Финансово неграмотни роби на капитализма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Финансово неграмотни роби на капитализма

Мнениеот Балкански Орел » 25 юли 2014 22:45

Анархия, това е решението !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2014 22:54

Така е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юли 2014 22:56

Така стоят нещата - поголовна експлоатация на "детски труд" :evil:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 юли 2014 22:57

Казвал съм го и друг път: капитализмът е една система, в която за да спечели някой, поне четирима трябва да загубят. Познайте ние в момента от кои сме. По-лошото е, че все още много от нас доброволно търпят това. Доброволно търпят ролята, която нашите "западни приятели" отдавна са ни я отредили и чрез пропаганда, медии и сатанински организации като МВФ контролират да не кривнем от пътя. Всичко в статията е абсолютно вярно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 25 юли 2014 23:01

"Демокрацията" за което всъщност става дума,е една лъжа,....50/50% грижливо разделена и потдържана от политици и подстригвана от" MainStreem" медии и телевизии,в която няма нито един грам истина.Погледнато от България,Запада може и да изглежда демократичен,....много пропаганда,телевизии,филми рекламно време.Но ако дойдеш и поживееш тук,ще разбереш че е пълен Fake.В това число българите като народ,или поне част от него,са много "по-свободни" макар и да не сменят колата и телефона ежегодно,защото са доста по-информирани и запознати с това което се случва около тях.Причината за това.Понеже сме по-бедни,в България все още не могат да проникнат всички вербални и невернални пропагандни канали и методи,заложени в природата на естествения егоизъм и материализъм на Западните общества,които манипулират масите на базата на висок предел на задоволяване на потребности,който се изражда в масов комерсиален канибализъм и счеславие.Образно казано....Нещо като битието и ежедневието в София,умножено много пъти,в огромни размери.
Последна промяна от red__army на 25 юли 2014 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 юли 2014 23:01

Tommi написа:
South_Park написа:Кучетата и котките работят ли , че за тях има безплатен обяд , че даже и за някои и жилище 8-)

Някой им го изработва този обяд.

Човекът иска държавата да му дава ядене, жилище, па да работят само тези, които искат. :mrgreen:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 25 юли 2014 23:02

South_Park написа:Кучетата и котките работят ли , че за тях има безплатен обяд , че даже и за някои и жилище 8-)

Декарт мисля, че първи разбули тайната защо маймуните не говорят. На тази негова мисъл попаднах от едни писания на Борхес, където Декарт казва, че всъщност те могатда говорят, но не го правят, защото хората ще ги накарат след това да работят.
Същото според мен е с кучетата и котките -просто не са толкова глупави, да повярват като нас в прогреса. :)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 юли 2014 23:02

dodo7271 написа: А иначе пенсионерите на Запад си живеят като султани.

За да живеят едни като султани, бъди сигурен, че има други, които живеят като роби.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 25 юли 2014 23:07

doktora25 написа:Казвал съм го и друг път: капитализмът е една система в която за да спечели някой, поне четирима трябва да загубят. Познайте ние в момента от кои сме. По-лошото е, че все още много от нас доброволно търпят това. Доброволно търпят ролята, която нашите "западни приятели" отдавна са ни я отредили и чрез пропаганда, медии и сатанински организации като МВФ контролират да не кривнем от пътя. Всичко в статията е абсолютно вярно.

Хората са прости и не го осъзнават (говоря за голяма част), не са прости в буквалния смисъл, те са осакатени духовно ! Те нямат воля, не знаят какво е свобода.Такива като нас са принудени да живеят по тази система без право на глас, така е било от както човек се е родил.За това аз писах още когато станаха случаите с банките-к*р за банките !
Демокрация ? Кой ми я натрапва тази система ? От къде на къде аз трябва да й робувам ? Полиция, политици, корпорации, банки, пари, заеми, мизерия, тиня, мърша, тъга...
Най важното демокрацията е:
Да ти дадат право да пискаш и недоволстваш пред прозореца на президента и да мислиш, че имаш някакъв глас.Всъщност нямаш.Всъщност идват ченгетата и те прибират.Същите тези ченгета, които работят работа която не харесват за да дадат вечеря на детето си.Ама за кво ли ги пиша тези неща, като само слепците не ги виждат.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 25 юли 2014 23:11

Балкански Орел написа:
doktora25 написа:Казвал съм го и друг път: капитализмът е една система в която за да спечели някой, поне четирима трябва да загубят. Познайте ние в момента от кои сме. По-лошото е, че все още много от нас доброволно търпят това. Доброволно търпят ролята, която нашите "западни приятели" отдавна са ни я отредили и чрез пропаганда, медии и сатанински организации като МВФ контролират да не кривнем от пътя. Всичко в статията е абсолютно вярно.

Хората са прости и не го осъзнават (говоря за голяма част), не са прости в буквалния смисъл, те са осакатени духовно ! Те нямат воля, не знаят какво е свобода.Такива като нас са принудени да живеят по тази система без право на глас, така е било от както човек се е родил.За това аз писах още когато станаха случаите с банките-к*р за банките !
Демокрация ? Кой ми я натрапва тази система ? От къде на къде аз трябва да й робувам ? Полиция, политици, корпорации, банки, пари, заеми, мизерия, тиня, мърша, тъга...
Най важното демокрацията е:
Да ти дадат право да пискаш и недоволстваш пред прозореца на президента и да мислиш, че имаш някакъв глас.Всъщност нямаш.Всъщност идват ченгетата и те прибират.Същите тези ченгета, които работят работа която не харесват за да дадат вечеря на детето си.Ама за кво ли ги пиша тези неща, като само слепците не ги виждат.

Факт е обаче, че е така във всяка една система. Откакто има хора, някой е поробвал другия. На коя страна си често е въпрос на късмет.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Свободна зона”