Истинските физико-климатични условия на Луната

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Истинските физико-климатични условия на Луната

Мнениеот Вълчан » 16 окт 2014 18:31

Преди малко се върнах от луната.Наистина е вярно това което е писано по горе.Но трябва да мълча..... :geek: Само мога да кажа че водих преговори търсих за нов спонсор на Левски там и го открих. :geek: Едни такива главести.....ама ще ги видите скоро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 окт 2014 18:33

Браво :!: Изключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците 8-) Все още има, макар и малка надежда за тази държава :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 16 окт 2014 18:51

Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 16 окт 2014 19:03

superspiro написа:Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.

Щом си на Луната , може ли да ни кажеш къде е топката от мача Левски -Удине ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 окт 2014 19:07

727150 написа:
superspiro написа:Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.

Щом си на Луната , може ли да ни кажеш къде е топката от мача Левски -Удине ?

В Газпром
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 окт 2014 19:22

CTAHKO написа:Браво :!: Изключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците 8-) Все още има, макар и малка надежда за тази държава :!:

Уреца се съгласява на 1000% с този пост, много приятно изненадан остана от тази тема.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 окт 2014 19:42

Илюминатите са от нископоставените слуги на Зорелите, не заслужават интереса на осведомения човек.

Владимир Терзийски написа:
В бившия Западен Берлин, до Бранденбургската врата, се намира друг уникален музей на всички, които бяха успели да прескочат Берлинската стена и Желязната завеса и да стигнат живи до свободата. Какво ли наистина няма в този музей на свободата — портативни сгъваеми самолети, мини-подводници, колички с кошове, закачващи се на наклонените кабели на високоволтови далекопроводни линии, пренасящи електричество през границата, арбалети изстрелващи въжета за въжени тролейни системи. До тях ръчно прокопани тунели, многоместни балони и какво ли не още.

Това си струва вниманието: музей, в който се съхранява ръчно прокопан тунел :roll: :roll: :roll: :roll:
Последна промяна от Groucho на 16 окт 2014 19:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 окт 2014 19:44

CTAHKO написа:Браво :!: Изключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците 8-) Все още има, макар и малка надежда за тази държава :!:

Умните хора винаги поставят всичко под съмнение, дори и собствения си интелект. С това изречение те закривам! :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 окт 2014 19:48

Аз пък предпочитам този тип теми пред русофило-русофобо-ЕС-фобските и всякакви подобни глупости (кахъря се между другото за момчетата. Скоро не съм срещал тъпотиите им. Явно са им спряли кранчето... :roll: ). Друг е въпроса, че конкретната тема няма да я чета, но все пак - помните ли колко години САЩ се смееха на теориите за ХААРП и отричаха и по едно време: "Закриваме си ХААРП станцията". ...ъъъъъ, чекайте малко - то нали нямаше такава? :?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 16 окт 2014 19:58

Чай сега тя луната не беше ли холограма по последни данни на просветените къв климат кви чудеса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”