Чуйте най-нестандартните коментари на Г.Попвасилев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Чуйте най-нестандартните коментари на Г.Попвасилев

Мнениеот Alex » 02 яну 2015 22:09

Ужас..... уж винаги съм защитавал коментаторите, че и те са хора, ама тоя просто..... :X :X :X
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2015 22:30

Евтини заучени фрази, половината от които съм ги чувал вече. Човекът явно си записва разни остроумия и дебне по време на коментар да ги вмъкне. Затова и звучат така фалшиво и неестествено.

Спомням си един коментатор на НАСКАР сериите, на оня си му идваха отвътре и на момента ги ръсеше, да умреш от смях, абсолютна импровизация, не такива фалшименто истории ..... списък с бисери и дебнеш да ги изръсиш по някое време.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 яну 2015 22:38

1982 написа:Евтини заучени фрази, половината от които съм ги чувал вече. Човекът явно си записва разни остроумия и дебне по време на коментар да ги вмъкне. Затова и звучат така фалшиво и неестествено.

Спомням си един коментатор на НАСКАР сериите, на оня си му идваха отвътре и на момента ги ръсеше, да умреш от смях, абсолютна импровизация, не такива фалшименто истории ..... списък с бисери и дебнеш да ги изръсиш по някое време.

Той сам си каза в спортната емисия, че понякога му хрумват на момента, а понякога се сеща за подобни фрази които е чел някъде :)

Превърти след 36 минута има интервю с него и точно там го казва това :)
http://btvnovinite.bg/video/videos/emis ... odina.html

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2015 22:47

paceto написа:
1982 написа:Евтини заучени фрази, половината от които съм ги чувал вече. Човекът явно си записва разни остроумия и дебне по време на коментар да ги вмъкне. Затова и звучат така фалшиво и неестествено.

Той сам си каза в спортната емисия, че понякога му хрумват на момента, а понякога се сеща за подобни фрази които е чел някъде :)

Превърти след 36 минута има интервю с него и точно там го казва това :)
http://btvnovinite.bg/video/videos/emis ... odina.html

Не знам той какво казва, но ще ми е безкрайно забавно да слушам коментар на мач от съфорумец, който плюе коментаторите. Сигурно ще е яко, а?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2015 23:39

А на мен ще ми е интересно съфорумец, който плюе премиера, да стане министър-председател. Сигурно ще е яко, а ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2015 23:45

1982 написа:А на мен ще ми е интересно съфорумец, който плюе премиера, да стане министър-председател. Сигурно ще е яко, а ?!

Министър-председател не е професия, а длъжност. Спортен коментатор е професия.
Единият го избираме и можем да го критикуваме, защото от неговата работа зависи и държавата ни. Другият е просто наемен работник, който дори и да сгафи в работата си няма да има фатални последици за тези, които го слушат.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2015 23:49

Първо, няма значение дали е професия или длъжност, факт е че не работиш или не се занимаваш с това, значи нямаш право да го коментираш, така ли излиза ??!

Второ, аз и премиера не съм го избирал, други са го избрали.

Трето, и единият, и другият, са това, което са, благодарение на нас. Ако нас ни няма, няма и тях да ги има. Конкретно за футбола - той съществува заради зрителите, не заради коментаторите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2015 00:05

1982 написа:Първо, няма значение дали е професия или длъжност, факт е че не работиш или не се занимаваш с това, значи нямаш право да го коментираш, така ли излиза ??!

Второ, аз и премиера не съм го избирал, други са го избрали.

Трето, и единият, и другият, са това, което са, благодарение на нас. Ако нас ни няма, няма и тях да ги има. Конкретно за футбола - той съществува заради зрителите, не заради коментаторите.

Определено има значение дали си избран, или назначен 8-) Огледай се в един списък на форума и си прецени сам кого ти си избрал и кой е назначен и дали имаш право да му критикуваш решенията 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 яну 2015 00:30

Този е коментатор от маса време и никога преди не е говорил такива глупости :oops: Шегите му са плоски и прекалено сложни и дълги,а освен това нямат нищо общо с играта,а предимно с външния вид.Ако е в Скай ще бъде уволнен моментално и осъден от някоя от "жертвите" му!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”