В нормалните държави който го мразиш му пожелай да работи много - Тук при нас е обратно който работи му завиждат и го мразят.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
viali69 написа:И какво като се осъзнаем ? Ще се разбунтуваме срещу ЕвроГЕЙския съюз ли ?!![]()
Вие наистина ли си мислите, че това е един демократичен съюз, в който се влиза и излиза по желание ?![]()
Колониално робство по желание може ли да има ?
Ще ни смажат за 2 дни ! Ще ни изкарат лумпени и национални предатели. Може и сепаратисти. Скъпоплатените медии ще промиват мозъците на колебаещите се.
НАТО ще вкара самолетите, за да спаси "демократичното" правителство на България ...
Пък и как си представяш бай Мангал, Доган, Местан, аз и ти в единен протест ?!![]()
![]()
Нали точно това беше целта на последните 25 години. Да обезкръвят народа ни. Да го омесят етнически и религиозно, за да не бъде единен и силен.
Успяха !!! Факт !
Затова аз твърдя, че без чужда помощ на велика държава, ние българите вече сме неспособни да извоюваме сами свободата си !
Бедни сме, прости сме и сме циганизиране и дебългаризирани.
А, докато не се освободим от колониалното робство - все такива мизерни заплати ще взимате !
Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ?
viali69 написа: Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ?
valio_cska написа:Всеки реве че заплатите били ниски че народа мизерствал а запитвали ли сме се дали правим нещо за да променим това? Първо замисляли те се що за хора сме? Аз съм се запитвал и съм стигнал до извода че сме безхарактерен и мекошав народ, народ без собствена позиция и без интереси, които да отстоява. Забелязал че сме и големи сеирджии и всеки който е на различна позиция от мнозинството бива усмиван и подиграван. Кога ще сме твърд народ като Гърците например като Сърбите ако искте даже ? Защо сме толкова слаби? Силата не е ли в нас за да променим негативната ситуация около нас а не само да се оплакваме колко сме зле и че тези " от горе" са виновни за всичко и така да е ние защо спим? Стига сме се делели на Русфили и Русофоби народа ни загива бавно но след 20 години ще сме циганска държава разпасана от всякъде ! Аз като по малък бях патриот но вече няма с какво да се гордея с нашата страна искам по силен народ а не такъв който само се оплаква и прави интриги по между си никой не застава твърдо с ясна позиция кога ще сме народ ?
Player написа:viali69 написа: Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ?
Не се разбира много много. Мислиш го за нещо по различно от тези който не харесваш ли? Не забравяй за това, че който ни освободи той ще ни пороби. Политиката е най-мръсната игра и ако си мислиш или още по-лошо вярваш, че има добронамерени, честни и справедливи политици сред най-големите си в голяма грешка. Може само да се спори кое зло е по-малко.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта