Кандидат-любовник пребит след уговорка за среща във фейсбук

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Кандидат-любовник пребит след уговорка за среща във фейсбук

Мнениеот iliev72 » 26 мар 2015 20:47

Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.
FaceBook , FuckBook все там :) Намери си този филм и ще научиш интересни факти за най-безинтересната социална мрежа/клоака.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 20:48

Синьо сърце написа:
dreben23 написа:Истината е, че на всеки може да се случи, сега измамниците са много изобретателни и изобщо няма и да се усетиш откъде ти е дошло! :cry: [offtopic]Аз затова си гледам уебкамерите и пари не ти трябват за кафе, ни нищо. :) Но само като е евроквалификационният цикъл , през останалото време няма кога да ги вместя в натоварения си график, знаете. :)[/offtopic]

Ти ще тръгнеш ли по фацебуке да се чифтосваш? Това не е сериозно! И пуберите не правят таака, ходят в Гепи ме и подобни...

Не, аз само си давам прогнозите там. :) А и там всеки може да ти прочете всичко само с едно кликване на мишката. Не че и другаде не може де. Или вляза да си поцъкам на слинго или буглето! :lol: Даже съветвам да не давате много достъп във фейса на приложения и игри- всичко ще ви прочетат и някой път няма да можете и да си влезете- на една позната й го бяха хакнали така! :lol: (ох, че грозно звучене има нашият език). Няма майтап, чудехме се няколко дни, накрая българският бавен реотан зацепи- игричка във фейса! :lol:

Ако продължат вътрешните шпионажи, нищо чудно и да се случи! Но това достойно ли е за един бъдещ шампион- вътрешен шпионаж и саботажи за някъв пиклив мач? :lol: Това си е жива излагация пред очите на заблудена България!

[offtopic]Отиде и тая тема на кино, ама така е като разговаряш с левскари! :cry:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 26 мар 2015 20:54, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2015 20:51

iliev72 написа:Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.
FaceBook , FuckBook все там :) Намери си този филм и ще научиш интересни факти за най-безинтересната социална мрежа/клоака.

Може. Чекиджии всякакви. Не ми е интересно, а и след доста повече бройки от споменатия дядка нямам и тръпка. Всичко си има място и време. Гледам си семейството и толкоз.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 мар 2015 20:52

Синьо сърце написа:
iliev72 написа:Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.

Може. Чекиджии всякакви. Не ми е интересно, а и след доста повече бройки от споменатия дядка нямам и тръпка. Всичко си има място и време. Гледам си семейството и толкоз.

:-) :-) :-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 мар 2015 20:59

Синьо сърце написа:

Това приложение на лицевата книга хич не им харесва , но всеки си я ползва както намери ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2015 21:07

iliev72 написа:Това приложение на лицевата книга хич не им харесва , но всеки си я ползва както намери ;)

Ми имам познати, дето си довлякоха оттам некви скучубри, де да знам...щом им харесва-лошо няма!
Аз и в момента на работното място имам две опции, дето преди 10 години да съм ги заградил като новороссиец -хохли под Дебалцево! :)
Но пак казвам-не ми е интересно...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 26 мар 2015 21:21

Аз навремето като бях на 16-18 години години ходих на Златни Пясъци! Там имаше имаше много рускини , които ходеха на секс туризъм! Като ги заговарях на перфектен руски език и като разбраха, че съм и българин, се изненадваха приятно и веднага ме каниха на гости в хотелската стая и ставаше як купон! 8-)
После от 18 до 23 години бях в Москва, учих висше образование в университета "М.Ломоносов" и там колко студентки рускини като ме разбраха, че съм българин и че владея перфектен руски ме каниха или на сладкарница или направо на гости в тях и ставаше як купон! Ех колко хубави години изкарах в Москва! 8-)
После отново се върнах в България и по Златните се запознах с една рускиня от Санкт Петербург, която се залюбихме сериозно и вече 12 години поддържаме сериозна връзка и се разбираме перфектно и ми роди 2 деца и си гледам вече семейството! :)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2015 21:29

aleksandrov77 написа:Аз навремето като бях на 16-18 години години ходих на Златни Пясъци! Там имаше имаше много рускини , които ходеха на секс туризъм! Като ги заговарях на перфектен руски език и като разбраха, че съм и българин, се изненадваха приятно и веднага ме каниха на гости в хотелската стая и ставаше як купон! 8-)
После от 18 до 23 години бях в Москва, учих висше образование в университета "М.Ломоносов" и там колко студентки рускини като ме разбраха, че съм българин и че владея перфектен руски ме каниха или на сладкарница или направо на гости в тях и ставаше як купон! Ех колко хубави години изкарах в Москва! 8-)
После отново се върнах в България и по Златните се запознах с една рускиня от Санкт Петербург, която се залюбихме сериозно и вече 12 години поддържаме сериозна връзка и се разбираме перфектно и ми роди 2 деца и си гледам вече семейството! :)

Бе надали на 16-18 ти е бил перфектен руският език, ама карай... ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2015 21:29

На работното място пък ще ти е най-зор, а и си е доста рисковано. Все пак зависи и от работното място, по-нископлатените навярно си го позволяват това удоволствие- примерно да забършеш колежка метачка на улицата. :)
Но по принцип там дето си вадиш хляба.. Другото ме е срам да го кажа, допълвайте си го. :mrgreen:

Само не ми казвай, вперед Зенит, моля ти се! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 мар 2015 21:30

Брад, рускините и без перфектен руски, пак си бяха лесни. И то не щото са свърхосвободени, ми щото навършат ли една възраст, почват да търсят балъка по секви начини. Наясно са, че ако до 25 не са се задомили умиргат...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”