Кога Българите ще се осъзнаем ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Кога Българите ще се осъзнаем ?

Мнениеот balef » 21 фев 2015 19:20

Българите,като индивидуални играчи сме силни,като отбор сме трагедия !

В нормалните държави който го мразиш му пожелай да работи много - Тук при нас е обратно който работи му завиждат и го мразят. ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 фев 2015 19:50

Много изкъсо гледате на ситуацията. Да ви припомня кога е споменато за народа и мършата или защо се срамуваш да се наречеш българин. Това не е от сега а от векове. Може би е ген, няма друго по вероятно. А щом е ген осъзнаването няма да е никак скоро, независимо дали ще се мисли и философства за това или не.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 фев 2015 19:53

Българите сме си племе и по принцип си мигрираме насам-натам.
България се е превърнала в кочина и всички газим в нея.
Бъдеще всеки казва че няма, но според мене греши.Ако са всички толкова прости,значи на умните им е добре.
И доказателство за това е че има винаги едни 40/50% които не гласуват на изборите ;)
Те не гласуват, защото не работят държавна работа, не зависят от държавата,въобще не им дреме.Направили са си бизнеса,работят,развиват се.Единствено ме е яд за пенсионерите, щото те са изградили България с двете си ръце, а сега са на ръба, както и за хора с професия учител и лекар.
Не на последно място църквата.Там ми идва да ги изколя всичките.
Основата трябва да е образование,здравеопазване,пропаганда на българското,на традициите,на писателите ни, на всичко с което можем да се гордеем,че сме българи.А то не е никак малко. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 фев 2015 19:55

И какво като се осъзнаем ? Ще се разбунтуваме срещу ЕвроГЕЙския съюз ли ?! :lol:
Вие наистина ли си мислите, че това е един демократичен съюз, в който се влиза и излиза по желание ? :lol:
Колониално робство по желание може ли да има ?
Ще ни смажат за 2 дни ! Ще ни изкарат лумпени и национални предатели. Може и сепаратисти. Скъпоплатените медии ще промиват мозъците на колебаещите се.
НАТО ще вкара самолетите, за да спаси "демократичното" правителство на България ...
Пък и как си представяш бай Мангал, Доган, Местан, аз и ти в единен протест ?! :shock: :?
Нали точно това беше целта на последните 25 години. Да обезкръвят народа ни. Да го омесят етнически и религиозно, за да не бъде единен и силен.
Успяха !!! Факт !

Затова аз твърдя, че без чужда помощ на велика държава, ние българите вече сме неспособни да извоюваме сами свободата си !
Бедни сме, прости сме и сме циганизиране и дебългаризирани.
А, докато не се освободим от колониалното робство - все такива мизерни заплати ще взимате !
Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ? :twisted:
Последна промяна от viali69 на 21 фев 2015 19:56, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 19:56

Лош човешки материал, Босът ви го каза отдавна, какво го умувате толкова. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 21 фев 2015 19:59

viali69 написа:И какво като се осъзнаем ? Ще се разбунтуваме срещу ЕвроГЕЙския съюз ли ?! :lol:
Вие наистина ли си мислите, че това е един демократичен съюз, в който се влиза и излиза по желание ? :lol:
Колониално робство по желание може ли да има ?
Ще ни смажат за 2 дни ! Ще ни изкарат лумпени и национални предатели. Може и сепаратисти. Скъпоплатените медии ще промиват мозъците на колебаещите се.
НАТО ще вкара самолетите, за да спаси "демократичното" правителство на България ...
Пък и как си представяш бай Мангал, Доган, Местан, аз и ти в единен протест ?! :shock: :?
Нали точно това беше целта на последните 25 години. Да обезкръвят народа ни. Да го омесят етнически и религиозно, за да не бъде единен и силен.
Успяха !!! Факт !

Затова аз твърдя, че без чужда помощ на велика държава, ние българите вече сме неспособни да извоюваме сами свободата си !
Бедни сме, прости сме и сме циганизиране и дебългаризирани.
А, докато не се освободим от колониалното робство - все такива мизерни заплати ще взимате !
Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ? :twisted:

От нас зависи дали народа ни ше се освободи сами се вкарахме в "робство" сами трябва да се справим народа трябва да си вдигне но трябва и морал.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 фев 2015 20:07

viali69 написа: Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ? :twisted:

Не се разбира много много. Мислиш го за нещо по различно от тези който не харесваш ли? Не забравяй за това, че който ни освободи той ще ни пороби. Политиката е най-мръсната игра и ако си мислиш или още по-лошо вярваш, че има добронамерени, честни и справедливи политици сред най-големите си в голяма грешка. Може само да се спори кое зло е по-малко.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 21 фев 2015 20:17

Учиш, работиш, развиваш се, произвеждаш, правиш пари - ако не можеш на едно място, отиваш на друго. Ако смяташ, че можеш повече от работодателя си започваш самичък. Ако не ти харесва отиваш в Германия, Австрия, Русия и т.н. Живеем в свободен свят, единственото което те ограничава си ти самият.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 фев 2015 20:20

valio_cska написа:Всеки реве че заплатите били ниски че народа мизерствал а запитвали ли сме се дали правим нещо за да променим това? Първо замисляли те се що за хора сме? Аз съм се запитвал и съм стигнал до извода че сме безхарактерен и мекошав народ, народ без собствена позиция и без интереси, които да отстоява. Забелязал че сме и големи сеирджии и всеки който е на различна позиция от мнозинството бива усмиван и подиграван. Кога ще сме твърд народ като Гърците например като Сърбите ако искте даже ? Защо сме толкова слаби? Силата не е ли в нас за да променим негативната ситуация около нас а не само да се оплакваме колко сме зле и че тези " от горе" са виновни за всичко и така да е ние защо спим? Стига сме се делели на Русфили и Русофоби народа ни загива бавно но след 20 години ще сме циганска държава разпасана от всякъде ! Аз като по малък бях патриот но вече няма с какво да се гордея с нашата страна искам по силен народ а не такъв който само се оплаква и прави интриги по между си никой не застава твърдо с ясна позиция кога ще сме народ ?

Ей затова ви говорих днеска- авторът има примерно по 1200 правописни грешки във всяко едно изречение и дава акъли на умните хора и ги нарича неграмотни! :)

Трагедията е точно в това, на нас "неграмотните" никой ни не дава шанс за нищо, коментарите и мненията по форумите ни също се игнорират, а на ей такива убавци ще им отварят вратите на джиповете разни двукрилни гардероби, докато слизат да вечерят в китайски ресторант с някоя фолкдива. :)

И после всеки с младежки пъпки ще ни казва и поучава, че сме нямали право да се оплакваме! :lol: :mrgreen: :lol:
Хайде не ме карайте да смея повече, че нещата изобщо не са за смях като ви чете някой по-нормален човек! :lol: Че аз съм на трийсет години, кога да се оплаквам бре като стана на 50 ли, деца млади и зелени? :)

Нямам мечти, нямам нищо! :) Който ви казва, че мечтите не са с пари, ви лъже!

А и си има една една хубава народна приказка- ако на едно бебе не му дадеш да бозае, няма да спре да реве, само това ни е останало и ще си се оплакваме и ревем колкото щем! :P

Е
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 фев 2015 20:38

Player написа:
viali69 написа: Сега разбирате ли защо съм сложил портрета на този долу ? :twisted:

Не се разбира много много. Мислиш го за нещо по различно от тези който не харесваш ли? Не забравяй за това, че който ни освободи той ще ни пороби. Политиката е най-мръсната игра и ако си мислиш или още по-лошо вярваш, че има добронамерени, честни и справедливи политици сред най-големите си в голяма грешка. Може само да се спори кое зло е по-малко.

Пич, аз съм живял по време на руското "робство". Уверявам те - за предпочитане е пред днешното ! ;)
Дали Левски е казал подобна фраза е доста съмнително. Те го изкараха какъв ли не ... Слагат му всякакви думи в устата ..
Факт е, че Левски също е бил човек и също е грешал. Най-великият българин е бил сред онези наивници, които са смятали, че сами можем да се освободим от турското робство.
Историята показва, че не е бил прав ! ;)
И тогава като сега е имало родолюбци като Капитан Петко войвода например, които са твърдели, че само с помощта на братска Русия можем да се освободим. Оказва се, че те са били прави. Историята го доказва !
Нищо, че след Освобождението такива като Петко войвода са ги вкарали в затвора за това, че са били русофили. Фактите са си факти !
Днес положението е същото.
Без помощ от Русия - оставаме завинаги колониални роби на Запада. И изчезваме като етнос ... :evil:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”