Мтел ще предлага Diema Extra от 28 март
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мтел ще предлага Diema Extra от 28 март
Предлагам кабеларките да станат по 1000лв. на месец,а кодираните спортни канали по 2000лв.Така хем стадионите ще се напълнят,хем нацията ще е здрава
!!!
Аз за английски "футбол" не 4 лв., а 1/4 стотинка не давам! Да бяха отделили "А" ФГ от английската простотия, бих станал абонат заради нашето първенство, но нямам намерение да спонсорирам простолюдието, прехласващо се от английските ботушари, понеже някой ежедневно им втълпява, че на островчето започва и свършва светът! Сиктер, Диема Спорт!!!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!
Формула1 е чак до ноември....
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- Trueplayer
- Контакти:
RealMCF написа:Аз за английски "футбол" не 4 лв., а 1/4 стотинка не давам! Да бяха отделили "А" ФГ от английската простотия, бих станал абонат заради нашето първенство, но нямам намерение да спонсорирам простолюдието, прехласващо се от английските ботушари, понеже някой ежедневно им втълпява, че на островчето започва и свършва светът! Сиктер, Диема Спорт!!!
Много точно !
И защо бях изтрит ако не е тайна?
Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство. Не съм експерт за да преценя, дали тази телевизия има бъдеще или не, дали достатъчно на брой хора са готови да ползват услугата, но когато отидох да си платя таксата за месеца, имаше около 10-на човека пред мен, които чакаха да си платят 4 лв. за да гледат мачовете. Когато дойде моят ред, касиерката беше супер изнервена и ми обясни, че през последната седмица и се наложило да попълва над 200 формуляра за този канал на нови клиенти.
- trokadero_
- Контакти:
hajitsu написа:Не разбирам защо непрекъснато пускате теми, свързани с услугата, като вече има такава?
Защото това се отнася специално за потребителите на МТЕЛ , а не за услугата като цяло
dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство. Не съм експерт за да преценя, дали тази телевизия има бъдеще или не, дали достатъчно на брой хора са готови да ползват услугата, но когато отидох да си платя таксата за месеца, имаше около 10-на човека пред мен, които чакаха да си платят 4 лв. за да гледат мачовете. Когато дойде моят ред, касиерката беше супер изнервена и ми обясни, че през последната седмица и се наложило да попълва над 200 формуляра за този канал на нови клиенти.
Далеч си от истината.Нова Броудкастинг се опитаха да извият ръцете на БСК,но разбраха че без най-големия оператор в БГ ще закъсат яко и си намалиха претенциите наполовина.Това в резюме,не ми се пише много,много...
I'M BLIND!IMPRESS ME!
ама има ли още балъци да плащат ?
dunavfc написа:Нещо операторите, които се дърпаха най-много ( Булсат и Мтел ), почнаха да разбират, че няма да стане тяхната и без Диема Екстра ще си направят ритуално самоубийство. Не съм експерт за да преценя, дали тази телевизия има бъдеще или не, дали достатъчно на брой хора са готови да ползват услугата, но когато отидох да си платя таксата за месеца, имаше около 10-на човека пред мен, които чакаха да си платят 4 лв. за да гледат мачовете. Когато дойде моят ред, касиерката беше супер изнервена и ми обясни, че през последната седмица и се наложило да попълва над 200 формуляра за този канал на нови клиенти.
Ти да не си платен агент а ?! Само ще ти кажа , че в касата която аз плащам Булсат няма такива идиоти като теб.И да информирам всички ,че
HDTV. Currently Australian GP only
Смешниците от Нова Броадкастинг са купили само едно състезание и сега се надявам да издоят глупците които не са чули за стрийминг.
И съвсем в случайно в iptv на Булсат има също и RTL по която си дават Формула 1
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.