направили и трепането им е малко на тия резаните цървули. Вън турците от България, вън резаните подлоги, долу новините на турски !!!

- trokadero_
- Контакти:
Газова камера за тях
И къде в статията пише, че са турци?
Най-вероятно е да са атеисти, тъй като за един вярващ, християнин или мюсюлманин, религиозните символи са свещени и не се поругават.
Най-вероятно е да са атеисти, тъй като за един вярващ, християнин или мюсюлманин, религиозните символи са свещени и не се поругават.
- ndrangheta
- Контакти:
v.r.s. написа:И къде в статията пише, че са турци?
Аз не съм вярващ, но никога не бих посегнал на църква. По-леко с предположенията.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Турци няма. Има българи мохамедани. Заради надменното държание на повечето българи към мюсюлманите, тези хора станаха лесна плячка за Турция и ги прилапа като ги потурчи.
ndrangheta написа:v.r.s. написа:И къде в статията пише, че са турци?
Аз не съм вярващ, но никога не бих посегнал на църква. По-леко с предположенията.
Ти може да не посегнеш, но има хора, които го правят и те със сигурност не са вярващи.
И що да са турци? Или щот'на бат' Санди така му е хрумнали, харесало, приискало...?
В този стил, далеч по гръмко би прзовучало - " Ислямска Държававече безчинства и у нас,злококобно посегна на изконни християнски ценности,пали ги, май"
Или по-вероятното " Мазни политици дупелизци на САЩ, НАТО и т.н. платили на 2 лумпена за безобразието, за да насаждат етническо напрежение"
В този стил, далеч по гръмко би прзовучало - " Ислямска Държававече безчинства и у нас,злококобно посегна на изконни християнски ценности,пали ги, май"
Или по-вероятното " Мазни политици дупелизци на САЩ, НАТО и т.н. платили на 2 лумпена за безобразието, за да насаждат етническо напрежение"

-
- Контакти:
.
Последна промяна от levskarski на 03 юли 2015 12:29, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
levskarski написа:Кво ги защитавате рязаните карабини??? Виновни невинни все тая, турците и циганите на сапун , вън американците от България и вън България от ЕС !!!! Иначе думата е една и тя скоро ще ни сполети...ЗАКРИВАЙ.
И що решихте, че са точно турци ?? Щот' кат' шарани кълвете на гола кука... Бай дъ уей, неуместно сравнине, защото шарана хич не е глупава риба...
Някой е платил за това, сигурен съм. И този "някой" не е турчин, нито мюсюлманин... Просто се нагнетява напрежение.
За циганите ясно, но турците какво са ви виновни ? Някой да е видял нещо лошо от обикновен български турчин ?? Споделете моля...
Аз съм 100% българин и православен християнин, но честно казано, като гледам в к'ва проста, злобна и гадна сган се превръща народа ни, вече започва да ме е срам от този факт.
Навремето, когато имах право и възможност, пропуснах да си извадя руски паспорт и сега да съм с двойно гражданство...
Сега, нито братята сърби, нито руснаците биха ми дали гражданство... знате защо...
Някой е платил за това, сигурен съм. И този "някой" не е турчин, нито мюсюлманин... Просто се нагнетява напрежение.
За циганите ясно, но турците какво са ви виновни ? Някой да е видял нещо лошо от обикновен български турчин ?? Споделете моля...
Аз съм 100% българин и православен християнин, но честно казано, като гледам в к'ва проста, злобна и гадна сган се превръща народа ни, вече започва да ме е срам от този факт.
Навремето, когато имах право и възможност, пропуснах да си извадя руски паспорт и сега да съм с двойно гражданство...
Сега, нито братята сърби, нито руснаците биха ми дали гражданство... знате защо...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !