Tommi написа:dreben23 написа:Не може да е 87-ма, аз съм го гледал.

Нещо се бъркате, излиза, че съм го гледал на четири годинки, а не е така. Деведесетте години си беше.

Ти си го гледал през 90-те на запис и си мислел, че е на живо.

На живо не съм го гледал, по тв, тц-тц, всичко са объркали.

Бореха се по едно време за златни кюлчета и Стефка мисля, че взе и тя.
Златните четири - четири големи турнира.

В шести-седми клас аз, Величко Чолаков-щангиста , първо се пробва с футбол и той, дето сте го мяркали по-големките и още едно момче, рушахме скалите пред блока, тогава бяхме запалени каменоломци, кво знаете.

Тая скала сега са я махнали, сигурно са довършили нашето благородно дело, огромно нещо, по-голяма и от блока беше и стояхме в нейната сянка барабар с целия блок, ама са построили гаражи на нейно място, халал да им са на хората.
По това време се играеше много на картинки от дъвки турбо- едната игра с длани треваше да обърнеш колкото се може картинки и ги прибираш в джоба, другата беше с каменни гюлета и бордюрни плочки, а сестрата като метна тва ти гюле и право в глезена ми го шибна и после ми търсеха няква медичка тип "Мариана", че щях да пукна от болки..

Ехей, после ми строши лакътя пак, цял живот ми дава сакантия и ся продължава "благородното" си дело като троши себе си чат пат- онзи ден рипна върху резачката и се поряза тъпунгера му прост. Друг комшия ме спъна с една тояга в едни стъкла, айде палеца се наряза и трева да се шие на шивач. По-нататък един комшия ми метна и ми спука кратуната с керемида, айде пак притеснения на мама и ангажименти по оцеляване. Сетне пак ми я спука брата с едни ключове, с нажежена вилица ме жигосваше кретена по ръката. После на село си спуках главата по време на Световното 94-та в една тикла, че си бях маркуч и гонех тъпите пилета да ги прибера, да ама главата ми стърчеше над бараката и като се зашибах в тая тикла, айде рукна ручея червен и там нема лекар, че е в баира. Вие що си мислите, че съм цесекар, от рано видях, че кръвта ми е червена!
Та някви рекорди ли нема да помня, аз от четири годинки си помня да му се не види и акъла.