Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот FLANKER » 12 окт 2014 13:17

Софийска вода", ЕВН, ЧЕЗ, Енергопро, Дъндито, Мариците чии са!?Базите които ползват,вноската в Европейският съюз,вноската в НАТО, външният ни дълг ,квотите за производство.Тази държава е колония на САЩ и ЕС. Това го знае всяко дете.Ванка не ми се сърди,но Фактор Бг ,знаем чии интреси защитава.Както написа Дунав ,в момента нито НАТО ,нито ЕС,нито Русия са ни виновни.Виновни са нашите политици ,че си дават безплатно за...ка.По-точно нашият з..ник.
Последна промяна от FLANKER на 12 окт 2014 13:19, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 окт 2014 13:18

Player написа:
dunavfc написа:Руснаците ли са виновни или нашата умряла държава ? Защо не го правят тоя номер в Германия или САЩ ?

Не знам за цялото САЩ, но за Калифорния са ми казвали че руската мафия си владее всичко, същото и за Истанбул са ми казвали.

Те могат да владеят всичко, но си плащат данъците, затова е темата. Нали знаеш и най-големите италиански мафиоти за какво са влезли в затвора ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 окт 2014 13:25

dunavfc написа:
Player написа:
dunavfc написа:Руснаците ли са виновни или нашата умряла държава ? Защо не го правят тоя номер в Германия или САЩ ?

Не знам за цялото САЩ, но за Калифорния са ми казвали че руската мафия си владее всичко, същото и за Истанбул са ми казвали.

Те могат да владеят всичко, но си плащат данъците, затова е темата. Нали знаеш и най-големите италиански мафиоти за какво са влезли в затвора ;)

Мафията да си плаща съвестно всичките данъци? Такова животно няма! Ако можеш да обориш с някои аргумент опитай, но няма как да успееш. Най-съвестната мафия е Якудза но дори и те си заобикалят законите.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 окт 2014 13:31

Няма да прокопсаме нито със США нито с Расия. Тези 2 държави си разпределят света както им е изгодно за тях. Това е ясно и на малките деца.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 12 окт 2014 13:40

FLANKER написа:Софийска вода", ЕВН, ЧЕЗ, Енергопро, Дъндито, Мариците чии са!?Базите които ползват,вноската в Европейският съюз,вноската в НАТО, външният ни дълг ,квотите за производство.Тази държава е колония на САЩ и ЕС. Това го знае всяко дете.Ванка не ми се сърди,но Фактор Бг ,знаем чии интреси защитава.Както написа Дунав ,в момента нито НАТО ,нито ЕС,нито Русия са ни виновни.Виновни са нашите политици ,че си дават безплатно за...ка.По-точно нашият з..ник.

Декларират ли печалба? -Да

Ти изобщо разбра ли, за какво става въпрос в тази тема?
Братски народ...братски друг път, паразити мръсни.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 окт 2014 13:42

Neron написа:Няма да прокопсаме нито със США нито с Расия. Тези 2 държави си разпределят света както им е изгодно за тях. Това е ясно и на малките деца.

Най-лошото е че работят за турския интерес. Надпреварват се кой да се подмаже повече на Турция за сметка на съседите и. Те искат Турция за съюзник и партньор, а Турция иска територии от Османската империя. Всичко това е за наша сметка.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 окт 2014 13:43

-1914- написа:
FLANKER написа:Софийска вода", ЕВН, ЧЕЗ, Енергопро, Дъндито, Мариците чии са!?Базите които ползват,вноската в Европейският съюз,вноската в НАТО, външният ни дълг ,квотите за производство.Тази държава е колония на САЩ и ЕС. Това го знае всяко дете.Ванка не ми се сърди,но Фактор Бг ,знаем чии интреси защитава.Както написа Дунав ,в момента нито НАТО ,нито ЕС,нито Русия са ни виновни.Виновни са нашите политици ,че си дават безплатно за...ка.По-точно нашият з..ник.

Декларират ли печалба? -Да

Ти изобщо разбра ли, за какво става въпрос в тази тема?
Братски народ...братски друг път, паразити мръсни.

Убеден си какво декларират. :o И като декларират какъв ти е келепира от тях?
П.П. Знаеш ли какво е знамето на аватара ти? Не целя да се заяждам,държа да го уточня!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 окт 2014 13:47

Не е виновен този който яде баницата а този който му я дава.Факт.От РУСИЯ по големо нема,е па наистина нема.КПСС-БКП. 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 окт 2014 13:50

dunavfc написа:
fcb_bg написа:http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2013/06/27/2090792_lukoil_neftohim_bulgariia_otnovo_oglavi_klasaciiata/

Тук е разяснено относно Лукойл. Четете мненията на потребител tribiri.

Аз да попитам защо САЩ не плащат наем за използването на българска земя, а си плащат другаде? Другата им "известна" инвестиция са Мариците.

Как не се научихте да не въртите постоянно едни и същи разговори не мога да разбера ? Защо винаги където е Русия, трябва да се намесва САЩ и обратното ?

fcb_bg е руснак, който живее в България и темата за "лошите САЩ" е една от неговите опорни точки, нещо като "ами вие защо биете негрите". :lol:
По темата: Не е луд този, който изяжда зелника. Никой не ни е виновен, че търпим продажните си политици и че редовно си ги преизбираме... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 окт 2014 13:51

Captain Stottlemeyer написа:
dunavfc написа:
fcb_bg написа:http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2013/06/27/2090792_lukoil_neftohim_bulgariia_otnovo_oglavi_klasaciiata/

Тук е разяснено относно Лукойл. Четете мненията на потребител tribiri.

Аз да попитам защо САЩ не плащат наем за използването на българска земя, а си плащат другаде? Другата им "известна" инвестиция са Мариците.

Как не се научихте да не въртите постоянно едни и същи разговори не мога да разбера ? Защо винаги където е Русия, трябва да се намесва САЩ и обратното ?

fcb_bg е руснак, който живее в България и темата за "лошите САЩ" е една от неговите опорни точки, нещо като "ами вие защо биете негрите". :lol:
По темата: Не е луд този, който изяжда зелника. Никой не ни е виновен, че търпим продажните си политици и че редовно си ги преизбираме... 8-)

С последното изречение , мисля ,че се каза всичко!
Последна промяна от FLANKER на 12 окт 2014 13:52, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”