Истинските физико-климатични условия на Луната
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истинските физико-климатични условия на Луната
Преди малко се върнах от луната.Наистина е вярно това което е писано по горе.Но трябва да мълча.....
Само мога да кажа че водих преговори търсих за нов спонсор на Левски там и го открих.
Едни такива главести.....ама ще ги видите скоро.
Браво
Изключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците
Все още има, макар и малка надежда за тази държава 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- superspiro
- Контакти:
Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.
When you walk through a storm, hold your head up high...
superspiro написа:Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.
Щом си на Луната , може ли да ни кажеш къде е топката от мача Левски -Удине ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
727150 написа:superspiro написа:Аз пък лично съм на Луната в момента и казвам, че този човек е прав.
Щом си на Луната , може ли да ни кажеш къде е топката от мача Левски -Удине ?
В Газпром
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
CTAHKO написа:БравоИзключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците
Уреца се съгласява на 1000% с този пост, много приятно изненадан остана от тази тема.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Илюминатите са от нископоставените слуги на Зорелите, не заслужават интереса на осведомения човек.
Това си струва вниманието: музей, в който се съхранява ръчно прокопан тунел

Владимир Терзийски написа:
В бившия Западен Берлин, до Бранденбургската врата, се намира друг уникален музей на всички, които бяха успели да прескочат Берлинската стена и Желязната завеса и да стигнат живи до свободата. Какво ли наистина няма в този музей на свободата — портативни сгъваеми самолети, мини-подводници, колички с кошове, закачващи се на наклонените кабели на високоволтови далекопроводни линии, пренасящи електричество през границата, арбалети изстрелващи въжета за въжени тролейни системи. До тях ръчно прокопани тунели, многоместни балони и какво ли не още.
Това си струва вниманието: музей, в който се съхранява ръчно прокопан тунел
Последна промяна от Groucho на 16 окт 2014 19:44, променено общо 1 път.
CTAHKO написа:БравоИзключително приятно съм изненадан, че има интересни теми и за нас интелектуалците
Умните хора винаги поставят всичко под съмнение, дори и собствения си интелект. С това изречение те закривам!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- metodito
- Контакти:
Аз пък предпочитам този тип теми пред русофило-русофобо-ЕС-фобските и всякакви подобни глупости (кахъря се между другото за момчетата. Скоро не съм срещал тъпотиите им. Явно са им спряли кранчето...
). Друг е въпроса, че конкретната тема няма да я чета, но все пак - помните ли колко години САЩ се смееха на теориите за ХААРП и отричаха и по едно време: "Закриваме си ХААРП станцията". ...ъъъъъ, чекайте малко - то нали нямаше такава? 
- anihilator
- Контакти:
Чай сега тя луната не беше ли холограма по последни данни на просветените къв климат кви чудеса