Да подкрепим Дупница и...себе си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Да подкрепим Дупница и...себе си

Мнениеот obi4am_pirin » 12 юни 2014 18:40

Red Warrior написа:
motg написа:Ако има и един мюсулманин в Дупница, то там има право да има джамия.
На вас какво ви пречи това?
Спрете да разкъсвате нацията, а по-добре мислете как да се скрепи.

Първо да кажа, че не съм краен националист а родолюбец, който смята, че религията е интимно нещо. По повод това, което каза обаче, че и един мюсЮлманин да има някъде то там трябва да има джамия - аз предлагам да препишем турския закон. Той гласи, че една джамия се полага на 20 000 (двадесет хиляди) мюсюлмани - толкоз. Ако в един град има 19 999 - нямат право на джамия. ТУРСКИЯ ЗАКОН Е ТОВА. :idea:

Те джамията да прокарат...после ще докарат и мюсюлманите
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 юни 2014 19:12

zlato1234 написа:
motg написа:Ако има и един мюсулманин в Дупница, то там има право да има джамия.

Нашата нация си има църкви... Като искат да се молят толкова много, нека приемат християнството и да градят църкви. Кой иска по-цял ден да му квичи на главата някакъв мюзеин? В Турция и близкия изток има достатъчно джамии, да отиват там и да се молят. Има и друг начин: Да си направят един град и да се изнасят там всички роми, турци и т.н изповядващи ислям.
Дали в някоя мюсюлманска страна ще разрешат през 5 дни да се строи църква? Не мисля, че биха... Аз съм против джамиите, и в един град най-много по-една. Изображение

Kakви църкви бе бате? Църквите не са нещо българско и свързано с българинщината . Християнството е чужда религия наложена ни. Така,че не слагайте знак за равенство между българи и християни.
Иначе не съм съгласен с motg,че трябва да има джамии дори при едни мюсюлманин. Като не е доволен,че няма къде да се моли, да си се моли и у тях. Както каза червения боец, вярата и духовността е нещо лично.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 юни 2014 19:17

Християнството било наложено тук :o :mrgreen:
Хората, които не искаме джамии в България страната която е била 500 години под османско турско ислямско робство, сме осъждани като някакви индивиди, които искаме да скараме мирното население на страната. :o :mrgreen: В какво са се превърнали някой хора :mrgreen: Ислямистите на ДПС, Ердоган, и онези със забрадките кой знае как потриват ръчички като виждат такива наши "сънародници".Ама то така, България винаги е била пълна с волни и борбени патриоти и също така пълна с неблагодарни, предателски изчадия.
Закъснелите не ще бъдат наши приятели !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 юни 2014 19:21

Вън пингвините от България :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 юни 2014 19:56

Red Warrior написа:

Първо да кажа, че не съм краен националист а родолюбец, който смята, че религията е интимно нещо. По повод това, което каза обаче, че и един мюсЮлманин да има някъде то там трябва да има джамия - аз предлагам да препишем турския закон. Той гласи, че една джамия се полага на 20 000 (двадесет хиляди) мюсюлмани - толкоз. Ако в един град има 19 999 - нямат право на джамия. ТУРСКИЯ ЗАКОН Е ТОВА. :idea:

Но тъй като тук е християнска държава, предлагам да е една на 40 000 мюсюлмани :idea:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2014 19:57

Един човек - джамия е толкова неадекватно изказване, че няма накъде повече.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2014 20:01

Балкански Орел написа:Хората, които не искаме джамии в България страната която е била 500 години под османско турско ислямско робство, сме осъждани като някакви индивиди, които искаме да скараме мирното население на страната. :o :mrgreen: В какво са се превърнали някой хора :mrgreen: Ислямистите на ДПС, Ердоган, и онези със забрадките кой знае как потриват ръчички като виждат такива наши "сънародници".Ама то така, България винаги е била пълна с волни и борбени патриоти и също така пълна с неблагодарни, предателски изчадия.
Закъснелите не ще бъдат наши приятели !

Този не е българин. Трябва да е турчуляк, българин не може да напише такава простотия.
Който иска джамии, да си ходи в неговата страна. По логиката на ония, трябва във всеки град и в едно 90% от селата, да има джамии. Какъв да е освен турчуляк.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 юни 2014 01:04

Подкрепям Дупница, ама как си харесвате името бе хора :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”