време беше някой да пусне тая тема...мислех даже дали да не съм аз.КАк вика един приятел дето работи на програми, занимава се с направата на игри и подобни, само като го мерна 3 пъти максимум 4 и вика - тва е монтаж бе, права подобни на програмата... освен това може и да ее сянката на някои ТОй Росен ПЕтров още преди 3 дена я пусна тая тема в предаването си , клипа също.Беше сниман няколко часа по рано по CNN.И той още тогава каза, ние го дискутирахме тоя въпрос с колеги, цял ден.Стигнахме и до извод , че може да е сянката на някои зад кадър...
А и какво бе, колко спекулации има за духове? Милиони... да не казвам и повече... Е ако се замислите чисто математически има макар и минимален шанс някои от тия случаи с духове да не е измишльотина .Наистина там някъде в някоя зачукана къща на Канадско Американската граница, или някъде в Перу примерно по ливадите наистина да има нещо , което да не е сянка, монтаж, измислица.От тая мисла следва , че значи има нещо след телесния живот.Сичко е преходно.Казано е от много по умни от сички нас.. има \"душа\" , и вероятно след края тя отива някъде.Склонен сам да вярвам в това, още повече , че съм фен на тия твърдения които не могат да се докажат.И по - скоро не фен, но защо да е нужно като Тома Неверни да пипнем сичко за да вярваме? Има много нещра които човешкия мозък неможе ди са обясни.,Забога ние ползваме към 5% от мозъка си !! незнам де това са много тежави теми, ама според мене има нещо след смърта.А иначе това за Майкъл Жексан и той е някъде там , отвъд... обаче това в коридора надали е той.Защо да се мота по коридорите вместо да иде ОТВЪД? Понеже се гавреха с смърта му, и правеха пари от това? Ами да донякъде амаа се съмнявам... няма логика.
От CNN видяли и заснели духа на Джексън - истина или монтаж
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: От CNN видяли и заснели духа на Джексън - истина или монтаж
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Neron написа:Форума не отива на добре.

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Това е новина номер 1 в последните седмици.От погребението му отново се изкараха милиони долари,сега е момента темата да се изстиска до цент иначе след месец вече няма да е актуално и интересно.В света на парите няма уважение към скръбта и траура.Ама нали знаете,не е луд тоя,който яде баницата
mormona написа:време беше някой да пусне тая тема...мислех даже дали да не съм аз.КАк вика един приятел дето работи на програми, занимава се с направата на игри и подобни, само като го мерна 3 пъти максимум 4 и вика - тва е монтаж бе, права подобни на програмата... освен това може и да ее сянката на някои ТОй Росен ПЕтров още преди 3 дена я пусна тая тема в предаването си , клипа също.Беше сниман няколко часа по рано по CNN.И той още тогава каза, ние го дискутирахме тоя въпрос с колеги, цял ден.Стигнахме и до извод , че може да е сянката на някои зад кадър...
А и какво бе, колко спекулации има за духове? Милиони... да не казвам и повече... Е ако се замислите чисто математически има макар и минимален шанс някои от тия случаи с духове да не е измишльотина .Наистина там някъде в някоя зачукана къща на Канадско Американската граница, или някъде в Перу примерно по ливадите наистина да има нещо , което да не е сянка, монтаж, измислица.От тая мисла следва , че значи има нещо след телесния живот.Сичко е преходно.Казано е от много по умни от сички нас.. има \"душа\" , и вероятно след края тя отива някъде.Склонен сам да вярвам в това, още повече , че съм фен на тия твърдения които не могат да се докажат.И по - скоро не фен, но защо да е нужно като Тома Неверни да пипнем сичко за да вярваме? Има много нещра които човешкия мозък неможе ди са обясни.,Забога ние ползваме към 5% от мозъка си !! незнам де това са много тежави теми, ама според мене има нещо след смърта.А иначе това за Майкъл Жексан и той е някъде там , отвъд... обаче това в коридора надали е той.Защо да се мота по коридорите вместо да иде ОТВЪД? Понеже се гавреха с смърта му, и правеха пари от това? Ами да донякъде амаа се съмнявам... няма логика.
