Tommi написа:Бат Станко, ако Оруел беше прав за нещо, досега да са ти видяли сметката заради нещата, които пишеш и разкриваш на нас, непросветените.
кво го слушате тоя паляк.станка платената болшевишка мръсница
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Бат Станко, ако Оруел беше прав за нещо, досега да са ти видяли сметката заради нещата, които пишеш и разкриваш на нас, непросветените.
Долно уйно написа:Аз живея в пещера, всеки избира да живее така, както се чувства най-добре и аз стигнах до извода, че в пещера се чувствам перфектно.
Днес все по модерно е всеки да обвинява другия за своята несъстоятелност и не си прави труда да промени най-елементарните неща в личния си живот.
За моите щастия и нещастие, успехи и падения съм виновен единствено аз и никой друг.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Долно уйно написа:Греда..., аз се чувствам прекрасно, а ти как се чувстваш и благодарение на кой се чувстваш така въобще не ме вълнува... още повече, че въобще не ми събужда интереса кой, какъв е в реалността, докато за един интригант, това е мисия номер 1
костенурк написа:CTAHKO написа:Долно уйно написа:Аз живея в пещера, всеки избира да живее така, както се чувства най-добре и аз стигнах до извода, че в пещера се чувствам перфектно.
Днес все по модерно е всеки да обвинява другия за своята несъстоятелност и не си прави труда да промени най-елементарните неща в личния си живот.
За моите щастия и нещастие, успехи и падения съм виновен единствено аз и никой друг.
Абсолютно правилноТи сам си си виновен. Твоите несъстоятелност и нещастие ме правят щастлив и успял. Следователно виновен си също и за моите лични успехи и щастие
млъкни бе смешникпродажната мърша тръгнала да се прави на важна и да се прави на нещо по зна4имо от останалите.платена кур$$$нтия
Stahlgewitter написа:Що оспамваш убавата тема сиа бе?
CTAHKO написа:Долно уйно написа:Греда..., аз се чувствам прекрасно, а ти как се чувстваш и благодарение на кой се чувстваш така въобще не ме вълнува... още повече, че въобще не ми събужда интереса кой, какъв е в реалността, докато за един интригант, това е мисия номер 1
“Изборът за човечеството е между свобода и щастие и за по-голямата част от човечеството, щастието е по-добре.”
CTAHKO написа:Долно уйно написа:Греда..., аз се чувствам прекрасно, а ти как се чувстваш и благодарение на кой се чувстваш така въобще не ме вълнува... още повече, че въобще не ми събужда интереса кой, какъв е в реалността, докато за един интригант, това е мисия номер 1
“Изборът за човечеството е между свобода и щастие и за по-голямата част от човечеството, щастието е по-добре.”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта