Избори 2014 - демокрация по български!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Избори 2014 - демокрация по български!

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2014 15:32

Red Warrior написа:Може ли някой болен мозък, който е имал нервите да прочете това чудо да каже с две думи за какво става въпрос? :lol:

Темата не е за хора със слаби нерви, а за такива афинитет към знанията и четенето 8-) Боже, боже, в какви хора ни е бъдещето. Мързи ги дори да четат, пък недай си боже да ги накараш да работят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2014 15:34

годе написа:
Red Warrior написа:Може ли някой болен мозък, който е имал нервите да прочете това чудо да каже с две думи за какво става въпрос? :lol:

Я автора дето има много акъл да каже каква му е целта с препечатването на това чудо?

Целта на автора е да ти покаже какъв ти е избора, колко е избор и между какво ще избираш 8-) За това също не се иска много акъл, за да се сетиш ;)

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 26 апр 2014 15:36

Само не разбрах връзката на Съюза на комунистите с Луканов след като лидера им е бил съветник на Живков :mrgreen: с това статията ми изглежда безкрайно объркана и слаба :lol: !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2014 15:37

frente atleti написа:Само не разбрах връзката на Съюза на комунистите с Луканов след като лидера им е бил съветник на Живков :mrgreen: с това статията ми изглежда безкрайно объркана и слаба :lol: !

И на мен точно това ми направи впечатление и съм по-склонен да вярвам че са живковисти, от колкото хора на Луканов :)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 26 апр 2014 15:39

Няма да гласувам за филиали на бкп.Мощно към терминал 2!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 апр 2014 15:39

А ако не се гласува, дефакто гласуваме за:

1. АТАКА ( в Москва и сред националистите в ЕС)
2. ДПС – Движение за права и свободи (в Турция, Близък и Среден Изток)
3. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА, ВМРО, ЗНС, ГЕРГЬОВДЕН (сред най-консервативните среди на Запад, искащи „дребен“ ЕС)

Само, че № 3 от тези изброениите е условно, тъй като Цензурата е второто крило на ДПС и въобще не е това което е описано в скобите. Явно автора на статията обслужва точно тази партия, защото за ББЦ ниският процент на гласуващите е в нейна полза. Всички са изкрани гравитиращи около олигарси, за да се откажат хората от гласуване, а само Барековата партия като гравитираща около консервативните среди на Запад.
Напълно поръчкова и манипулативна статия, обслужваща определена партия, но трябва да се признае, че е написана много добре и със стил и автора си е свършил добре работата.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 апр 2014 15:42

За първи път от както имам съзнателен живот и мнение за политиката (на 20 съм) съм толкова безразличен и обезверен за тези избори, а и предстоящите.Няма нито една партия на която да не й желая злото.НФСБ бяха добра алтернатива и то при много условности, но сега като гледам как са се надупили на Европейския съюз и запада ме губят на 100%.Герб, БСП, ДПС и ПП Волен няма какво да ги коментирам.Бареков ми прилича малко на ранния Волен, а и никога не бих гласувал за него.Витков, митков не мерси.Реформаторски блок, не искам да давам гласа си за Касим Дал и Реджеп Ердоган.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2014 15:42

Малко по-долу си пише, че ББЦ е към Б. Борисов(живковисти).

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 апр 2014 15:46

CTAHKO написа:Малко по-долу си пише, че ББЦ е към Б. Борисов(живковисти).

И това как се връзва с най-консервативните среди на Запад, а да не говорим, че ББЦ е и към Борисов, при положение, че всички сме наясно кой и защо я създаде?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2014 15:49

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:Малко по-долу си пише, че ББЦ е към Б. Борисов(живковисти).

И това как се връзва с най-консервативните среди на Запад, а да не говорим, че ББЦ е и към Борисов, при положение, че всички сме наясно кой и защо я създаде?

И кой я създаде :roll: А създателите и кой ги създаде :roll: Накрая пак ще стигнеш до една върхушка, стояща в сянка 8-) В общи линии пак един от трите клана 8-)

Върни се в “Свободна зона”