FaceBook , FuckBook все там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:dreben23 написа:Истината е, че на всеки може да се случи, сега измамниците са много изобретателни и изобщо няма и да се усетиш откъде ти е дошло![offtopic]Аз затова си гледам уебкамерите и пари не ти трябват за кафе, ни нищо.
Но само като е евроквалификационният цикъл , през останалото време няма кога да ги вместя в натоварения си график, знаете.
[/offtopic]
Ти ще тръгнеш ли по фацебуке да се чифтосваш? Това не е сериозно! И пуберите не правят таака, ходят в Гепи ме и подобни...
iliev72 написа:Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.
FaceBook , FuckBook все тамНамери си този филм и ще научиш интересни факти за най-безинтересната социална мрежа/клоака.
Синьо сърце написа:iliev72 написа:Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.
FaceBook , FuckBook все тамНамери си този филм и ще научиш интересни факти за най-безинтересната социална мрежа/клоака.
Може. Чекиджии всякакви. Не ми е интересно, а и след доста повече бройки от споменатия дядка нямам и тръпка. Всичко си има място и време. Гледам си семейството и толкоз.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Синьо сърце написа:iliev72 написа:Синьо сърце не си прав ! Даваха един документален филм за лицевата книга и дадоха някакъв дядка който е забил над 100 от лицевата книга.
Може. Чекиджии всякакви. Не ми е интересно, а и след доста повече бройки от споменатия дядка нямам и тръпка. Всичко си има място и време. Гледам си семейството и толкоз.
iliev72 написа:Това приложение на лицевата книга хич не им харесва , но всеки си я ползва както намери
aleksandrov77 написа:Аз навремето като бях на 16-18 години години ходих на Златни Пясъци! Там имаше имаше много рускини , които ходеха на секс туризъм! Като ги заговарях на перфектен руски език и като разбраха, че съм и българин, се изненадваха приятно и веднага ме каниха на гости в хотелската стая и ставаше як купон!![]()
После от 18 до 23 години бях в Москва, учих висше образование в университета "М.Ломоносов" и там колко студентки рускини като ме разбраха, че съм българин и че владея перфектен руски ме каниха или на сладкарница или направо на гости в тях и ставаше як купон! Ех колко хубави години изкарах в Москва!![]()
После отново се върнах в България и по Златните се запознах с една рускиня от Санкт Петербург, която се залюбихме сериозно и вече 12 години поддържаме сериозна връзка и се разбираме перфектно и ми роди 2 деца и си гледам вече семейството!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта