Нека помогнем!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Нека помогнем!

Мнениеот JACKO » 17 мар 2014 21:17

Синьо сърце написа:Бахмааму, колко мъка има по тоя свят... Ралке, оформи темата да се вижда ясно какъв sms да се пусне! Не че с наште левчета ще им помогнем особено, но все е нещо!

+1
А иначе левчето го пуснах,но колкото и да не ми се иска,мисля че "Dreben23"(не го знам колко е дребен),е прав!!
Как да е.Мир по света,и любов в душите.
[offtopic]Моят племеник почина от "тумор на гърдите" ! Последните му думи към мен бяха :'чичо много ме боли"[/offtopic]
ЛЕКА.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2014 21:20

JACKO написа:
Синьо сърце написа:Бахмааму, колко мъка има по тоя свят... Ралке, оформи темата да се вижда ясно какъв sms да се пусне! Не че с наште левчета ще им помогнем особено, но все е нещо!

+1
А иначе левчето го пуснах,но колкото и да не ми се иска,мисля че "Dreben23"(не го знам колко е дребен),е прав!!
[offtopic]Моят племеник почина от "тумор на гърдите" ! Последните му думи към мен бяха :'чичо много ме боли"[/offtopic]
ЛЕКА.

Съболезнования.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 мар 2014 21:21

Подкрепям!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 17 мар 2014 21:36

От опит глава не боли, па дано помогнем с нещо ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 мар 2014 21:53

dreben23 написа:Господ да им помага, ние не можем да им помогнем! :cry: :cry:
Бих пратил, ако не плащаше майка сметката за телефона. Помагайте лично, тия глупости със СМС-ите отиват в джоба на операторите. :| :x

Поне както твърдят от DMS, операторите не си начислявали печалба. Разбира се, всеки преценява и решава сам за себе си... 8-)

http://www.dmsbg.com/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 17 мар 2014 21:58

ralka_levskarka написа:
JACKO написа:

+1
ЛЕКА.

Съболезнования.

Беше преди много години (15),а той беше на 8(осем),бил ли е виновен за нещо?
Благодаря.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 17 мар 2014 21:58

В подобни случаи не мога да не съм безучастен. Изпитвал съм подобно чувство. 1, 2, дори и 1000 лева не отнемат скръбта, но каквото можем - правим.

Момичета, ако трябва да плачете, плачете. Не задържайте болката в себе си! Знайте, че сте обградени с много любов и съчувствие и винаги има кой да ви подаде ръка!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2014 22:01

JACKO написа:Беше преди много години (15),а той беше на 8(осем),бил ли е виновен за нещо?
Благодаря.

Едва ли, но както виждаме Господ прибира добрите хора при себе си. "Все на добрите лошо се случва" . Не ме разбирайте погрешно, не, че убийците трябва да се убиват, ама не може да са на свобода и да си правят каквото си искат. Иначе баба ми (55) и тя почина от рак. Първо започнаха да я лекуват за сърце и така 2 седмици, след това се оказа, че е на рак на бъбрека, отстраниха го. Всичко беше наред 1 месец, но един ден падна в тях и откриха рак на гръбначния стълб и се парализира, след около месец мъчения си замина, докторите са виновни :evil:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 17 мар 2014 22:14

ralka_levskarka написа:
JACKO написа:Беше преди много години (15),а той беше на 8(осем),бил ли е виновен за нещо?
Благодаря.

Едва ли, но както виждаме Господ прибира добрите хора при себе си. "Все на добрите лошо се случва" . Не ме разбирайте погрешно, не, че убийците трябва да се убиват, ама не може да са на свобода и да си правят каквото си искат. Иначе баба ми (55) и тя почина от рак. Първо започнаха да я лекуват за сърце и така 2 седмици, след това се оказа, че е на рак на бъбрека, отстраниха го. Всичко беше наред 1 месец, но един ден падна в тях и откриха рак на гръбначния стълб и се парализира, след около месец мъчения си замина, докторите са виновни :evil:

Ралке,говориш за баба си-която е живяла,а аз за невръстно детенце-нищо не разбрало и усетило от живота,и въпреки всичко виновно!![offtopic]Е па в City Puba съм[/offtopic].ела и ме опровергай-а и за Левски:)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2014 22:18

JACKO написа:
ralka_levskarka написа:
Благодаря.

Ралке,говориш за баба си-която е живяла,а аз за невръстно детенце-нищо не разбрало и усетило от живота,и въпреки всичко виновно!![offtopic]Е па в City Puba съм[/offtopic].ела и ме опровергай-а и за Левски:)

Аз не съм казала, че смъртта на единия е по- малко зло, от смъртта на другия ;) Просто споделих случилото се. Това беше тъпо, което каза и наранимо, все пак баба ми е човека, който ме изгледа. Дай хората над 30 да умират, защото видиш ли са си поживели вече.

Върни се в “Свободна зона”