Защо няма да изляза да чистя България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо няма да изляза да чистя България !
Защо го афишираш? Като няма да излезеш да чистиш поне млъкни в името на България !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
miti4nia написа:FC Pirin - Real написа:Защо няма да изляза да чистя България
Защото като повечето българи работя, плащам данъци, плащам осигуровки и внасям пари в пенсионни фондове. Парите ми от данъците отиват за мангалите, които ме обират и спонсориране на партиите, които издигнаха Делян Пеевски за евродепутат. Плащам си, когато отида на лекар, въпреки че съм здравно осигурен. Плащам и за здравето на мангалите. Плащам си тока и водата за разлика от всички мангали. Плащам и техния ток, и тяхната вода!
Като повечето българи, плащам застраховка и винетка за колата си. Въпреки това, карам по пътища с дупки, без табели. Пазя мангалите с каруците, които карат по средата на пътя, без светлоотразителни жилетки и без никаква сигнализация, пазя ги с риск за моя живот и живота на останалите шофьори, които като мен си плащат винетките и застраховките. Удържат ми от заплатата сума, която е по-голяма от пенсията на баба ми.
И тая скапана държава не може да накара мангалите да съберат боклуците за сметка на шибаните си помощи?
И BTV иска аз да пре*ба почивния си ден, за да изляза да свърша това, което скапаната държава не може да свърши?
Въпреки парите които аз и всички ние плащаме???
Няма да стане!!!
Ако искате, бих се включил в кампания "Да изчистим България от мангалите за един ден"!
Но няма да изляза да събирам боклуци около къщата ми, докато боклуците са в парламента и циганската махала.
Когато изчистим паразитите от политиката и от циганските махали, заклевам се, всеки шибан ден, аз ще слизам и ще премитам улицата пред дома. Заклевам се!
Дотогава, скъпа BTV, можеш да си завреш скапаните кампании колкото можеш по-надълбоко
Браво орле-много точно казано,изпълни ми душата- честно.
Вече няколко пъти го четох това. Съмнявам се точно орлето да е първоизточникът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Нека посочва първоизточника. Аз още оня ден го четох тук
http://www.dunavmost.bg/ruse-reporters/ ... -balgariya
Иначе съм съгласен, това е като 14-ти февруари...цяла година скъсваш от бой и псувни жена си, ама на 14-ти и нисиш цветя и шоколадови бонбони

Днес 50% от тия дето чистеха оня ден си хвърлят боклуците по земята
http://www.dunavmost.bg/ruse-reporters/ ... -balgariya
Иначе съм съгласен, това е като 14-ти февруари...цяла година скъсваш от бой и псувни жена си, ама на 14-ти и нисиш цветя и шоколадови бонбони
Днес 50% от тия дето чистеха оня ден си хвърлят боклуците по земята
Интериорни врати - Врати хармоника
- Captain Stottlemeyer
Ще споделя един случай от моята практика. Преди доста години един колега от „Балканкаримпекс” замина в командировка в Сингапур. Колегата беше страстен пушач и имаше навика да хвърля фасовете от цигарите си навсякъде, без обикновено да ползва за целта пепелник. Когато се върна от командировката, той потресен разказа следното: „Пътуват си те с нашия представител в Сингапур из града, приказват си, колегата си пуши в колата и след като изпушва цигарата спокойно изхвърля фаса през прозореца. Другият спира веднага рязко колата и заповядва на колегата да слезе и да си прибере фаса. - Ама защо? – пита нашият. Отговарят му: Защото глобите тук са такива, че няма да ти стигнат командировъчните, за да си ги платиш, а може и да те арестуват, затова!”.
Както се казва: Без коментар!
„Българинът е интересен човек: Той си събува обувките, преди да влезе в дома си, но си изхвърля боклука през прозореца без да се замисли, че ако не си изхвърля боклука през прозореца няма да се налага да се събува пред дома си.” Теди Москов
„Българинът е интересен човек: Той си събува обувките, преди да влезе в дома си, но си изхвърля боклука през прозореца без да се замисли, че ако не си изхвърля боклука през прозореца няма да се налага да се събува пред дома си.” Теди Москов
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 апр 2014 13:07, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Браво! Много точно казано! Да хванем мангалите да чистят. Една хартийка няма да остане на улицата. Мрънкат, че нямат работа ли - идвай тука и ще чистиш корита на реки и поляни за 400-500 лв. Не искаш ! Няма помощи, манго !
- tzvetan_tee
- Контакти:
stefani написа:Защо го афишираш? Като няма да излезеш да чистиш поне млъкни в името на България !
За пореден път се уверявам какви малоумници има във форума, че в коментарите намери и съмишленици въпросният автор...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
-
Bradat-brat
- Контакти:
stefani написа:Защо го афишираш? Като няма да излезеш да чистиш поне млъкни в името на България !
Защото трябва да се афишира! Всяко едно поведение трябва да е осъзнато и мотивирано. А, че "орлето" е право - право е.
Captain Stottlemeyer написа:Ще споделя един случай от моята практика. Преди доста години един колега от „Балканкаримпекс” замина в командировка в Сингапур. Колегата беше страстен пушач и имаше навика да хвърля фасовете от цигарите си навсякъде, без обикновено да ползва за целта пепелник. Когато се върна от командировката, той потресен разказа следното: „Пътуват си те с нашия представител в Сингапур из града, приказват си, колегата си пуши в колата и след като изпушва цигарата спокойно изхвърля фаса през прозореца. Другият спира веднага рязко колата и заповядва на колегата да слезе и да си прибере фаса. - Ама защо? – пита нашият. Отговарят му: Защото глобите тук са такива, че няма да ти стигнат командировъчните, за да си ги платиш, а може и да те арестуват, затова!”.
Потвърждавам за Сингапур.
Ето и още - как наказват за практикувания в България масов спорт "шофиране в нетрезво състояние"
http://mnogozle.com/video6251_kak-nakazvat-karashtite-piqni-v-singapur.html
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- nikita 333
- Контакти:
За мене е обидно една антибългарска медия да налага морал в обществото, морал какъвто в тази организация не съществува!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
А как ще изчистим БТВ от турските сериали?