Трето дело за ЦЦ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Трето дело за ЦЦ

Мнениеот cska-632 » 03 юли 2014 20:46

СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне :!:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 юли 2014 20:50

cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне :!:

Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ? :roll: :|

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 юли 2014 20:54

Messi_fan написа:
cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне :!:

Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ? :roll: :|

Той никога не гласува и щом не си прави труда дори да пусне невалидна бюлетина няма право на мнение за никой в Народното събрание, защото се е съгласил да са там. Същото важи за всички останали като него.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 юли 2014 20:59

cska-632 написа:
Messi_fan написа:

Той никога не гласува и щом не си прави труда дори да пусне невалидна бюлетина няма право на мнение за никой в Народното събрание, защото се е съгласил да са там. Същото важи за всички останали като него.

И ? Абсолютно нищо не каза.
Отговора на въпроса ти не се променя -------> "Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ? :roll: :|"

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юли 2014 21:03

За награда комунистите назначили жената на съдията осъдил Цветанов от 1.01. 2015 г. ?! :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 03 юли 2014 21:09

Messi_fan написа:
...И дали, има въобще някакво гражданско общество ? :roll: :|

Ами няма ,драги ми смехурко.При толкова селяни, които пускате безумни теми, как да има гражданско :lol: общество?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 юли 2014 21:24

Централен написа:
Messi_fan написа:

Ами няма ,драги ми смехурко.При толкова селяни, които пускате безумни теми, как да има гражданско :lol: общество?

Тоест за теб, тема за бивш вътрешен министър с три дела и с присъда по едното дело, който на всичкото отгоре се кани отново да поема МВР е безумна тема, така ли ? :roll: :| Хмм интересно. Как бихте коментирали това изказване на колегата Централен, драги съфорумници ? :roll: :|

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 03 юли 2014 21:28

Messi_fan написа:
Централен написа:
Messi_fan написа:

Тоест за теб, тема за бивш вътрешен министър с три дела и с присъда по едното дело, който на всичкото отгоре се кани отново да поема МВР е безумна тема, така ли ? :roll: :| Хмм интересно. Как бихте коментирали това изказване на колегата Централен, драги съфорумници ? :roll: :|

Питай онези от третия пол, които те черпят. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2014 22:03

Що се дърляте за глупости!? Иначе работата е ясна! Не сме дорасли, за да видим политик от ранга на Цветанов в затвора. Всеизвестен факт е, че един от най-големите пороци на българското общество е съдебната система! Спокойно може да кажем, че от там идват огромна част от проблемите.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 юли 2014 22:28

cska-632 написа:
Messi_fan написа:

И по каква логика като не съм гласувал съм съгласен "да са там".Пък мнение мога да си давам -винаги.Бре много си уменнн меее.Като не съм гласувал за никой значи тея не заслужават "да са тамм".Светна ли ти?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”