Слави Трифонов продаде билетите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Слави Трифонов продаде билетите

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2015 00:04

Neo M написа:
dunavfc написа:...За мен, като певец и шоумен е на най-високо ниво в България...

Извинявай, но той точно като певец и музикант е гола вода и кал в ушите. Разбира от музика, но само на теория. Виж за шоумен не зная- умее да разказва вицове, не мога да му го отрека. При него има нещо друго- тарикат е и знае къде да вложи / говоря за предаването и бенда /. Виж, бенда му е един от най-добрите в страната. Повечето музиканти са страхотни и са много сработени. Имат и доста талант. С малки изключения, разбира се, като Годжи най-вече, който е средна работа. Това го държи плешивия на музикалната ни карта- Евгени, Цецо Недялков и Ку-Ку Бенд.
Иначе да е жив и здрав. Няма лошо щом може да продаде националния стадион за 9 часа. Има публика, продава.

Има много хубави песни, песни, които са оставили следа в историята на българската музика. На мен лично ми допада.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юни 2015 00:22

dunavfc написа:Има много хубави песни, песни, които са оставили следа в историята на българската музика. На мен лично ми допада.

Аз не те карам да мислиш обратното, но в предното си мнение ти обясних, защо се получава така. Хората в бенда имат качествата, таланта и уменията да творят. Той канализира тези им качества чрез своя нюх. Получава се така, щото взаимно се допълват и един без друг няма да са това, което са. Неслучайно са и толкова време заедно. Сам по себе си, Трифонов няма място на музикалната сцена, а те самите едва ли ще успеят да се "продадат" на пазара толкова успешно, колкото в момента.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 26 юни 2015 00:42

Изрод като Иван Ласкин едвам пълни 100 места в някой общински театър, а тоя селски индивид Трифонов, който не може да каже едно сложно изречение, цял стадион. Боже, ако имаш милост заличи това жалко подобие на държава !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2015 00:55

Neo M написа:
dunavfc написа:Има много хубави песни, песни, които са оставили следа в историята на българската музика. На мен лично ми допада.

Аз не те карам да мислиш обратното, но в предното си мнение ти обясних, защо се получава така. Хората в бенда имат качествата, таланта и уменията да творят. Той канализира тези им качества чрез своя нюх. Получава се така, щото взаимно се допълват и един без друг няма да са това, което са. Неслучайно са и толкова време заедно. Сам по себе си, Трифонов няма място на музикалната сцена, а те самите едва ли ще успеят да се "продадат" на пазара толкова успешно, колкото в момента.

Приносът на Бенда е неоспорим, но лично за мен, музикалните качества на Слави също и ще го потвърдя с примери :

https://www.youtube.com/watch?v=Mcd6h9ZI-wk - И без теб
https://www.youtube.com/watch?v=RfaM_Ai7QcE - Нещо лично

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2015 00:57

Азис също напълни стадиона преди години.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 юни 2015 00:59

Слави и оркестъра му направиха много силни години в миналото. Много хора го обичат. Надали има някой, който да не е слушал поне 1-2 негови песни.
Все пак преди години правеше национални турнета всяка година и пълнеше стадионите. А бенда си е класа. За мен Цецо е един от топ 3 на китаристите у нас.

Самият факт, е за 9 часа е продал билетите е показателен.
Както всеки изпълнител за едни е готин, за други - никаквец. За всеки влак си има пътници. И аз попаднах на последния бис на концерта му в Армеец(по БТВ).....еми залата се пръскаше.

Обичат си го хората. Аз даже се учудих, че и шоуто му още върви. Много жени го харесват.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 26 юни 2015 01:12

Бе и на Лили Иванова и Веселин Маринов им се подиграват ама си пълнят НДК и Арена Армеец, що пък Трифонов да не напълни националния стадион? Плюс това колкото и да се напъвате тука някои той има много добри песни, да не споменавам уникалния бенд който стои зад него. Мнозинството му се кефи и толкова, оставете ги хората.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 юни 2015 01:24

На много пиене се слуша, най-вече заради музикантите от групата. :)

Потребителски аватар
Billy Bones
Контакти:

Мнениеот Billy Bones » 26 юни 2015 01:51

А кой твърди,че за 9 часа са продадени билетите?Самия Славчо ли?Той обича да се самохвали

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 26 юни 2015 01:55

Преди да му правите евалата на тоя мишок, че видите ли ще напълни Националния стадион, вижте къде разполага сцената на концертите на всички други стадиони, на които е пял. Сцената е в центъра на терена, с лице към сектор А. Това само в България се брои за "пълен стадион". Ако си разположи сцената пред сектор Г, както всички големи звезди, изнасяли концерти в България и цялото пространство пред сцената, плюс секторите А, Б и В е пълно с народ, тогава това ще се брои за пълен стадион. Разликата е , че в единия вариант се събират максимум 10 000 души, а в другия над 60 000.

Върни се в “Свободна зона”