Трето дело за ЦЦ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трето дело за ЦЦ
СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне 
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне
Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ?
Messi_fan написа:cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне
Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ?![]()
Той никога не гласува и щом не си прави труда дори да пусне невалидна бюлетина няма право на мнение за никой в Народното събрание, защото се е съгласил да са там. Същото важи за всички останали като него.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
cska-632 написа:Messi_fan написа:cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне
Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ?![]()
Той никога не гласува и щом не си прави труда дори да пусне невалидна бюлетина няма право на мнение за никой в Народното събрание, защото се е съгласил да са там. Същото важи за всички останали като него.
И ? Абсолютно нищо не каза.
Отговора на въпроса ти не се променя -------> "Явно иска да си оформи мнение за кого (евентуално) да гласува на предстоящите избори. Това проблем ли ти е ? И, ако да - защо ?
За награда комунистите назначили жената на съдията осъдил Цветанов от 1.01. 2015 г. ?!

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Messi_fan написа:...И дали, има въобще някакво гражданско общество ?![]()
Ами няма ,драги ми смехурко.При толкова селяни, които пускате безумни теми, как да има гражданско
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Централен написа:Messi_fan написа:...И дали, има въобще някакво гражданско общество ?![]()
Ами няма ,драги ми смехурко.При толкова селяни, които пускате безумни теми, как да има гражданскообщество?
Тоест за теб, тема за бивш вътрешен министър с три дела и с присъда по едното дело, който на всичкото отгоре се кани отново да поема МВР е безумна тема, така ли ?
Messi_fan написа:Централен написа:Messi_fan написа:...И дали, има въобще някакво гражданско общество ?![]()
Ами няма ,драги ми смехурко.При толкова селяни, които пускате безумни теми, как да има гражданскообщество?
Тоест за теб, тема за бивш вътрешен министър с три дела и с присъда по едното дело, който на всичкото отгоре се кани отново да поема МВР е безумна тема, така ли ?![]()
Хмм интересно. Как бихте коментирали това изказване на колегата Централен, драги съфорумници ?
![]()
Питай онези от третия пол, които те черпят.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Що се дърляте за глупости!? Иначе работата е ясна! Не сме дорасли, за да видим политик от ранга на Цветанов в затвора. Всеизвестен факт е, че един от най-големите пороци на българското общество е съдебната система! Спокойно може да кажем, че от там идват огромна част от проблемите.
cska-632 написа:Messi_fan написа:cska-632 написа:СТАНКО като човек, който не гласува все в политически теми кисне
И по каква логика като не съм гласувал съм съгласен "да са там".Пък мнение мога да си давам -винаги.Бре много си уменнн меее.Като не съм гласувал за никой значи тея не заслужават "да са тамм".Светна ли ти?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България