10 манекенки, които са родени... мъже

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: 10 манекенки, които са родени... мъже

Мнениеот becks32milan » 30 май 2014 18:35

Погледнах темата само за да разбера дали съм бил на някой от тея :mrgreen:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 30 май 2014 18:36

becks32milan написа:Погледнах темата само за да разбера дали съм бил на някой от тея :mrgreen:

И как е, отдъхна ли си? :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 май 2014 18:37

CTAHKO написа:
badboy95 написа:
urkoto написа:
galin56 написа:Единствения минус е, че не могат да родят дете.

Е има и още един мъничък минус - че са психичноболни педали.

Аз винаги съм бил на мнение, че това е болест и трябва да се лекува.

До сега не съм видял диагноза от лекар "болен от пeдераслък" :lol: :lol: :lol: Не съм видял и рецепта за такава болест :lol: Само кожената инжекция ги оправя тия :lol:

Забравих, че колкото и да си социален, си оставаш последовател на Хитлер... :lol:
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 май 2014 18:40

urkoto написа:
becks32milan написа:Погледнах темата само за да разбера дали съм бил на някой от тея :mrgreen:

И как е, отдъхна ли си? :mrgreen:

Срамежливо мълчи, навел виновно глава 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 30 май 2014 18:57, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 май 2014 18:46

Avanti_Ragazzi написа:Бях гледал един филм по тлс за един мъж дето стана жена и една жена дето стана мъж! Филма не беше нищо особено, като първо минаха през хормонална терапия, после през пластични операции на вторичните полови белези и накрая трябваше да си направят операция за смяна на пола! :lol: И в този момент във филма се появи хирурга който обясни как се правят тези две операции от мъж в жена и от жена в мъж! И аз само след като чух процедурата без да смея да я видя във самия филма не спах два дни от психическа болка!

А хирурга обясни горе долу това, като предупреждавам, че от това което ще прочетете ше ви се догади! :lol: :lol: :lol:

[offtopic]От жена в мъж: Взима се кожа от корема като тя се поставя върху надуваеми две торбички с помпичка (за тестиси) и върху тръба (за ***) :lol: :mrgreen: :geek:

От мъж в жена: Отстранява се пениса и тестисите без да се премахва кожата, и с нея се изражда женски полов орган навътре в тялото!!! :lol: :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Б.х ма..а му!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 май 2014 19:21

БАН ЗА АВТОРА НА ТЕМАТА :!: :!: :!: Той не е по-малко психично болен от така наречените 10 манекенки, които са си гнусни на вид и още по-гнусни в главата :!:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 май 2014 19:26

Avanti_Ragazzi написа:А хирурга обясни горе долу това, като предупреждавам, че от това което ще прочетете ше ви се догади! :lol: :lol: :lol:

[offtopic]От жена в мъж: Взима се кожа от корема като тя се поставя върху надуваеми две торбички с помпичка (за тестиси) и върху тръба (за ***) :lol: :mrgreen: :geek:

От мъж в жена: Отстранява се пениса и тестисите без да се премахва кожата, и с нея се изражда женски полов орган навътре в тялото!!! :lol: :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Върху тръба? Това бие на доживотна ерекция :lol:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 май 2014 19:33

Groucho написа:
Avanti_Ragazzi написа:А хирурга обясни горе долу това, като предупреждавам, че от това което ще прочетете ше ви се догади! :lol: :lol: :lol:

[offtopic]От жена в мъж: Взима се кожа от корема като тя се поставя върху надуваеми две торбички с помпичка (за тестиси) и върху тръба (за ***) :mrgreen: :geek:

Върху тръба? Това бие на доживотна ерекция :lol:

Е не е баш така, ерекцията се получаваше като напомпа двете торбички с въздух и въздуха влезе именно в тая тръбичка! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кончита

Мнениеот Кончита » 30 май 2014 19:36

mark1926 написа:БАН ЗА АВТОРА НА ТЕМАТА :!: :!: :!: Той не е по-малко психично болен от така наречените 10 манекенки, които са си гнусни на вид и още по-гнусни в главата :!:

Да си имаме уважението.Държа да се обръщаш към мен в женски или среден род.Всякакво друго обръщение ще го считам за обида и ще бъдеш докладван.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 май 2014 19:42

Avanti_Ragazzi написа:Е не е баш така, ерекцията се получаваше като напомпа двете торбички с въздух и въздуха влезе именно в тая тръбичка! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Е, много механика, много нещо... :lol: Направо да слагат арматура в цялата система и шапка на тояга. И не е ли по-просто да се направи банка за донорство :roll: :lol:
Ще перифразирам една от религиозните книги: ако имаш един непотребен... инструмент, дай го на ближния :lol:
Последна промяна от Groucho на 30 май 2014 19:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”