наистина има много паранормални неща - имаше някаква книга дето пишеше и имаше снимка на място , където шише се катери по склон и още 2-3 снимки на духове, какви ли не неща
но може би един от върховете на откачеността в бг литература е поредицата Тайните подземия на Б-я. Аз си купих една книга от поредицата и там пишеше какви ли не глупости, че автора говорил с некви роботи и т.н
шише се катери по склон-снимано
да не е било шише се суши по шусе се суши(ако е така де
) ХахахХАха не това ме уби.. ШИШЕ С ЕКАТЕРИ ПО СКЛОН 

САМО ЛЕВСКИ
NeRaDzYrA написа:Neron написа:Форума не отива на добре.![]()
![]()
и аз съм на същото мнение особено след като прочетох вчера че маикон и луис фабиано щели да ходят в черно море на ПРОБИ
Това е защото се появява страховита конкуренция - я си представи, че ангажират Духа. Той за 0,01 секунда може да се телепортира от едната до другата врата, и то барабар с топката. Каква двойка могат да бъдат с Танко Дяков, който ще добави малко живот и сила. Майкон и Луис Фабиано при това положение и в Спартак няма да ги вземат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Това което трябва да се знае по тия теми, е че трябва да се отсява глупостта от истината.Много щуротии се навадиха.ХИтлер подписал контракт с ЛУцифер.И те даже сравнили подписа на ЛУ с други съглашения.Е ако приемем за момент , че вярваме в това... то къде се е подписал ЛУ преди , на съглашения според които други мизерни души се продават ли ? ПРеди колко хилядолетия са се случили тия подписи , и съответно как сега немските археолози и историци дето се кълнат , че подписа е същия, са успяли да го разчетат, като имаме предвид , че хартията не е стомана или даже метална кутийка КОла и се разпада много бързо?Особено изложена на въздух, старинна хартия!И не на последно място , ако Лу се подписва то значи съществува... и идва тука в нащо измерение? А и къде по библията и тия стари книги пише , че Луцифер е живял на земята както Изсус или Мохамед или Буда... ? Отговаряики на тия въпроси може да се прецени колко е вярна тая информация.Много спекулации има, но според мен някъде в САЩ - Вероятно пустинята НЕвада се съхраняват подобни архиви за сичко по странно и параносрмално случило се по света.. Ватикана знае много неща.Нищо , че папата говори за смирение, самата Ватикана като институция е много продажна и мизерна ми се струва.А и това е пак пример за човешката суета и мерзост, да кажем.Защо е нужно да има ПАПА , не стига ли вярата на секи в господ? Трябва да има негов говорител на земята ли ? Това са пълни глупости.
Впрочем защо не питат Ватикана какво мисли за тоя клип на CNN? Много ще е интересно.Се пак не говорим за Извънземни, което си е по скоро тема за астронавтите, и биолозите.Говорим за духа.АКо това е духа на Яко , защо не е отвъд, ми се размотава в Неварленд?
( казвам го с известна доза сарказъм и ирония , последното )
Впрочем защо не питат Ватикана какво мисли за тоя клип на CNN? Много ще е интересно.Се пак не говорим за Извънземни, което си е по скоро тема за астронавтите, и биолозите.Говорим за духа.АКо това е духа на Яко , защо не е отвъд, ми се размотава в Неварленд?
( казвам го с известна доза сарказъм и ирония , последното )
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
Много хора предполагат и вероятно в пустинята Невада се съхраняват някъде из нея какви ли не неща. Русия и папата със сигурност имат и те информация за много неща. Въобще казано изброените 3 по-горе имат доста скрити козове.
Всчико е възможно!Може и да е бил дух.Знаете,че в живота стават всякакви неща.
Между другото,здравейте,завърнах се!Помните ли ме?Ако не отново съм тук-култовият и славен pensioner,гурото на червената идея се завърна!
Между другото,здравейте,завърнах се!Помните ли ме?Ако не отново съм тук-култовият и славен pensioner,гурото на червената идея се завърна!