Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Абсолютно копиран от Айфона. Телефона на годината ще е LG G4.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
-
forever bluet
Телефона е уникален,имам две инжинерни копия /без слот за карта/ и мога смело да заявя,че такъв телефон не е правен никога. Всяко сравнение с АйФон е тъпо и неуместно! Разликите в полза на Самсунг са огромни. Започвам с дизайна: Много по-малка рамка около дисплея,метала на задния капак на Самсунг е облечен в закалено стъкло и практически не се драска. Капака има уникален блясък,камерата е изпъкнала поради факта,че има много сериозна оптика и стабилизация,предната камера също е с много по-голямо око от на Айфон. Страничната лайсна е от много по-високо качество,Самсунг има два микрофона,а Айфон един и качеството при разговор е много по-добро! Има съвсем реална възможност сами да си свалите задния капак и да смените батерията. Модела ЕДЖЕ е несравнимо красив и няма нищо общо с Айфон ,като и размера му е 5,1 инча/ 4,9 Айфон/и е напълно компактен. Извития дисплей е напълно функционален и можеш без проблем да преместиш икони или да видиш ,кой те търси дори и телефона да е обърнат надолу с дисплея. Сравненията на характеристиките са смешни просто. Осемядрен процесор при Самсунг като при нормална работа и слабо натоварване единия 4 ядрен процесор си почива и пести тока. Камерата е 16 мгп. срещу 8 на Айфон,предната на Самсунг е 5 мгп и снима на 90 градуса !!! За 10 мин. можете да заредите батерията и да говорите 4 часа,зарядното е съвместимо със стотина андроида и това е голямо предимство. Можете да го зареждате безжично,а това Айфон никога не е можел. Имате напълно реална и безлимитна възможност за извършване на сделки и плащания през телефона,срещу доста ограничени такива възможности при Айфон. При снимане и при видео Самсунг просто разби Айфон 6 и това го има на стотици клипове в нета. Най-малката памет на Самсунг е 32 гб /24-25 реални/ а при Айфон е 16 ГБ /10-тина реално/ При непосредствено сравнение на дизайна Айфон изглежда като по-бедно копие на Самсунг. Елипсовидната форма на централния бутон на Самсунг е много по-удобен за отключване с пръстов отпечатък ,отколкото кръглия на Айфон.Блутута на Айфон е само за да го пишат.че го има и не става за нищо! И накрая са плюещите по цената и новия Самсунг: Самсунг имат десетки модели във всеки сегмент и на всякаква цена. А-3,А-5,А-7,Ноут 3,4,4 Едже,Имат разни двусимови Корета,Ейсове и какви ли още не. Имат за всеки вкус и джоб ! Айфон какво имат
? Цената която са ми дали като вносител е 610 евро за С 6 и 660 евро за С 6 ЕДЖЕ. Това за първите партиди. Още в края на май телефона ще с 200 лева по-евтин. Естествено .че е и въпрос на възможности,но всеки си знае ,а и операторите ще го пуснат веднага на изплащане.Просто споделих непосредствени впечатления. В интернет има клипове озаглавени 20 неща с които Самсунг Галакси С 6 превъзхожда Айфон 6. Там всичко се вижда. 
Последна промяна от forever bluet на 14 мар 2015 20:40, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания
- Bojko Berojko
- Контакти:
2050 година:
- Накъде с тази врата?
- Това не е врата. Това е Samsung Galaxy S35!
Самсунг и Айфон едни и същи боклуци. В момента Нексус 6 е най-добрия избор !
- Накъде с тази врата?
-
forever bluet
Bojko Berojko написа:2050 година:
- Накъде с тази врата?
Ами вземи си нексус 6 и брой продажбите му и тези на Самсунг
-
forever bluet
becks32milan написа:Абсолютно копиран от Айфона. Телефона на годината ще е LG G4.
Пластмасова сапунерка с около 50-60 пъти по-малко продажби отколкото Галакситата на Самсунг!
Microsoft Lumia 535
Скоро ще сменям лумията 525 
Съгласен съм с forever bluet като бих допълнил първата по рода опция за Live HDR в С6 и С6 едж и възможността за включване на камерата за 0,7 секунди от режим на Stand-by - за тези, които обичат да правят снимки на мига. И едно бързо въпросче за привържениците на Apple: Айфон имат ли модел с извит екран (edge), че си мислят за копиране на дизайна от страна на Самсунг? Друг е въпросът, че "новостите" при американците са характеристики, които присъстват в южнокорейските телефони от години. Просто Айфоните са пригодени само и единствено за iOS във всяко едно отношение. Това кара хората да си мислят, че именно "ябълките" са с по-добра производителност, но не е така. Масово не осъзнават, че плащат за марка - телефон със същите характеристики, но Самсунг, Сони или друга елитна марка, може да бъде намерен на половин цена.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Tакива евтини боклуци не ме интересуват.

sandi74 написа:Tакива евтини боклуци не ме интересуват.![]()
![]()
Ти се мяташ директно на Vertu, нали?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Официално: Samsung представи Galaxy S6 и Galaxy S6 edge
Поредното Галакси с малко по-голям дисплей, малко по-мощен процесор, малко повече памет, а вътре същото корейско лайно с мега бъгавия Андроид Лолипоп. Който иска да дава пари за тия глупости. Китайчетат за 2 пъти по-малко пари правят същите телефони:) И като сметнете, че Самсунг продават под себестойност телефоните, защото това не им е основния бизнес(имат по-печеливши и могат да преливат пати от там) и имат поставена цел да са номер 1 във всяка страна. НО напоследък Meizu ги изместиха по продажби в Китай...скоро ще започнат и в другите държави.
Така и не мога да разбера зашо хората дават луди пари за продуктти на Епъл с безумни цени и смешни характеристики:)
Колкото до Нексус 6 и 9 мога да кажа, че това са 2 от най-добрите Андроид продукта , които съм ползвал изобщо. Ползвах ги 3 месеца и съм мн ого доволен, но Андроид...не мерси/
А и аз откакто минах на Уиндоус телефони и съм много доволен. Няма зацепване, няма рестарти по никое време, няма бъгясване след ъпдейт, а и харчи по-малко ток....а камерата.....камерите на Нокиа са уникални
930 + Сърфис 2 и нямаш грижи.
Успех на Самсунг в продажбите на новите модели.
Така и не мога да разбера зашо хората дават луди пари за продуктти на Епъл с безумни цени и смешни характеристики:)
Колкото до Нексус 6 и 9 мога да кажа, че това са 2 от най-добрите Андроид продукта , които съм ползвал изобщо. Ползвах ги 3 месеца и съм мн ого доволен, но Андроид...не мерси/
А и аз откакто минах на Уиндоус телефони и съм много доволен. Няма зацепване, няма рестарти по никое време, няма бъгясване след ъпдейт, а и харчи по-малко ток....а камерата.....камерите на Нокиа са уникални
Успех на Самсунг в продажбите на новите модели.
Интериорни врати - Врати хармоника